«Όταν ξύρισα το κεφάλι μου, έγινα ξαφνικά αόρατη. Ο κόσμος αισθάνεται άσχημα»

 

Τους λόγους για τους οποίους ξύρισε το κεφάλι της για την νέα της θεατρική εμφάνιση αποκάλυψε η Πόπη Αβραάμ σε συνέντευξη της στο Πρωτοσέλιδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Σαν άψογη επαγγελματίας, η Πόπη Αβραάμ αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της, ωστόσο πίσω από την κίνηση κρύβεται και ένα δυνατό μήνυμα. 

Η ίδια εξήγησε πως το ξύρισμα του κεφαλιού της και η συσχέτιση με μια καρκινοπαθή την έκανε να μπει στα παπούτσια των γυναικών που δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο κόσμος άρχισε να της συμπεριφέρεται διαφορετικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩH Πόπη Αβραάμ ξύρισε το κεφάλι της για τις ανάγκες του ρόλου της!

«Στη σχολή όταν φοιτούμε, το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε είναι ότι όλα τα εκφραστικά μας μέσα, πρέπει να υποτάσσονται στις ανάγκες ενός ρόλου. Τα εκφραστικά μέσα ενός ηθοποιού είναι το σώμα του, η φωνή του, τα συναισθήματά του, το μυαλό του. Άρα αφού το απαιτούσε αυτός ο ρόλος, όφειλα να κάνω αυτό που είναι φυσικό... αναμενόμενο. Έκανα αυτό που απαιτούσε ο ρόλος» είπε αρχικά η ηθοποιός, με τον σκηνοθέτη της παράστασης Αιμίλιο Χαραλαμπίδη να εξηγεί πως η ηρωίδα την οποία υποδύεται μαθαίνει ότι είναι άρρωστη με καρκίνο και παρακολουθούμε μαζί της την εξέλιξη αυτή.

 

Η Πόπη Αβραάμ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι το ξύρισμα του κεφαλιού της έκανε να μπει στα παπούτσια των γυναικών που δίνουν τη δική τους μάχη: «Καλώς η κακώς, όλοι νιώθουμε πολύ κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν νομίζω να υπάρχει οικογένεια που να μην έχει αντιμετωπίσει τέτοιες περιπτώσεις. Ο καρκίνος είναι πια μέσα στην ζωή μας, στην καθημερινότητα μας, όμως είναι πολύ αισιόδοξο το γεγονός ότι πια ο καρκίνος είναι πια θεραπεύσιμος. Δεν είναι όπως πριν από 30 χρόνια. Οι περισσότεροι καρκίνοι πια είναι θεραπεύσιμοι, νοουμένου βεβαίως ότι θα γίνει έγκαιρα η διάγνωση. Σαφώς, με το που με είδα με αυτό το κεφάλι αισθάνθηκα ένα σοκ για όλες αυτές τις γυναίκες, να με συγχωρήσουν οι άντρες, αλλά για την γυναίκα τα μαλλιά είναι ένα μέρος της θηλυκότητας τους. Αισθάνθηκα λοιπόν, ότι αυτές οι γυναίκες δεν φτάνει που έχουν να αντιμετωπίσουν την ταλαιπωρία με τις χημειοθεραπείες κτλ. αισθάνονται λίγο περιθωροποιημένες. 

Περπατούσα ή κυκλοφορούσα σε χώρους που πάντα ερχόταν ο κόσμος και μου μιλούσε, ξαφνικά είναι σαν να είμαι αόρατη. Αισθανόταν ο κόσμος αμήχανος γιατί σκεφτόταν ότι πιθανότητα να έχω μια σοβαρή αρρώστια και έχασα τα μαλλιά μου και δεν ήξεραν πως να το αντιμετωπίσουν και πως να με προσεγγίσουν. 

Όμως μετά την δημοσίευση φωτογραφιών, όπου ο κόσμος κατάλαβε γιατί το έκανα, η αντίδραση του κόσμου ήταν διαφορετική. Μια γυναίκα συγκεκριμένα μου είπε "αναγκάστηκα να κλειστώ σπίτι. Δεν τολμούσα να κυκλοφορήσω έτσι. Θέλω να πω σε όλες αυτές τις γυναίκες να μην φοβούνται, να μην νιώθουν άσχημα, να βγαίνουν έξω, να κυκλοφορούν. Και ο κόσμος να μην νιώθει αμήχανα. Να τους πιάνει το χέρι και να τους δίνει δύναμη» έστειλε το μήνυμα της. 

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς