Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έχει τύχει πολλές φορές πολιτικοί να ενοχληθούν αλλά δεν με ενδιαφέρει»

  04/10/2019 09:29
«Έχει τύχει πολλές φορές πολιτικοί να ενοχληθούν αλλά δεν με ενδιαφέρει»

«Έχει τύχει πολλές φορές πολιτικοί να ενοχληθούν αλλά δεν με ενδιαφέρει»

  04/10/2019 09:29
 
Για όλα μίλησε στην εκπομπή "Alpha καλή μέρα" όπου βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός stand up comedian Λούης Πατσαλίδης. 
 
 
Δεν δίστασε να αποκαλύψει μερικά από τα αγαπημένα του πρόσωπα για σάτιρα: «Έχω πάρα πολλούς αγαπημένους. Από τους πολιτικούς δεν έχουμε αγαπημένο. Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Σίγουρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι αγαπημένο πρόσωπο να τρολάρεις και να σατιρίσεις. Μετά η Θέκλα Πετρίδου είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο... Έχουμε αρκετά αγαπημένα πρόσωπα για να χρησιμοποιούμε στην σάτιρα»
 
Ενώ δεν έκρυψε το γεγονός ότι έχει δεχτεί πολλές φορές τηλεφωνήματα από ενοχλημένους πολιτικούς: «Έχει τύχει πολλές φορές οι πολιτικοί να ενοχληθούν με την σάτιρα αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Για οποιονδήποτε άλλο μπορεί να το σκεφτώ... να πω μήπως ήμουν λίγο υπερβολικός; Αλλά για τους πολιτικούς δεν με ενδιαφέρει»
 
Από την άλλη βέβαια εξήγησε ότι έχει δεχτεί και αντίστροφα μηνύματα από πολιτικούς που θα ήθελαν να τους σατιρίσει: «Έχει τύχει να μου στείλουν μήνυμα και να μου πουν ήμουν στο τάδε κανάλι σήμερα και είπα το τάδε πράγμα. Βρες το και παίξε το»
 
«Πάντα υπήρχαν αυτού του είδους οι εκπομπές απλά μπορεί να μην είχαν τόση απήχηση όση έχει η δική μας. Με τίποτα δεν μπορούσα να φανταστώ αυτή την επιτυχία» είπε όσον αφορά τις αντίστοιχες εκπομπές αλλά και την επιτυχία του Louis Night Show. 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας