«Άκουσα πολλά άσχημα και από ανθρώπους που υπηρετούν το είδος του θεάτρου»

 
Στα παλιά της λημέρια βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Ιωάννα Λαμπροπούλου και μίλησε για όλα. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Αναφέρθηκε φυσικά στο ρόλο της ως Λουκία στο "Φαμίλια", στη πρόσφατη συγκατοίκηση με τον σύντροφο της και τον επερχόμενο γάμο τους, αλλά και στον θάνατο του πατέρα της. 
 
Η ηθοποιός δήλωσε περήφανη για την "Φαμίλια", ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για το γεγονός ότι τα δύο τελευταία χρόνια που βρισκόταν στην ομάδα και το πάνελ της εκπομπής, είχε δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια. 

"Αυτά τα δυο χρόνια μπορεί να ακουγόταν υπερβολικό αλλά αν δεν είχα τη στήριξη από εσάς δεν θα άντεχα γιατί άκουσα πολλά άσχημα και από ανθρώπους που υπηρετούν το είδος του θεάτρου με ήθος. Ήταν πολύ άδικο και νομίζω τα κατάφερα" είπε και εξήγησε ότι: "Ένιωσα την αδικία στα πρώτα μου βήματα αλλά όχι σε επαγγελματικό επίπεδο. Αδικήθηκα όμως σε προσωπικό επίπεδο και αυτό πληγώνει περισσότερο.

Μιλώντας για τον σύντροφο της εξήγησε ότι παρά το γεγονός ότι προγραμματίζουν τον γάμο τους, πρόταση γάμου δεν έχει γίνει.  "Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου ακόμα αλλά παντρευόμαστε Νοέμβρη του 2020. Έχουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία στο μυαλό μας αλλά επειδή είμαι λίο αναβλητική και έκλεισα το πρώτο ραντεβού για το νυφικό και το βλέπω τόσο μακριά. Είμαι τρισευτυχισμένη χωρίς όμως να το συνειδητοποιώ εντελώς" δήλωσε.

Η πρόσφατη συγκατοίκηση τους την βρίσκει πάντως τρελά ευτυχισμένη με την Ιωάννα να εξηγεί: "Ήρθε και η συγκατοίκηση. Είναι τέλεια, ονειρικά και ο χρόνος να μας φερθεί με αγάπη. Είμαι ευλογημένη γιατί μαγειρεύει, βοηθά και ελπίζω να μην είναι η αρχή."

Τέλος, αναφερόμενη στο χαμό του πατέρα της είπε: "Με πόνεσε πολύ γιατί είχα πολλά να του πω ακόμα. Τον πατέρα μου τον έχασα πριν από τέσσερα χρόνια. Μερικές φορές ο κυνισμός σώζει σε. Η δική μου απώλεια του πατέρα μου ήταν διπλή. Οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι οπότε εκείνο που μου έλειψε δεν ήταν η φυσική παρουσία... Ακόμα και μέρες μετά έλεγα να τον πάρω τηλέφωνο... Την χρόνια που έφυγε ο πατέρας μου, που τα γενέθλια μου είναι 24 Αυγούστου και με πήρε στις 22 Ιουλίου και δεν είπα κάτι για να στεναχωρηθεί και έλεγα γιατί μπερδεύτηκε... Όμως έτσι πρόλαβε να μου ευχηθεί. Ήταν πολύ ξαφνικό". 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»