Νέα κόντρα στην ελληνική showbiz! Έξαλλος ο Σπαλιάρας με Λιάγκα-Παπανώτα!

 

Νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz αυτή τη φορά ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα από τη μία πλευρά και τους Γιώργο Λιάγκα και Δημήτρη Παπανώτα από την άλλη. Σκληρή απάντηση.. «Ένας άνθρωπος που στα 50+ δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι δουλειά κάνει». Τα πήρε στο κρανίο η Γκαγκάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από σχόλια που έκαναν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Γιάννη Σπαλιάρα, με αφορμή ανάρτηση-ξέσπασμα του τελευταίου.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε γράψει: «Έχω σιχαθεί αυτόν τον χώρο και τη δουλειά που κάνω πραγματικά. Εδώ και λίγο καιρό συμμετέχω σε διεθνές λατινοαμερικάνικο σήριαλ που προβάλλεται σε όλη τη νότια και βόρεια Αμερική και παγκοσμίως μέσω του Netflix. Από τότε που το ανακοίνωσα με παίρνουν από όλες τις ελληνικές εκπομπές και στέλνουν πολλά μηνύματα καθημερινά για συνέντευξη.

Έχω δώσει δύο γρήγορες συνεντεύξεις στο αεροδρόμιο και στον δρόμο και τα βλέπω μετά και αντί να μου πούνε μπράβο ή κάτι άλλο τέλος πάντων, τα πάνελ σχεδόν κράζουν και λένε βλακείες και πράγματα που δεν ισχύουν. Και οι παρουσιαστές το παίζουν καλοί τάχα μου. Δηλαδή σε παρακαλάνε καθημερινά για εβδομάδες να τους πεις δυο λόγια και μετά σε μειώνουν. Μωρέ δεν πάτε να… ε σιχάματα».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ενημερώθηκε για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Παπανώτα, με αφορμή την ανάρτησή του και τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix και μιλώντας στις κάμερες δεν έκρυψε την ενόχλησή του. Το μοντέλο και ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Πριν λίγο μου είπαν πως στην εκπομπή του κυρίου Λιάγκα και του κυρίου Παπανώτα μίλησαν λίγο περίεργα για αυτά που είπα. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Νόμιζαν πως αναφέρθηκα σε αυτούς; Δεν πιστεύω να υπάρχει κανείς άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που να νομίζει πως ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Γιώργος Λιάγκας πληρώνονται και ζουν κράζοντας και προσβάλλοντας και μειώνοντας ανθρώπους. Μιλάμε για τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο, τον Δημήτρη Παπανώτα. Και τον Γιώργο Λιάγκα, που παρότι ξεκίνησε από τις ειδήσεις, έκανε άλματα εξέλιξης τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να αγγίξει το επίπεδο του Δημήτρη Παπανώτα, με αποτέλεσμα να τους απολαμβάνουμε και τους δύο μαζί σε μια εκπομπή».

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας, καθώς και τα σχόλια των Λιάγκα-Παπανώτα στο παραπάνω βίντεο.

 

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας στους δημοσιογράφους, πήραν σύντομα απάντηση. Ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, μιλά με σκληρά λόγια για το μοντέλο, παρουσιαστή και ηθοποιό:

«Από που να το πιάσω το ποίημα που έγραψε και απήγγειλε ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός Γιάννης Σπαλιάρας με το που πάτησε το πόδι του στο Ελ Βενιζέλος?… Προερχόμενος αν δεν απατώμαι από το Ελ Πάσο… «Έμαθε » τι είπαμε… «Του είπαν»… Οι 5000 κατακτήσεις φαντάζομαι και κάτι παρατρεχάμενοι…μάνατζερς με iq ραδικιού… Αυτά δηλαδή που περιέγραψα στην τελευταία μου συνέντευξη στο you. Αποδίδοντας μάλιστα τους πρέποντες χαρακτηρισμούς σε αυτά τα φαινόμενα… Δεν έχει χρόνο ο Γιάννης να δει τι είπαμε. Σπεύδει να απαντήσει σε κάτι που ο ίδιος ομολογεί ότι δεν είδε. Φαντάζομαι πέρασε ώρες στο αεροπλάνο πάνω από τον Ατλαντικό γράφοντας και ξαναγράφοντας και αποστηθίζοντας μια σύντομη «έξυπνη απάντηση «… Μου προκαλεί ειλικρινά γέλιο να με ειρωνεύεται ένας άνθρωπος που στα 50 πλας δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι δουλειά κάνει… Που οι δηλώσεις του είναι σαφώς επηρεασμένες από τα χτυπήματα στο κεφάλι στο Μεξικό… Χτυπούσε, λέει ο ίδιος σε σκάλες, φωτιστικά… Μάλλον παρακουνήθηκε ο εγκέφαλος… Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ξέχασε πως ΚΑΙ ο » κορυφαίος δημοσιογράφος » όπως με χαρακτηρίζει και τον ευχαριστώ για την υπερβολική κολακεία, ξεκίνησε επίσης από τις ειδήσεις, μαζί μάλιστα με τον Γιώργο Λιάγκα . Στο ίδιο δελτίο. Στον ίδιο σταθμό. Ξέχασε επίσης, από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στα πολύφωτα προφανώς, ότι η καριέρα του ξεκίνησε και στηρίχτηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ στις αναφορές τέτοιων κατάπτυστων δημοσιογράφων σε τέτοιες κατάπτυστες εκπομπές. Και τα μεροκαματάκια που βγάζει ως περιφερόμενος μαϊντανός δε θα υπήρχαν αν κάποιοι τέτοιοι «επιπέδου δημοσιογράφοι που πληρώνονται και ζουν κράζοντας άλλους ανθρώπους » δεν ασχολούνταν λίγο μαζί του… Πόσο πραγματικά θλιβερό το μεγαλύτερο σου επίτευγμα να είναι οι 5000 και πλέον κατακτήσεις!!! Και πόσο λυπηρό να μην έχει κανείς ωριμάσει στα 50 και… Ε, δε θα ωριμάσει ποτέ… Πόσο πραγματικά κρίμα που δεν έχω γάτα να τη βάλω να κλάψει…Ούτε καραμπογιά να τα βάψω όλα μαύρα με τη συμφορά που με βρήκε! Να μου μιλήσει για…επίπεδο ο Γιάννης!!!! Ε, το είδαμε κι αυτό!!!»

 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ακούγοντας όλα όσα είπε ο Σπαλιάρας, του τα έχωσε: «Όταν μιλάμε δεν μιλάμε με τα γυαλιά πρώτον αυτό… Είσαι κουρασμένος και πρέπει να βρίσεις δύο ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο; Αδιανόητο! Δεν το περίμενα, δεν το φανταζόμουν αυτό. Ο Γιάννης είναι ένα πολύ καλό παιδί! Τον ξέρω τόσα χρόνια…»!

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε για τον Σπαλιάρα, που σίγουρα αυτή η κόντρα θα έχει συνέχεια!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»