Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Ειρήνη Καζαριάν για πρώτη φορά απαντά και εξηγεί δημόσια για το ροζ βίντεο

  27/09/2019 09:46
Η Ειρήνη Καζαριάν για πρώτη φορά απαντά και εξηγεί δημόσια για το ροζ βίντεο

Η Ειρήνη Καζαριάν για πρώτη φορά απαντά και εξηγεί δημόσια για το ροζ βίντεο

  27/09/2019 09:46
 

«Δεν χρειάστηκε να τους δώσω αναφορά, εννοείται πως το είδαν, στεναχωρήθηκαν, τσατίστηκαν με αυτό που έγινε και το ξεπεράσαμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την εμπλοκή του ονόματός της στην ιστορία με το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είδες και το αρνητικό κομμάτι της δημοσιότητας, καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα “ροζ” βίντεο που δημοσίευμα ανέφερε το όνομά σου. Στην περίπτωση αυτή πώς το διαχειρίστηκες;

Αυτό ήταν το πρώτο “χτύπημα” της δημοσιότητας, η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ σκληρό, γιατί δεν είχα ζήσει έτσι, ήξερα ότι δεν ήμουν εγώ, εννοείται ότι δεν ήμουν εγώ, οπότε δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά, έβαλα τους δικηγόρους μου να ασχοληθούν πάνω σε αυτό και απλά να το αφήσω να ξεχαστεί.

Ένιωσες ότι ήσουν υπόλογη, ότι έπρεπε να δώσεις εξηγήσεις στους γονείς σου, τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς σου;

Δεν χρειάστηκε να τους δώσω αναφορά, εννοείται πως το είδαν, στεναχωρήθηκαν, τσατίστηκαν με αυτό που έγινε και το ξεπεράσαμε.

Αυτή ήταν η αντίδραση των δικών σου ανθρώπων;

Ήταν περισσότερο θυμωμένοι από μένα. Η μητέρα και ο πατέρας μου ήταν φουλ τσατισμένοι.

Σου πήρε καιρό να το ξεπεράσεις;

Μέσα από αυτό “άνοιξαν” τα μάτια μου, κατάλαβα πώς είναι να είσαι δημόσιο πρόσωπο.

Σε ενοχλεί, σε φέρνει σε δύσκολη θέση να μιλάς για το θέμα αυτό;

Δεν με ενοχλεί να μιλάω καθόλου για το θέμα αυτό.

Μετά από αυτό το ερωτικό βίντεο, χρειάστηκε να πείσεις κάποιους, καθώς το 50% μπορεί να πιστέψει ότι είσαι εσύ και οι άλλοι μισοί μπορούν να πουν ότι δεν ισχύει;

Δεν με νοιάζει τι λένε για μένα, έτσι είμαι εγώ, γενικά, έτσι έχω μεγαλώσει, οπότε δεν με απασχολούσε. Εφόσον δεν ήμουν εγώ, τελείωσε, το ξέχασα. Δεν μου έκανε καλό, όταν λένε κάτι κακό για σένα, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Δεν ψάχνω την αναγνωρισιμότητα, όποιος με ξέρει, με ξέρει και θα με θυμάται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας