Λεμεσός: Ένας ολόχρονος προορισμός

 

Η ανάγκη για χαλάρωση γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική όσο ερχόμαστε πιο κοντά στον χειμώνα. Έχοντας αποχαιρετήσει το καλοκαίρι, η κάθε ευκαιρία για αποδράσεις από την ρουτίνα και την καθημερινότητα δεν πρέπει να χάνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μια καλή επιλογή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού μας, η Λεμεσός. Το σκηνικό υπέροχο για μια χαλαρωτική βόλτα μακριά από τις σκοτούρες: Περίπατος στο λιμάνι, στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα καφέ της πόλης, συναυλίες και θεατρικά δρώμενα συνθέτουν μια υπέροχη μείξη στοιχείων ενώ πολλά άλλα ακόμα περιμένουν για να τα εξερευνήσει ο επισκέπτης της πόλης.


Η Λεμεσός είναι μια πόλη για όλους. Όμορφη, κοσμοπολίτικη, πολυπολιτισμική και απαστράπτουσα. Έχει κάτι που μαγεύει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, σαν ένα διαμάντι του οποίου η διαχρονικότητα και ομορφιά παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.


Μέσα στις αμέτρητες επιλογές που έχει ο κάθε επισκέπτης είναι διαφόρων τύπων καταλύματα αλλά για εκείνες τις λίγες ώρες που θα περάσεις κατά την «απόδραση» σου από το σπίτι, θέλεις να μείνεις στο καλύτερο. Ένα ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει είναι το 5 αστέρων Τhe Royal Apollonia της Louis Hotels.


Tοποθετημένο σε κεντρικό σημείο της τουριστικής περιοχής και σε απόσταση αναπνοής από την παραλία, το The Royal Apollonia συνδυάζει την πολυτελή φιλοξενία με την εκπληκτική θέα της Μεσογείου και την γαλήνια ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο χώρος. Στο Spa του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε ένα εκτενές φάσμα θεραπειών για την ευεξία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος, μέσα σε ένα περιβάλλον απόλαυσης για τις αισθήσεις. Ολοκληρώστε τη θεραπεία με μια βουτιά στη θερμαινόμενη πισίνα και νιώστε πραγματικά αναζωογονημένοι.


Όσο για το φαγητό, θα νιώσετε σαν βασιλιάδες καθώς ανάμεσα στις επιλογές εστιατορίων που μπορείτε να απολαύσετε στο The Royal Apollonia είναι το δημοφιλές εστιατόριο Akakiko που προσφέρει Ασιατική κουζίνα ενώ οι μύστες της ελληνικής κουζίνας επιλέγουν το Meze by Elliniko για γαστριμαργικά ταξίδια σε αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις.
Για να βιώσετε την υπέρτατη χαλάρωση, επιλέξτε ένα από τα δωμάτια με θέα τη μαγευτική πισίνα του ξενοδοχείου καθώς και την θάλασσα και χαζέψτε νωχελικά το απέραντο γαλάζιο και το ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνοντας το ποτό σας στο μπαλκόνι.


Η μέρα τελειώνει στη Λεμεσό με τον πιο ιδανικό τρόπο: χαλαρά και ξεκούραστα. Ο στόχος για απόδραση από την καθημερινότητα επιτεύχθηκε και οι μπαταρίες γέμισαν μέσα από τη διαμονή στο The Royal Apollonia της Louis Hotels.
 

Δειτε Επισης

Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!
Το JBL Snow Party επιστρέφει για το 2024 με τους εκρηκτικούς Martin Garrix και Tigerlily στην σκηνή!
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!