Συγκλονίζει η Ασημίνα Ουστάλλι: «Μου είχαν κρύψει ότι έχει πεθάνει η μητέρα μου…»

 

Η Ασημίνα Ουστάλλι, κάθισε στο καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε με συγκίνηση για όλα όσα την έχουν σημαδέψει στη ζωή της.«Μέχρι τα 16 μου νόμιζα ότι η μητριά μου είναι η πραγματική μου μητέρα» αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα η πρώην παίκτρια του #MasterChefGR! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μέσα από την εκπομπή μας συστήθηκε έξω από τις κουζίνες και αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της προσωπικής της ζωής. Η Ασήμινα αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς έμαθε ότι η βιολογική της μητέρα «έφυγε» από τη ζωή ενώ εξήγησε πώς το έμαθε τυχαία σε ηλικία 16 ετών.

Η βιολογική της μητέρα είχε φύγει από τη ζωή από ένα τραγικό δυστύχημα, όταν έπεσε από άλογο. Ήταν μόλις δυο ετών όταν συνέβη και εκείνη το έμαθε τυχαία όταν πια ήταν έφηβη.

«Έχω χάσει την μητέρα μου μικρή, δεν έχω μνήμες, δεν την θυμάμαι καθόλου! Όταν έμενα με τους γονείς μου, τη φωτογραφία της μητέρας μου προσπαθούσα να μην την έχω σε εμφανής σημείο για να μην στενοχωριέται ο πατέρας μου. Στο χωριό που μεγάλωσαν οι γονείς μου, η μητέρα μου είχε ένα δυστύχημα με ένα άλογο.

Μέχρι τα 16 μου νόμιζα ότι η μητριά μου είναι η πραγματική μου μητέρα. Μου είχαν κρύψει ότι έχει πεθάνει η μητέρα μου και όταν το έμαθα, θύμωσα και έφυγα από το σπίτι.

Μου έλειψε η παρουσία των γονιών μου στα παιδικά μου χρόνια», είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Ουστάλλι.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε στα video που ακολουθούν:

 

Tην ίδια ώρα μίλησε και για τον ρατσισμό που έχει δεχτεί.

«Έχω δεχτεί έντονο ρατσισμό στη δουλειά, λόγω της αλβανικής καταγωγής μου! Συνάδελφος μου, μου είπε “Άντε μωρή Αλβανίδα”! 16 χρόνων δούλευα delivery και πήγαινα με τα πόδια. Οι γονείς μας είναι πολύ περήφανοι για μένα και την αδελφή μου.

Οι συνάδελφοι μου στο ξενοδοχείο δήλωσαν συμμέτοχη για μένα στο MasterChef! Στενοχωρήθηκα όταν με έκοψε λόγω της εμφάνισης ο κύριος Κοντιζάς και πείσμωσα. Όνειρο μου είναι να τα καταφέρω με την άξια μου και να ανοίξω δικό μου εστιατόριο.

 

Αυτή η δήλωση δεν έπρεπε να ακουστεί στον αέρα του Πρωινού!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αφού είπε τα παράπονά του για τις γυναίκες που δεν μαγειρεύουν στη συνέχεια μία ατάκα σίγουρα τον πόνεσε!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: «Έφυγε» η πιο αγαπημένη γιαγιά του ελληνικού διαδικτύου

Ο Δημήτρης τα είπε και ηρέμησε στο Πρωινό!

Τι συνέβη; Με αφορμή τα όσα είπε η Ασημίνα Ουστάλι στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Αν δεν μαγειρεύουν και οι μάγειρες ποιος θα μαγειρεύει; Έρχεστε εσείς οι γυναίκες και μας λέτε, άλλαξαν τα πράγματα και δεν υποχρεούμαστε να σας μαγειρέψουμε κάθε μέρα… έχουμε και εμείς την καριέρα μας… άμα δεν δίνουν όμως το καλό παράδειγμα και οι γυναίκες που ξέρουν να μαγειρεύουν, ε τι θα φάμε κι εμείς; Γι’ αυτό έχουμε γίνει όπως έχουμε γίνει με τα τοστάκια… Δεν μαγειρεύει ο ένας δεν μαγειρεύει ο άλλος… Εντάξει λοιπόν να ξηλώσουμε τις κουζίνες και να βάλουμε γυμναστήρια στα σπίτια μας…»!

Και αφού είπε τα παράπονά του,μιας και είναι φρεσκοχωρισμένος, δείτε τι ακούστηκε στον αέρα του Πρωινού και πώς συνεργάτιδά του το έσωσε τελευταία στιγμή…

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»