Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Συγκίνησε η Μαρία Χούκλη! Μίλησε ανοιχτά για την μάχη με τον καρκίνο

  23/09/2019 12:28
Συγκίνησε η Μαρία Χούκλη! Μίλησε ανοιχτά για την μάχη με τον καρκίνο

Συγκίνησε η Μαρία Χούκλη! Μίλησε ανοιχτά για την μάχη με τον καρκίνο

  23/09/2019 12:28
 

«Θυμάμαι έκλαιγα για ώρες. Φρόντισα, όμως, να μην κλειστώ στο σπίτι μου. Να μη νιώσω άρρωστη ακόμη και όταν ήμουν πολύ άρρωστη...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η γνωστή δημοσιογράφος μοιράστηκε την προσωπική της μαρτυρία στο 6ο Πανελλήνιο Φόρουμ με τίτλο «Γυναίκες στην Ογκολογία: Διευρύνοντας τα Σύνορα».

Στην ίδια εκδήλωση μίλησαν για την εμπειρία τους με το καρκίνο του μαστού και οι δημοσιογράφοι Ρέα Βιτάλη και Μάγια Τσόκλη. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Σήμερα στη Θεσσαλονίκη είχα την τιμή να συντονίσω μια σπάνια και πολύ ιδιαίτερη συζήτηση. Μαρία Χούκλη, Μάγια Τσόκλη και Ρέα Βιτάλη μοιράστηκαν ανοιχτά την κοινή τους εμπειρία του καρκίνου με ένα στόχο: Να δώσουν θάρρος και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που περνούν την ίδια δοκιμασία. Συγχαρητήρια στις «Γυναίκες στην Ογκολογία» για αυτή τη μοναδική ευκαιρία.»

Η Μαρία Χούκλη, καθήλωσε τους πάντες με την εξομολόγησή της και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Μεγάλο το σοκ, θυμάμαι έκλαιγα επί ώρες. Ρώτησα τη γιατρό μου «αν κάνω όλα όσα λέτε, θα γίνω καλά»; Και μου λέει: «Κατά 99,999% ναι». Και λέω: «πάμε». Η εικόνα που μου περιέγραψε η γιατρός είναι ότι μπαίνεις σε ένα δωμάτιο με πολύ άγρια θηρία, τα οποία θα σε κατασπαράξουν, αλλά υπάρχει μία πόρτα την οποία θα βρεις και θα βγεις. Φρόντισα να μην κλειστώ στο σπίτι, ποτέ να μη μείνω στο κρεβάτι με το νυχτικό, να μη νιώσω ποτέ άρρωστη ακόμη και όταν ήμουν πολύ άρρωστη. Με αυτό τον τρόπο πίστευα ότι κοροϊδεύω τον καρκίνο», ανέφερε η Μαρία Χούκλη.

«Εγκαθίσταται μέσα σου ένα φόβος. Έχουν περάσει 17 χρόνια, είναι να κάνω τώρα ένα τσεκ απ και αυτές τις μέρες είμαι πάλι αγχωμένη», είπε η Μαρία Χούκλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας