Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν ακούω ποτέ τραγούδια μου στο ραδιόφωνο, αλλάζω σταθμό... Όποτε νιώθω την ανάγκη κάνω ψυχοθεραπεία»

  17/10/2019 11:33
«Δεν ακούω ποτέ τραγούδια μου στο ραδιόφωνο, αλλάζω σταθμό... Όποτε νιώθω την ανάγκη κάνω ψυχοθεραπεία»

«Δεν ακούω ποτέ τραγούδια μου στο ραδιόφωνο, αλλάζω σταθμό... Όποτε νιώθω την ανάγκη κάνω ψυχοθεραπεία»

  17/10/2019 11:33

«Δεν θα πω αν είμαι λιγότερο ή περισσότερο ψώνιο, κρίνετε το εσείς»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Λίγες μέρες πριν την επιστροφή στη νυχτερινή Αθήνα, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στην κάμερα του Happy Day.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής παραδέχθηκε, μάλιστα, πως δεν μοιάζει και η καλύτερη του στιγμή κάθε φορά που ακούει τραγούδι δικό του στο ραδιόφωνο. Συγκεκριμένα, αλλάζει σταθμό!

«Δεν ακούω ποτέ τραγούδια μου στο ραδιόφωνο. Αν ακούσω, αλλάζω σταθμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Είμαι πιο δύσκολος από όσους με κρίνουν άσχημα. Με κρίνω πιο άσχημα από εκείνους» παραδέχθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος για να συμπληρώσει: «Δεν θα πω αν είμαι λιγότερο ή περισσότερο ψώνιο, κρίνετε το εσείς. Είμαι εγώ, ότι λέω το εννοώ και αναλαμβάνω την ευθύνη των λεγομένων και των πράξεων μου».

“Με πιάνει ένας φόβος με τις κάμερες ότι κάτι κακό θα συμβεί, δεν μου αρέσει να μιλάω, δεν την βρίσκω... Προτιμώ να πάω σε live εκπομπές... Είμαι ο πιο δύσκολος κριτής του εαυτού μου και έχω googlάρει αρκετές φορές το όνομά μου για να δω κάτι άσχημο που έχει γραφτεί για μένα. Δεν θα πω εάν είμαι λιγότερο ψώνιο ή περισσότερο, θα το κρίνετε εσείς, αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεών μου” είπε και συνέχισε μιλώντας για τα talent shows: “Μπορώ να κρίνω εγώ παιδιά όταν έχω περάσει από την δική τους θέση και ξέρω πόσο δύσκολα περνάνε; Τα περισσότερα τραγούδια στα talent shows που παίζουν σήμερα είναι ξένα και εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό...

“Αν η επιχείρηση, το περιβάλλον και οι άνθρωποι που συνεργάζεσαι είναι σωστοί δεν υπάρχει λόγος να φύγεις... Όλοι οι κύκλοι στη ζωή μου έχουν κλείσει φυσιολογικά. Όταν βέβαια δεν τηρείται μια συμφωνία φεύγω, γενικά με τους ανθρώπους το θέμα μου είναι το ψέμα. Το απεχθάνομαι, είμαι προβληματικός με αυτό, δεν λέω ποτέ ψέματα και δεν μου αρέσει η ίντριγκα, την σιχαίνομαι...Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, όχι συνεχόμενα, αλλά όποτε νιώθω την ανάγκη επισκέπτομαι κάποιον ειδικό”.

Όσον αφορά τις συνεργασίες και το ενδεχόμενο να του ασκήσει βέτο ένας επιχειρηματίας για να συνεργαστεί με ακόμα ένα δυνατό όνομα εκείνος απάντησε: “Δεν μου έχει ασκήσει κανένας βέτο και δεν το δέχομαι, όταν με έχει επιλέξει ένας επιχειρηματίας στον χώρο του και χαίρεται για την επιλογή του αυτή και το αποτέλεσμα, ποιος ο λόγος να κάνουμε περαιτέρω συζητήσεις; Έχω κάνει στο παρελθόν συνεργασίες, τώρα είμαι σε μια άλλη φάση και κάνω αυτό”... Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν ακούει τα τραγούδια του στο ραδιόφωνο “έχω ζηλέψει πολλά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά δεν έχω αγαπημένο, δεν έχω κολλήσει με ένα τραγούδι, ούτε καν με δικό μου. Δεν ήρθα στην δουλειά αυτή για να με μάθουν σαν προσωπικότητα γιατί σίγουρα σε κάποιους δεν θα αρέσω ”

Τέλος, ο τραγουδιστής παραδέχθηκε πως μάλλον δεν θα ξεπεράσει ποτέ το άγχος όταν μιλάει στις κάμερες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας