Η επιβεβαίωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την σχέση με τον Snik

 

 

Είναι τελικά ζευγάρι με τον Snik η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Αυτό φαίνεται πως είναι το βασικό ερώτημα που συζητιέται τις τελευταίες μέρες σε όλα τα gossip πηγαδάκια μετά τις φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου με τον γνωστό ράπερ. Είναι οι δυο τους στις φωτογραφίες ή όχι; Είναι οι δυο τους ζευγάρι ή όχι; Τι συμβαίνει τελικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Όλα ξεκίνησαν με τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το ζευγάρι να περπατά αγκαλιά στο Χαλάνδρι. Βέβαια, αρχικά τους είδαμε πλάτη και κάποιοι αμφισβήτησαν αν είναι τελικά ο Snik και η Ηλιάνα στις φωτογραφίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μετά ακολούθησαν νέες φωτογραφίες με τους δυο τους να απολαμβάνουν χαλαρά τον καφέ τους και τα σενάρια περί νέου ειδυλλίου φούντωσαν.

Ακολούθησε η επιβεβαίωση της σχέσης από τον Snik, ωστόσο η Ηλιάνα διαχειρίστηκε με τον πιο έξυπνο τρόπο το θέμα, χωρίς να απαντά ξεκάθαρα αν είναι ζευγάρι ή όχι. Αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά μιλώντας στην «Φωλιά των Κούκου», η Ηλιάνα φρόντισε να πει: «Επενδύστε στο διαφορετικό» και πως το καλό είναι οι άνθρωποι να αλληλοσυμπληρώνονται. Ξεκαθάρισε πως είναι σε μια φάση ζωή που εκτός από τη δουλειά και την καριέρα της, έχει ανάγκη και από άλλα πράγματα για να νιώθει ολοκληρωμένη και κατέληξε.

«Είμαι πολύ καλά, αλλά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Τα αγαπώ πολύ τα προσωπικά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω δει τις φωτογραφίες και σίγουρα άμα είναι πλάτη ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι. Ήμουν άραγε εγώ; Είμαι σε μία πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου, περνάω πάρα πολύ καλά. Δημόσια δε μιλάω για τα προσωπικά μου. Πιστεύω στον συνδυασμό. Πιστεύω ότι είναι ωραίο να ανοιγόμαστε, να περνάμε καλά» ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και συνέχισε: «Αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον, η ζωή σου είναι, ζήσε τη. Και μια φωτογραφία να σε βγάλουν δεν τρέχει τίποτα. Τα φαινόμενα απατούν, αλλά όχι στη φωτογραφία. Μου μοιάζει, θα μπορούσα να είμαι εγώ».

Την αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον ράπερ Snik, σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Τρίτης.

«Ευτυχώς που δεν το πουλάει καθόλου η Ηλιάνα. “Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου... Για να δούμε, είναι λίγο θολή η φωτογραφία”. Δεν πουλάει τα προσωπικά της αλλά μιλάει 10 λεπτά για αυτά. Σήμερα τα πούλησε πάντως. Αν η κοπέλα τα είχε με τον Αργυρό γιατί δεν βγήκε τίποτα; Και με τον Snik το πουλάνε εδώ. Όταν τα είχε με τον Αργυρό δεν έβγαιναν αγκαλιά έξω» είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.

«Συγγνώμη βαρέθηκα πάρα πολύ από τις απαντήσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να πει “ναι ρε παιδιά. Έχω ένα δεσμό, έχω μια σχέση”. Πες το κανονικά, δεν έγινε και κάτι» σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 

Από πέρυσι που εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση εδραιώνοντας τη θέση της ως σκληροπυρηνική κριτής τουGNTM είναι ένα πρόσωπο που συζητιέται καθημερινά. Πότε για τις ατάκες της, πότε για τις εμφανίσεις της, πότε για τις δουλειές της.

Εμείς η αλήθεια είναι ότι ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τις εμφανίσεις της δεν έχουμε να προσάψουμε απολύτως τίποτα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιας και τη βρίσκουμε πιο καλλονή από ποτέ.

Πάντα υπάρχουν όμως άνθρωποι κομματάκι πιο… κακοπροαίρετοι, οι οποίοι θα βγάλουν από την μύγα ξύγκι no matter what. Όπως έκανε και μία χρήστης του Twitter που σχολίασε την εμφάνισή της.

Για να λάβει ωραιότατη και πληρωμένη απάντηση από την παρουσιάστρια και μοντέλο. 

 
Και αυτοτρολάρεται!
 

 

Με ποια είχε σχέση ο Snik πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Snik είχε σχέση με την fashion blogger Μαρίλια Φραγκή. Το ζευγάρι ήταν μαζί για τρία χρόνια, πριν αποφασίσει να πάρει χωριστούς δρόμους.

Η νεαρή blogger έχει έναν fashion λογαριασμό στο Instagram, έχοντας πάνω από 100 χιλιάδες ακολούθους.

Μέσα από τον λογαριασμό της η πρώην του Snik ταξιδεύει τους followers της σε διάφορους προορισμούς του κόσμου, με το στιλ της να ξεχωρίζει σε κάθε φωτογραφία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»