Η εξομολόγηση της Δήμητρας Ματσούκα: «Δεν θα κάνω οικογένεια!» Κόλαφος με το περσινό κανάλι

 

Την Δήμητρα Ματσούκα φιλοξένησε ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ. Η καλλονή ηθοποιός, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα», αναφέρθηκε στη δυσάρεστη περσινή εμπειρία σε τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Open.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από την περσινή τηλεοπτική μου εμπειρία. Είχα να κάνω 10 χρόνια τηλεόραση και είπα ναι γιατί το φορμάτ μου άρεσε. Δεν είμαι ευχαριστημένη από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη σειρά το κανάλι. Από που να ξεκινήσω… Από τα social media που όταν ξεκινούσαμε δεν είχαν βάλει καν ανακοίνωση για την πρεμιέρα, έστειλα μήνυμα εγώ, από το ότι δεν παίχτηκε ποτέ μια επανάληψη…» τόνισε η ηθοποιός.

«Σταμάτησαν να πληρώνονται οι άνθρωποι, σταμάτησε η προβολή των επεισοδίων, χαθήκαμε από τον χάρτη. Μας άλλαζαν ώρες χωρίς να το ξέρουμε και εμείς οι ίδιο» πρόσθεσε.

Για την ιστορία να πούμε πως η «Ελεύθερη σχέση», το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Δήμητρα Ματσούκα μαζί με τον Μάριο Αθανασίου σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, επρόκειτο να ολοκληρωθεί σε 100 επεισόδια, αλλά διακόπηκε οριστικά στις 15 Φεβρουαρίου του 2019 στα 33 επεισόδια

 

Την Τζάκι Κένεντι στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» υποδύεται φέτος στο Παλλάς η Δήμητρα Ματσούκα και κλέβει τις εντυπώσεις. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε λίγε μετά την πρεμιέρα της στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και παιδιά.

Αρχικά, στην ερώτηση πως θέλει να είναι ένας άντρας, αποκάλυψε: « Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα, όπως και σε μια γυναίκα και γενικά σε έναν άνθρωπο είναι η ευφυΐα και η καλοσύνη. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο που να μου αρέσει το μυαλό του. Να είναι καλός άνθρωπος, να είναι δίκαιος, ακόμη κι αν η αδικία είναι μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Να είναι λεοντόκαρδος».

Ενώ, όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν θα κάνει ποτέ οικογένεια, η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια. Δεν έχω πει ποτέ άλλωστε ότι θα κάνω οικογένεια. Τώρα αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, που τον αγαπούσα πολύ, που ήθελε πολύ να κάνει παιδιά -και δεν έχει ήδη μιας και είμαστε σε μια ηλικία, που οι άνθρωποι έχουν σχηματίσει λίγο πολύ τους κύκλους τους- μπορεί και να το σκεφτόμουν».

Και συνέχισε: «Αν ήταν να κάνω παιδί θα το είχα κάνει. Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για εμένα. Μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά είναι επιλογή της. Όταν θέλεις παιδί και είσαι γυναίκα το καταφέρνεις και βρίσκεις τον τρόπο να το κάνεις, εκτός και αν το θέλεις και υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Δες το Video από την εκπομπή:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου