Η Demi Moore αποκάλυψε πώς τα τρίο κατέστρεψαν την...σχέση της με τον Ashton Kutcher

 
Όλα στη φόρα τα βγάζει στο νέο της βιβλίο «Inside out» η Demi Moore. Η ηθοποιός δεν διστάζει να μιλήσει για πολύ δύσκολα θέματα, ακόμα και για το γεγονός ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 15 της αλλά και για το πώς καταστράφηκε ο γάμος της με τον Ashton Kutcher.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Στις σελίδες του βιβλίου, η Moore ξεδιπλώνει τη ζωή της, από τα δύσκολα παιδικά χρόνια, μέχρι τη δόξα, τα πλούτη και την καριέρα στο Χόλιγουντ.

Όπως αποκάλυψε, το να γράψει η ίδια για τη ζωή της, την έκανε να νιώσει πολύ ευάλωτη, κυρίως λόγω της απόφασης να αποκαλύψει πολλές προσωπικές ιστορίες και γεγονότα που κανείς δεν γνώριζε, όπως για παράδειγμα τον βιασμό της στα 15 της. Επίσης μιλάει ανοιχτά για την αποβολή που είχε όταν ήταν μαζί με τον Kutcher, για την οποία λέει ότι φέρει η ίδια την ευθύνη. Η ηθοποιός απέβαλε το 2005 στους έξι μήνες κύησης. Εκείνη ήταν τότε 42 ετών και ο Aston 27.
 
 
 
Το βιβλίο ωστόσο περιέχει και πικάντικες αποκαλύψεις, καθώς η ηθοποιός μιλάει ανοιχτά για τις σεξουαλικές περιπτύξεις της με τον πρώην σύζυγό της Ashton Kutcher.. Όπως γράφει η ίδια, συμφώνησε σε τρίο με τον Ashton μόνο και μόνο για δείχνει ότι είναι μια cool γυναίκα. «Ήθελα να του δείξω πόσο σπουδαία και αστεία μπορούσα να είμαι» έγραψε, προσθέτοντας πως ήταν ένα «λάθος» και πως το έκανε μόνο δύο φορές.

Στην συνέχεια, όμως, ο Ashton Kutcher άρχισε να την απατά. Η Demi ήταν στην Νέα Υόρκη το 2010 όταν διάβασε στο εξώφυλλο του περιοδικού Star πως ο άνδρας της είχε κοιμηθεί με την 21χρονη Britney Jones  από το Λος Άντζελες. Όπως δήλωσε η κοπέλα στο περιοδικό, είχε γνωρίσει τον ηθοποιό σε μια αίθουσα μπόουλινγκ κατά την διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων της κόρης της  Moore και τότε αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνων. «Ήταν παρανοϊκός και δεν ήθελε να μου γράψει τίποτα που θα μπορούσε να του δημιουργήσει μπελάδες» αποκάλυψε τότε η Britney.
 
«Τον ρώτησα αν ήθελε να συναντηθούμε» και λίγο αργότερα, ο Ashton της είπε να πάει στο σπίτι που έμενε με την Moore όπου και έκαναν σεξ στον καναπέ του σαλονιού. «Είναι πολύ καλός εραστής» είχε δηλώσει στο περιοδικό η νεαρή κοπέλα. «Πολύ γλυκός και τρυφερός. Και ήταν κάτι πολύ σημαντικό για μένα. Ένιωσα πολύ άνετα μαζί του. Ήταν τρυφερός μαζί μου – δεν ήταν ένα τυχαίο σεξ».
 
Εκείνη την εποχή, ο Ashton αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και έβαλε τον δικηγόρο του να τηλεφωνήσει στο περιοδικό. Αλλά όπως λέει στο νέο της βιβλίο η Demi Moore, ένιωσε πως η Μπρίτνεϊ έλεγε την αλήθεια. Αλλά ο Ashton Kutcher ισχυρίστηκε στην γυναίκα του πως δεν ήταν και τόσο λάθος που την απάτησε καθώς είχαν κάνει τρίο. «Επειδή είχε φέρει ένα τρίτο άτομο στην σχέση μας, ο Ashton δικαιολόγησε το τι είχε κάνει» έγραψε η Demi Moore. 

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι έμεινε μαζί. Αλλά λίγο καιρό αργότερα, η Demi Moore έμαθε πως ο ηθοποιός την είχε απατήσει ξανά με μια νεαρή γυναίκα στο μπάτσελορ πάρτι του φίλου του Ντάνι Μάστερσον στο Σαν Ντιέγκο, και μάλιστα στην 6η επέτειο του γάμου τους. Αυτή την φορά ήταν η 22χρονη Σάρα Λιλ. «Ένιωσα το στομάχι μου να δένεται κόμπος» γράφει η ηθοποιός στην αυτοβιογραφία της. Τελικά χώρισαν το 2011 και το διαζύγιό τους βγήκε δύο χρόνια αργότερα, το 2013.

Το βιβλίο «Inside Out» θα κυκλοφορήσει διεθνώς στις 24 Σεπτεμβρίου. 


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»