Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

H Πόπη Αβραάμ ξύρισε το κεφάλι της για τις ανάγκες του ρόλου της!

  04/10/2019 11:42
H Πόπη Αβραάμ ξύρισε το κεφάλι της για τις ανάγκες του ρόλου της!

H Πόπη Αβραάμ ξύρισε το κεφάλι της για τις ανάγκες του ρόλου της!

  04/10/2019 11:42

Το κεφάλι της ξύρισε η αγαπημένη ηθοποιός Πόπη Αβραάμ και αυτό έγινε για τις ανάγκες του ρόλου της! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αφού ο ρόλος στην θεατρική παράσταση “Πνεύμα” της Μάργκαρετ Έτσον στο Θέατρο Διόνυσος απαιτούσε την πρωταγωνίστρια χωρίς μαλλιά, η Πόπη Αβραάμ, σαν άψογη επαγγελματίας τα ξύρισε!

Τις στιγμές κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Down Town, με την ίδια να δηλώνει «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάποια θυσία» στη συνέντευξη της που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή με το περιοδικό Φιλgood.

To έργο, «Πνεύμα» ανεβαίνει σε παγκύπρια πρώτη στις 11 Οκτωβρίου 2019 στις 8.30 μ.μ., σε σκηνοθεσία Αμίλιου Χαραλαμπίδη.

Η Βίβιαν Μπέαρινγκ, ειδήμων στη μεταφυσική ποίηση του John Donne (Άγγλος ποιητής του 17ου αιώνα) που πραγματεύεται εκ βαθέων τα φιλοσοφικά ερωτήματα της ζωής και του θανάτου, συναντώντας την πραγματικότητά τους και ευρισκόμενη σε μια οριακή κατάσταση, αναμετριέται με το αιώνιο ζήτημα του νοήματος της ζωής.

Η επιστήμονας, η αμείλικτη καθηγήτρια έναντι των φοιτητών της, με τη φήμη της σκληρής και αδιαπραγμάτευτης ερευνήτριας, αυστηρά προσηλωμένης στην επιστήμη της, αναγκάζεται να αποτελέσει αυτή καθαυτή, αντικείμενο μελέτης μιας άλλης εξειδικευμένης ομάδας επιστημόνων, αυτών που ασχολούνται με την αντιμετώπιση της ασθένειάς της.

Το έργο αρθρώνεται πάνω στο θεμέλιο του πνεύματος, της ειρωνείας, της αντινομίας, ιερότητας και αποϊεροποίησης, με ευστροφία και οξύνοια λόγου. Στη διαλογικότητα και τη διαλεκτική του έργου αμφισβητείται ο δογματικός φόβος περί θανάτου – μετουσιώνεται σε μια μικρή παύση, σε ένα κόμμα, σε ένα πέρασμα στην αληθινή ζωή. Μια ανάσα, ένας ύμνος για τη ζωή, ένας ψαλμός, μια μικρή αλληγορία για την ψυχή.

 
 
Δείτε τα στιγμιότυπα από την στιγμή που η ίδια βλέπει για πρώτη φορά τον εαυτό της με ξυρισμένο κεφάλι. 
 
 
Πηγή βίντεο: Φιλελεύθερος 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας