Mετά τις αποκαλύψεις για τον Ashton, η Demi Moore κατηγορεί τον Bruce Willis στην βιογραφία της!

 

Ξεχωριστό κεφάλαιο στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Inside Out» αποτελεί για την  Demi Moore ο Bruce Willis με τον οποίο συναντήθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1987 και μέσα σε τέσσερις μήνες είχαν παντρευτεί και εκείνη είχε μείνει έγκυος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

H 56χρονη ηθοποιός δεν χρησιμοποιεί και τα καλύτερα λόγια για τον 64χρονο σήμερα Bruce Willis κατηγορώντας τον ότι ήθελε να την μετατρέψει σε νοικοκυρά.

ΔΙΒΑΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

 

Όταν οι δύο τους γνωρίστηκαν, ο 36χρονος τότε ηθοποιός ήταν σε φάση μετάβασης ενώ εκείνη ήταν μια 25χρονη που μόλις είχε ξεπεράσει τα προβλήματα με τις καταχρήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο βιβλίο της η Μοορε γράφει για τον Willis ότι «ήθελε να κάνει ότι στο καλό επιθυμούσε» επιμένοντας ότι η ίδια θα έπρεπε να μείνει στο σπίτι με τα παιδιά αντί να κάνει καριέρα.

 

Παραδέχεται, βέβαια, ότι όταν γνώρισε τον Bruce Willis αυτός την έκανε να νιώθει σαν πριγκίπισσα. «Ο Bruce επέμενε ότι όλα πάνω μου ήταν όμορφα. Περιέβαλε τους φόβους και τα άγχη μου με την αγάπη του» γράφει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρεται στην ειδυλλιακή πρώτη περίοδο με τον γάμο στο Λας Βέγκας αλλά και στην εγκυμοσύνη μετά την πρώτη νύχτα γάμου τον Νοέμβριο του 1987 καθώς και το διάστημα που πέρασαν στο Αϊντάχο.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός έχασε περισσότερα από τα κιλά που είχε πάρει την περίοδο της εγκυμοσύνης της εξέλιξη που την έκανε να νιώθει σίγουρη για να παρουσιάσει ένα τηλεοπτικό σόου. Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν της έγινε προσφορά για να παίξει σε ταινία μαζί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Σον Πεν.

Για την ιστορία το διάσημο ζευγάρι έμεινε μαζί 13 χρόνια, αποκτώντας τρεις κόρες την Ρούμερ, την Σκάουτ και την Ταλούλα.

Πάντως ο Ashton Kutcher που όλο αυτό το διάστημα δεν είχε απαντήσει σε καμία από τις κατηγορίες που τον α φορούν, με ένα tweet τα είπε όλα.

«Ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί κάνοντας ένα αιχμηρό tweet. Μετά είδα το γιο μου, την κόρη μου, τη γυναίκα μου και το διέγραψα», έγραψε στο γεμάτο νόημα μήνυμά του.

 



 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου: «Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα!»
Ιβάν Σβιτάιλο: «Βρήκα διέξοδο στο αλκοόλ γιατί φοβόμουν να αντιμετωπίσω τα τραύματά μου»
Αιμίλιος Χειλάκης: «Mπήκα στο χειρουργείο με χαμόγελο και οι άλλοι κλαίγανε!»
Δεν προχώρησε ούτε σήμερα η διαδικασία αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα - Οι τελευταίες εξελίξεις
Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε η οπλουργός της ταινίας #Rust για τον θάνατο της Halyna Hutchin
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»