Αυτή είναι η νέα Σταρ Ελλάς 2019!

 

Τα Eλληνικά Καλλιστεία 2019 είναι πια γεγονός! Το βραδύ της Τετάρτης πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και στο ανακαινισμένο θέατρο Alhambra, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό ομορφιάς με παρουσιάστρια την Μαρία Κορινθίου. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σταρ Ελλάς 2019 στέφθηκε η 20χρονη με καταγωγή από τα Τρίκαλα Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς της, ενώ Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολλάνη, η 23χρονη πολιτικός μηχανικός με καταγωγή από την Αθήνα.

 

Εκτός από τις διαγωνιζόμενες την παράσταση έκλεψε η Μαρία Κορινθίου, η οποία έλαμπε μέσα στην εντυπωσιακή τουαλέτα με χρυσές λεπτομέρειες του Οίκου Τρανούλη. Από το πλευρό της όμορφης ηθοποιού δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο σύζυγος Γιάννης Αϊβάζης και η κόρης τους, Ισμήνη. Μπαμπάς και κόρη κάθισαν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να καμαρώνουν την παρουσιάστρια της βραδιάς!

 

Η κριτική επιτροπή είχε άρωμα γυναίκας, καθώς το δύσκολο έργο ανέλαβαν οι: Μαίρη Βιδαλη, Ισαβελλα Δαρρα, Λιλα Πανταζη, Φρυννη Λαττου και Αθηνα Τρανουλη. Ο Βασίλης Δήμας και η Νάιρα Αλεξοπούλου ανέλαβαν να διασκεδάσουν το κοινό κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ενώ για πρώτη φορά είδαμε το θεσμό να ανοίγει αυλαία με ένα θεατρικό δρώμενο. Συγκεκριμένα, η έμπνευση ήρθε από την αρχαιότητα και την ιστορία του Πάρη και της ωραίας Ελένης.

Σταρ Ελλάς 2019

Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς και νέα Σταρ Ελλάς αναδείχτηκε η Ραφαέλα Πλαστήρα. Η ίδια είναι 20 ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο {MAVO}, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερο της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

 

Την ώρα όμως της στέψης της Σταρ Ελλάς έγιναν διάφορα ευτράπελα! Το στέμμα πήγε να πέσει, η κορδέλα της Σταρ Ελλάς γύρισε και δεν βλέπαμε τον τίτλο που πήρε και ευτυχώς η Μαρία Κορινθίου που άφησε το μικρόφωνο και τα χαρτιά της και την ώρα της στέψης πήγε να βοηθήσει προκειμένου να δούμε την Ραφαέλα Πλαστήρα να φορά το στέμμα της και να… κλαίει που αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη την ώρα της στέψης αλλά τις γκριμάτσες της ομάδας στο Πρωινό!

 

Μις Ελλάς 2019

Η Έρρικα Κολάνη είναι 23 ετών, από την Αθήνα. Σπουδάζει στο τμήμα πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερο της χρόνο γυμνάζεται, διαβάζει βιβλία και παίζει σκάκι.

 

Η αναπληρωματική Σταρ Ελλάς

Η Ιωάννα Χαντζή, είναι 22 ετών από τα Λουτρά Αιδηψού (Β.Εύβοια). Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και στον ελεύθερο της χρόνο της γυμνάζεται και κάνει χορό.

 

Η Μις Τουρισμός 2019

Η Μαριάννα Περατσάκη είναι 23 ετών. Σπουδάζει οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει λογοτεχνία και πηγαίνει ταξίδια.

 
Ελληνίδα 2019

Καλλονή που πήρε μέρος στο GNTM, αλλά τραυματίστηκε και κατάφερε να φτάσει μόνο μέχρι το bootcamp, πήρε χθες τίτλο στα καλλιστεία.

Ο λόγος για την Σάρα Τσέχου που αναδείχθηκε Ελληνίδα 2019!

Η 19χρονη Σάρα Τσέχου που ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, σπουδάζει management, μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την γυμναστική κατάφερε να πάρει τίτλο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για την εμπειρία της στα καλλιστεία αλλά και το GNTM!

Η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ εστίασε στην αισθητική των πλάνων από την εκδήλωση συγκρίνοντας την με  παλαιότερες λαμπερές εποχές που προβάλλοντας στην τηλεόραση.

Με τη γνώριμη, δε, χιουμοριστική διάθεση, ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, που κατάντησαν τα καλλιστεία του ΑΝΤ1… Τα κραταιά… Που τότε ο αείμνηστος Μίνωας Κυριακού είχε κορώνα στο σταθμό. Πως κατάντησε έτσι αυτός ο θεσμός; Η εικόνα είναι κατάντια».

«Να πω για τη φίλη μου την Μαρία, που δεν φταίει. Της είπαν πως θα παρουσιάσει τα καλλιστεία. Δεν ήξερε που θα τα παρουσιάσει. Η κακομοίρα διάβαζε τα κείμενα από το χαρτάκι, δεν είχε ένα auto cue. Αν ήταν σε μια σκηνή υπερπαραγωγή θα ήταν μια χαρά, στη σκηνή αυτή που είχε ένα σεντόνι άσπρο…» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια της κουβέντας, γελώντας, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Αυτά τα μπαλόνια στο σκηνικό, τα άθλια. Η κριτική στου διαόλου τη μάνα και λέει πως βλέπει από κοντά την προσωπικότητα. Εδώ δεν βλέπεις τους ανθρώπους, βλέπεις και την προσωπικότητα;»

«Είναι τσαπατσουλιά! Η απόλυτη!» συμπλήρωσε με τη σειρά της η Κατερίνα Γκαγκάκη

 

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μάτι! Η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της παρατήρησε ότι την ώρα που οι κοπέλες των καλλιστείων πόζαραν στον φακό υπήρχε από πίσω ένα λευκό πανί και ρώτησε τι είναι αυτό το πράγμα!

Η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Τι είναι αυτό το πράγμα ρε παιδιά από πίσω;»!

Η Μαντώ που είχε πάρει παλιά μέρος σε καλλιστεία της είπε: «Είναι καλλιστειακό πανί». Ο δε Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος πρόσθεσε: «Κουρτίνα»!

Και η Μαντώ της είπε: «Θύμιζε λίγο Vintage»! Τι ήταν να πει ξένη λέξη η Μαντώ, τότε ο Θοδωρής της είπε: «Είναι mature…»! Δεν ήξερε όμως την άγνωστη αυτή λέξη και η Ελένη ζήτησε στον αέρα της εκπομπής της λεξικό!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»