Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ουγγαρέζος Vs. Τανιμανίδης Αυτό και είναι χώσιμο! Ο Δημήτρης έριξε τα βέλη του στον Σάκη

  27/09/2019 11:52
Ουγγαρέζος Vs. Τανιμανίδης Αυτό και είναι χώσιμο! Ο Δημήτρης έριξε τα βέλη του στον Σάκη

Ουγγαρέζος Vs. Τανιμανίδης Αυτό και είναι χώσιμο! Ο Δημήτρης έριξε τα βέλη του στον Σάκη

  27/09/2019 11:52

«Δείχνει μια ειρωνεία που δεν μου αρέσει καθόλου» «Δεν τον γνωρίζω, με καλεί ως κράχτη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Σάκης Τανιμανίδης συναντά τους δημοσιογράφους κι εκείνοι το ρωτούν για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του Boom. Ο παρουσιαστής δεν αισθάνεται και πολύ βολικά, όμως, οι δημοσιογράφοι επιμένουν και μιλούν ακόμα και για πρόωρο τέλος του τηλεπαιχνιδιού. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν κρύβει τον εκνευρισμό του και προσπαθεί να απαντήσει με… χιούμορ που δεν πετυχαίνει και πολύ. Στο πλατό του Πρωινό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πολλά να πει για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Ο ίδιος αρχικά προσπάθησε να απαντήσει με χιούμορ λέγοντας πως δεν υπάρχουν τέτοιες νύξεις.

Όταν μάλιστα ανέφεραν τον Γιώργο Λιάγκα και ότι εκείνος διάλεξε το Guess my age, αντί για το Boom που του πρότειναν, ο ίδιος αντέδρασε λέγοντας: «Δεν έχω ιδέα. Τώρα με ρωτάτε πράγματα που δεν γνωρίζω. Νιώθω ότι είμαι στο τηλεπαιχνίδι μου στο Boom και μου κάνετε ερωτήσεις».

Bέβαια ρωτήθηκε και για την Χριστίνα Μπόμπα που πια θα βλέπουμε στο ρόλο της παρουσιάστριας στο The Voice, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι πιο αγχωμένος από ότι η σύζυγος του για αυτό της το βήμα.

«Διέκρινα μια δυσφορία στο τέλος όταν τον ρώτησαν για τα τηλεοπτικά. Νομίζω ότι γνωρίζει κι εκείνος και η εταιρεία που ανέλαβε το pr ότι θα ερωτηθεί. Γιατί κι εμένα με πήραν να πάω, απίστευτο γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω καν. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω, ούτε για να τον στηρίξω ούτε για να του πω χρόνια πολλά. Δεν πάω σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Στο πλαίσιο της δουλειάς, αν πληρωθώ θα πάω. Το κάλεσμα είναι, προφανώς, για να δείξουμε την επιτυχία της επιχείρησής μας. Δεν τον γνωρίζω, με καλεί ως κράχτη», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνέχισε:

«Δεν έχεις προσλάβει τις κάμερες να σε ρωτούν αυτά που θες να σε ρωτούν για την προώθηση της επιχείρησής σου. Θα σε ρωτήσουν και αυτό. Κι επειδή ενημερώθηκα ότι όταν έκλεισαν οι κάμερες τους είπε «ρε παιδιά εγώ σας φώναξα για να πούμε για την επιχείρηση κι εσείς με ρωτάτε για τέτοια»; Έτσι είναι τα πράγματα. Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό. Δείχνει μια ειρωνεία που δεν μου αρέσει καθόλου».

«Ένα μικρόφωνο χρειάζεσαι και να είσαι ο εαυτός σου, όπως ακούσαμε από την Χριστίνα Μπόμπα. Δεν κάνουμε καμιά δουλειά εδώ πέρα, χαβαλέ κάνουμε!», κατέληξε εκνευρισμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας