Η φωτογραφία της Demi Moore έγκυος στο παιδί του Αshton Kutcher και ο βιασμός της στα 15 από άντρα που πλήρωσε την μάνα της

 

Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για το παιδί που έχασε με τον Αshton Kutcher και ο βιαστής μου πλήρωσε τη μητέρα της και την ρώτησε «πως νιώθεις που σε π@@@@α για 500 δολάρια;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ντέμι Μουρ στο νέο της βιβλίο έχει αποκαλύψει πως βιάστηκε σε ηλικία 15 χρονών. 

Η γνωστή ηθοποιός, Ντέμι Μουρ, σε συνέντευξή της μίλησε για το βιβλίο της «Inside Out» και για τα όσα διηγείται σ' αυτό. 

Μάλιστα, περιέγραψε τον βιασμό που έζησε σε ηλικία 15 χρονών, αποκαλύπτοντας πως ο βιαστής της πλήρωσε την αλκοολική μητέρα της 500 δολάρια για να κάνει σεξ μαζί της. 

Ωστόσο σοκάρει και με την αποκάλυψή της πως ο βιαστής της μόλις τελείωσε την πράξη του την ρώτησε: «Πώς αισθάνεσαι που σε π@@@@α για 500 δολάρια;».

«Ήταν βιασμός και μια καταστροφική προδοσία», έγραψε στο βιβλίο.

Η Ντέμι Μουρ, όπως είπε πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς η μητέρα της την έπαιρνε μαζί της στα μπαρ για να τραβάει την προσοχή των αντρών. Μάλιστα ως παιδί, προσπαθούσε να την βοηθήσει να βγει από όλο αυτό και να απεξαρτηθεί από τους εθισμούς. 

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Νέο Μεξικό, αλλά ο βιολογικός της πατέρας άφησε τη μητέρα της πριν γεννηθεί.

 

Αποκάλυψε επίσης ότι μετά την αποβολή προσπάθησαν «αρκετές φορές» με τον κατά 15 χρόνια νεώτερό της, Κούτσερ, μέσω εξωσωματικής αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Νέες λεπτομέρειες και μια αδημοσίευστη φωτογραφία της, ούσα έγκυος, από τον γάμο της με τον Άστον Κούτσερ παρουσίασε η Ντέμι Μουρ σε συνέντευξή της για την προώθηση του νέου βιβλίου της με τίτλο Inside Out.

H διάσημη ηθοποιός στη φωτογραφία που παρουσιάστηκε από το 2003 εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλιά αν και, όπως έχει αποκαλύψει, απέβαλε όταν ήταν έξι μηνών έγκυος.

Η Μουρ είπε, επίσης, ότι είχε, μάλιστα, αποφασίσει και το όνομα του βρέφους: θα το έβγαζε Τσάπλιν-Ρέι.

Η 61χρονη σήμερα ηθοποιός περιέγραψε πώς ενημερώθηκε από τους γιατρούς για το νεκρό έμβρυο ενώ αποκάλυψε ότι μετά την αποβολή προσπάθησαν «αρκετές φορές» με τον κατά 15 χρόνια νεώτερό της, Κούτσερ, μέσω εξωσωματικής αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαμένη και απελπισμένη ένοιωθα. Δεν "έβλεπα" τίποτα μπροστά μου από όσα είχα, την οικογένειά μου δηλάδη. Άσκησα μεγάλη πιέση στον Άστον» είπε η Μουρ.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε, ακόμα, ότι μετά την αποβολή της «έσπασε» την περίοδο 20 ετών αποχής από ουσίες καθώς ξεκίνησε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες χαπιών, φτάνοντας σε κάποιο σημείο να παίρνει έως και 12 χάπια Vicodin την ημέρα.

Μιλώντας για το πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον νεώτερό της Κούτσερ είπε ότι «ήμουν μια 40χρονη που ζούσε μια μεγάλη ζωή και η ενήλικη ζωή του Άστον μόλις ξεκινούσε. Ένιωθα σαν μια 15χρονη που ήλπιζε κάποιος να την αγαπήσει».

Η σχέσή τους, ωστόσο, δεν ήταν ανέφελη καθώς μόλις το 2003 η Μουρ έμαθε μέσω ειδοποίησης από την Google για μια απιστία του Κούτσερ την οποία, όπως λέει, ο ίδιος παραδέχθηκε. «Το μόνο που του είπα "μου κάνεις πλάκα;" και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα» είπε η Μουρ. Παρόλα αυτά το ζευγάρι έμεινε μαζί, παντρεύτηκε το 2005 και χώρισε, τελικά, μετά από οχτώ χρόνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της