O Ουγγαρέζος μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του και τις προτάσεις από Λιάγκα & Μενεγάκη! «Έτρωγα κέρατο»

 

Η εξομολόγηση του Ουγγαρέζου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από την Ιλένια

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εισέβαλε στο πλατό της Ελένης και μόλις τον είδε η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Του έκανα πρόταση να έρθει εδώ και εκείνος πήγε στη Φαίη… Του έκανα πρόταση πριν ένα χρόνο…»!

Και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την αγκάλιασε και τη σήκωσε ψηλά! Η Ελένη αιφνιδιάστηκε και άρχισε να φωνάζει για να την αφήσει κάτω!

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Λιάγκα και αποκάλυψε, αν δέχτηκε επαγγελματική πρόταση από τον επιστήθιο φίλο του για την φετινή τηλεοπτική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

 

Τι είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό; Τι απάντησε όταν η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε πώς νόμιζε ότι είχε πρόταση από τον Γιώργο Λιάγκα;

«Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση ο Γιώργος Λιάγκας! Δεν τίθεται θέμα φιλίας είχα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Δεν έγινε ποτέ αυτή η συζήτηση. Όλο αυτό έπρεπε να κινηθεί πολύ λεπτά γιατί είναι 45’ απέναντί μας. Ο Γιώργος, δεν ήθελε ούτε να αποδυναμώσει την εκπομπή της Φαίης, η ομάδα του είναι πολύ δυνατή και έπρεπε να στηρίξω την Φαίη ούτως η άλλως» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Ο παρουσιαστής μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον πρόσφατο χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς με την οποία ήταν μαζί 5 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε σε βαρύ κλίμα στον αέρα τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς

«Χώρισες», είπε μονολεκτικά η Ελένη, δίνοντας το σύνθημα. «Δεν είναι για να στεναχωριόμαστε, την αγαπώ πολύ την Ιλένια, ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει, έχει μια εξαιρετική οικογένεια, απλά οι σχέσεις από ένα σημείο και μετά ή προχωρούν ή σταματούν. Ζούσαμε μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Μετακόμισα στην Κηφισιά γιατί η Ιλένια έκανε 45 λεπτά από τον Κηφισό, είχε τρελαθεί, έπρεπε να είμαστε και κοντά στους γονείς, αν το προχωρούσαμε ένα βήμα θα ήταν και δίπλα στους γονείς της», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μια φράση που είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, προκάλεσε μια ιδιαίτερη αντίδραση από την πλευρά της Ελένης Μενεγάκη. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Φαντάσου να προχωρούσαμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και να κάναμε και ένα παιδί και να ήταν τα πράγματα τώρα ακόμα πιο δύσκολα και για το παιδί. Με φοβίζει να φέρω έναν άνθρωπο στον κόσμο και να μην είμαι σωστός απέναντί του».

Η Ελένη Μενεγάκη τον διέκοψε πριν καν εκείνος ολοκληρώσει τη φράση του και είπε: «Μην κάνετε δηλώσεις γι’ αυτά τα θέματα όλοι σας πριν αποκτήσετε τα δικά σας παιδιά και μετά κάποιοι από εσάς, όπως και κάποιοι από εμάς, προχωράτε σε μια επόμενη φάση ζωής που λέγεται «διαζύγιο – ξεκίνημα από τον αρχή» και ό,τι έχεις πει για τους άλλους τα λούζεσαι! Οπότε μη μιλάμε γι’ αυτά. Μπορεί να έχεις τα ιδανικά σενάρια στο μυαλό σου και στα εύχομαι, αλλά ζούμε με το σήμερα, με τα υπαρκτά και ας βλέπουμε και τι γίνεται σήμερα. Δεν σημαίνει ότι όλοι θα ξεφύγουμε από αυτό.

«Έπεφτα στα πατώματα, μετά κέρατο… Έπεφτα με τα μούτρα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε έκπληκτη: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι απιστούσες εσύ…». «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο. Έχω φάει αρκετά. Εντάξει… όλοι έχουμε φάει. Μόνο η Ελένη δεν έχει φάει…», κατέληξε ο Δημήτρης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera