Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ευαγγελίας Αραβανή! Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

 

Όπως όλα δείχνουν, η Ευαγγελία Αραβανή διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή και μάλιστα, δεν το κρύβει! Η παρουσιάστρια είναι ξανά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή έγινε γνωστή το προηγούμενο διάστημα, χωρίς όμως να υπάρξει επιβεβαίωση. Το πρωί της Τρίτης (8/10) η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε αποκλειστικά στο Πρω1νό πως η Ευαγγελία Αραβανή παραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της,  Σπύρο Λάζαρη. 

“Η Ευαγγελία Αραβανή, πέρασε ωραίο καλοκαίρι! Γιατί πέρασε ωραίο καλοκαίρι; Γιατί είναι πάρα πολύ ερωτευμένη, με τον Σπύρο Λάζαρη. Είναι επιχειρηματίας, έχει στην Γλυφάδα μία καφετέρια και στον Πόρο ένα ξενοδοχείο. Χθες το βράδυ πήγαν για φαγητό σε κοσμικό μαγαζί δηλαδή έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση!”, ανέφερε η δημοσιογράφος.

Όταν παρουσιάστηκαν φωτογραφίες του γοητευτικού συντρόφου της παρουσιάστριας, η Φαίη μας σχολίασε: “Θεωρώ πως αυτός είναι το λιμάνι της Ευαγγελίας Αραβανή”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σύμφωνα με πληροφορίες του «Τν Έθνος», στις επικρατέστερες για την παρουσίαση του #ΜyStyleRocksGR εμφανίστηκε και το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή, που παρουσίασε τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι, αν και εφόσον υπάρξει οριστική απόφαση επιστροφής του.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του Λιάγκα, ο ΣΚΑΙ έχει προτείνει στην Acun Medya να επιστρέψει στην παρουσίαση η Ευαγγελία Αραβανή και στην κριτική επιτροπή οι Χάρης Χριστόπουλος, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και Στέλιος Κουδουνάρης.

«Έρχεται το My Style Rocks! Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να ετοιμάζουν και το πλατό στο Γαλάτσι. Κάπου εκεί στο Νοέμβριο είναι η πρεμιέρα. Ξέρουμε ότι θα το παρουσιάζει κατά πάσα πιθανότητα η Ευαγγελία Αραβανή. Το θέμα τώρα είναι η κριτική επιτροπή.

Η πρόταση του ΣΚΑΙ στην Acun Medya είναι η εξής: Ποια ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά του My Style Rocks; Η πρώτη! Άρα, ποιους θέλουμε κριτική επιτροπή; Τον Χάρη Χριστόπουλο, την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Δεν έχει κλείσει κανείς, απλά αυτή είναι η πρόταση του ΣΚΑΙ στην Acun Medya», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε μετά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, με το αστείρευτο χιούμορ που τον διακατέχει:

«Ουσιαστικά εσύ μου ανακοινώνεις, πως μου κόβουν το απογευματινό! Δηλαδή βγήκες τώρα στην μεσημεριανή μας εκπομπή να μας πεις ότι Λιάγκα σου κόβουν το παιχνίδι! Το χω πει εδώ και καιρό, ήταν μία συμφωνία για 100 εκπομπές, επειδή δεν πάει χάλια, δεν σκίζει κι όμως το κανάλι προτίμησε να το πάει Σαββατοκύριακο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια