Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ακρίτα για Αδύναμο κρίκο... «Δεν είναι διασκεδαστικό πια να είσαι b**ch»

  20/09/2019 11:15
Ακρίτα για Αδύναμο κρίκο... «Δεν είναι διασκεδαστικό πια να είσαι b**ch»

Ακρίτα για Αδύναμο κρίκο... «Δεν είναι διασκεδαστικό πια να είσαι b**ch»

  20/09/2019 11:15
 
«Όταν νιώθεις το βλέμμα του ανθρώπου απέναντι σου, που παίζει για πληρώσει το γάλα του παιδιού του, συγνώμη δεν είναι πια διασκεδαστικό...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Έλενα Ακρίτα μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» και εξέφρασε μεταξύ άλλων την άποψη της γύρω από τα σχόλια που έχει ακούσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το βιβλίο του λέγοντας πως είμαστε υποκριτές.

Η συγγραφέας και σεναριογράφος αναφέρθηκε ακόμα στην τηλεόραση λέγοντας πως αγάπησε τις σαπουνόπερες που έκανε, αλλά όχι ιδιαιτέρως την παρουσίαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλενα Ακρίτα: «Επειδή γράφω αυτό που πιστεύω, οι περισσότεροι θυμώνουν μαζί μου»

Ενώ ρωτήθηκε και για την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος», λέγοντας:

«Επιστρέφει “Ο πιο αδύναμος κρίκος” και θα το κάνει ο Τάσος Τρύφωνος που είναι πολύ καλός. Όμως επειδή μου προτάθηκε και εμένα να το κάνω πέρυσι από το τον Τζώνη Καλημέρη, πιστεύω αυτή η εποχή είναι άγρια.

Όταν έκανα εγώ τον αδύναμο κρίκο που είναι σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, ο άλλος ήθελε τα λεφτά για να πάρει το κορίτσι του να ανεβεί στην μηχανή και να γυρίσουν όλη την Ελλάδα, ή το ήθελε για ένα δώρο. Τώρα όταν νιώθεις το βλέμμα του ανθρώπου απέναντι σου, που παίζει για πληρώσει το γάλα του παιδιού του, συγνώμη δεν είναι πια διασκεδαστικό να είσαι bitch. Εύχομαι στον Τάσο να πάμε όλα καλά αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.

Δείτε όσα δήλωσε:

Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.40, ο Τάσος Τρύφωνος θα λέει: «Καλωσορίσατε στον Πιο Αδύναμο Κρίκο» και στην Ελλάδα από τον ΣΚΑΙ.

Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει με τον Τάσο Τρύφωνος (για πρώτη φορά ως παρουσιαστής στην Ελλάδα). Ο ίδιος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Πιο Αδύναμου Κρίκου στο νησί μας και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα τον παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες.,

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, που ξεκίνησε την πορεία του στο BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την «αλυσίδα σωστών απαντήσεων» κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας