Δευτέρα, 6 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Οι φορές που η Royal family έχασε την ψυχραιμία της δημόσια

  21/09/2019 07:10
Οι φορές που η Royal family έχασε την ψυχραιμία της δημόσια

Οι φορές που η Royal family έχασε την ψυχραιμία της δημόσια

  21/09/2019 07:10

Η αλήθεια είναι πως η βασιλική οικογένεια είναι συνδεδεμένη με τους καλούς τρόπους και τους τύπους παντού και πάντα, ακόμα κι όταν υπό μη-royal συνθήκες κάποιος θα έχανε την ψυχραιμία του και, μάλιστα, δικαιολογημένα. Υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθούν κι η οποιαδήποτε παραβίασή του μπορεί να αποτελέσει θέμα συζήτησης για πολύ καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Τι να κάνουμε, όμως, που στο τέλος της μέρας και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι άνθρωποι και κάπου κάπου μπορεί κι εκείνοι να αφεθούν λίγο περισσότερο και να χάσουν την ψυχραιμία τους. Υπάρχουν, δε, φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει πιάσει επ’ αυτοφώρω κι άλλες που έχουμε μάθει τα καθέκαστα μέσα από διηγήσεις τους δημόσια.

Όταν το 2017, όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έδιναν το παρών στον γάμο της αδερφής της Kate Middleton, εκείνη χρειάστηκε σε κάποια φάση να μαλώσει τον γιο της, πρίγκιπα George. Μάλιστα, ο μικρός έκλαψε για λίγο μετά το μάλωμα, αλλά πολύ γρήγορα επανήλθε δριμύτερος.

Ο πρίγκιπας William έχει αποκαλύψει ένα συμβάν μεταξύ της βασίλισσας Ελισάβετ και των εγγονών της. Όταν ήταν μικροί, έπαιζαν με τη Zara Tindall (τη μεγάλη εγγονή της Ελισάβετ), η οποία έπεσε πάνω σε έναν φανοστάτη και μετά παρολίγο να πέσει εκείνος πάνω της. Τότε η Βασίλισσα έτρεξε στο γρασίδι κι άρχισε να φωνάζει στα παιδιά για αυτό που συνέβη.

Η Kate Middleton ήταν να επιβιβαστεί μαζί με τα παιδιά της σε ελικόπτερο στο Αμβούργο. Ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε» την ώρα που μάλωνε τη Charlotte κι εκείνη έβαζε τα κλάματα.

Κατά τη διάρκεια των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ στο Trooping the Colour, το 2016, κι ενώ όλοι ήταν όρθιοι, ο William κάθισε για να μιλήσει με τον πρίγκιπα George. H Ελισάβετ το αντιλήφθηκε και φάνηκε να λέει στον εγγονό της να σηκωθεί. Φυσικά, εκείνος την άκουσε και σηκώθηκε.

Τον Μάιο του 2019, ο πρίγκιπας Harry δημοσιοποίησε μία δήλωση σχετικά με τη μήνυση που έκανε σε ένα πρακτορείο φωτογραφιών. Αυτή διαβάστηκε σε ανοιχτό δικαστήριο και περιέγραφε την κίνηση του πρακτορείου να φωτογραφίσει το σπίτι του Harry και της Meghan στο Cotswolds, κάτι που τους έκανε να μετακομίσουν φοβούμενοι για την ασφάλειά τους.

 
 
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας