Μια συνηθισμένη μέρα για την Ρούλα Γεωργιάδου στο ογκολογικό

 
 
Η συγκλονιστική μεταφορά με γλαφυρό τρόπο, μιας μέρας της Ρούλας στο ογκολογικό! Τα συναισθήματα θα σε καταβάλουν
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όπως και να προσπαθήσεις να παρουσιάσεις μια μέρα στο ογκολογικό δεν θα τα καταφέρεις καλύτερα από κάποιον που ζει στην καθημερινότητα του το ανάλογο γεγονός.
 
Η Ρούλα Γεωργιάδου το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, τον πιο γλαφυρό και γεμάτο με αισθήματα και ειλικρίνεια, τρόπο.
Με μια μακροσκελή ανάρτηση της παρουσίασε την καθημερινότητα της… και συγκίνησε.
 
Διάβηκε και σήμερα το κατώφλι του ογκολογικού νευριασμένη. Με μούτρα κατεβασμένα από την ταλαιπωρία πριν μπεί.
Πήγε να πάρει παραπεμπτικό του ΓΕΣΥ έστω και αν είχε προκαθορισμένο ραντεβού. Δεν έβρισκε πάρκινγκ στο γιατρό της. Πάρκαρε σ ένα στενό δυο τετράγωνα πιο κάτω. Περπάτησε μέχρι το ιατρείο τον ανηφορικό δρομάκο. Ζέστη σκέφτηκε.. αν και Οκτώβρης. Πήρε το χαρτί και αυτή τη φορά κατηφόρισε προς το αμάξι.
 
Έβαλε μπρος και άνοιξε το ραδιόφωνο. Ήθελε να ακούσει μουσική. Αμ δε. Κάποιος καλεσμένος μιλούσε για να πει στο κόσμο να περπατήσουμε όλοι μαζί τη Κυριακή για τον καρκίνο. Ήρθε και έδεσε.
Σταμάτησε σ ένα φαρμακείο να πάρει θυροξίνες. Α της είπε ο γλυκός κυριούλης δεν το μάθατε; Ποιο να μάθω; Έλλειψη από παντού κυρία μου. Δεν ξέρουμε πότε θα μας φέρουν!!!! Καλά γιατί περιμένανε να εξαντληθούν και μετά να παραγγείλουν αφού χιλιάδες κόσμος τις χρειαζόμαστε; Που να ξέρω κυρία μου τι κάνουν. Εδώ δεν έχουμε εμβόλια τις θυροξίνες θα σκεφτόμαστε;

Έφυγε και από κει νευριασμένη και έτρεχε λιγουλάκι να προλάβει το ραντεβού της. Κακοδιάθετη ήδη. Ξαναδοκίμασε το ραδιόφωνο. Εδώ φάνηκε τυχερή: βάλτο τέρμα έλεγε το ρεφραίν και ψιλοφτιάχτηκε με τη μουσική και πρόλαβε να ακούσει και ένα Αδαμαντίδη: στη καρδιά σαν μαχαιριά...
 
Με τα λα λα λα έφτασε στο ογκολογικό. Εκεί άλλο δωράκι. Γεμάτο το πάρκινγκ του Αγ. Δημητρίου. Βάζει όπισθεν πάει για το Μακάρειο. Τα ίδια τίγκα. Ξανά όπισθεν. Ξανακατεβαίνει την λεωφόρο και πάει στο πάρκινγκ για τους καρκινοπαθής που ανοίγει με την καρτούλα. Η μπάρα σηκώθηκε αλλά ούτε για ποδήλατο δεν υπήρχε πάρκινγκ. Άρχισε να της ξεφεύγουν κάτι άσκημα μέσα από τα δόντια της. Έβρισε και το φχαριστήθηκε η ψυχή της. Το αυτοκίνητο άρχισε να ανεβάζει θερμοκρασίες το καημένο αφού ο λεβιές των ταχυτήτων όλο μπρος πίσω πήγαινε για 35 λ. Κάποτε βρήκε ένα πάρκινγκ πίσω από το γυμνάσιο της Ακρόπολης. Ξανά μανά ποδαρόδρομος ανηφόρισε προς τον τελικό προορισμό. Γι αυτό πέρασε ίσως το κατώφλι με άσχημη χαλασμένη διάθεση. Πήγε στη χαμογελαστή κοπέλα και υπέβαλε την χαρτούρα της.

Κουράστηκε. Πόσα χρόνια θα πρέπει να αντικρίζει τροχοκαθίσματα με ταλαιπωρημένους ανθρώπους; Πόσα πρόσωπα χλωμά, γκρι, χωρίς φρύδια και τσίνορα θα πρέπει να δει ακόμα; Πόσες φορές θα είναι ένας αριθμός στην οθόνη.
Τρόμαξε όταν είδε 40369. Την περασμένη φορά ήμασταν στις 39000. Πολύ γρήγορα τρέχει ο μαλάκας. Πηγαίνοντας προς την δεύτερη ρεσεψιόν αντίκρισε δυο φίλες της. Τη Ρένα και τη Μάρθα. Ένοιωσε μια λύτρωση. Το κέφι της επανήλθε και αγκαλιάστηκαν λες και είχαν reunion για καφέ. Γυναίκες και οι τρεις που δεν του χαρίστηκαν. Γέλασαν με την ψυχή τους λέγοντας η κάθε μια σε πιο εξεταστήριο θα πήγαιναν. Μια μια έπιαναν στα ειδικά δωμάτια. Σχετικά καλά και οι τρεις.
 
Πήραν τα φάρμακα τους, στραβομουτσούνιασαν, τρυπήθηκαν με τη σειρά και αγκαλιάστηκαν μέχρι την επόμενη φορά. Φεύγοντας κατηφόρισε πιο ήρεμα τη διαδρομή και παρηγορήθηκε στη σκέψη ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Χάρηκα που σας είδα φίλες μου. Μου φτιάξατε τη μέρα...
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»