Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Επειδή γράφω αυτό που πιστεύω, οι περισσότεροι θυμώνουν μαζί μου»

  19/09/2019 12:16
«Επειδή γράφω αυτό που πιστεύω, οι περισσότεροι θυμώνουν μαζί μου»

«Επειδή γράφω αυτό που πιστεύω, οι περισσότεροι θυμώνουν μαζί μου»

  19/09/2019 12:16
 

 

H Έλενα Ακρίτα μίλησε έξω από τα δόντια on camera «Είμαστε τόσο υποκριτές». Μήλο της έριδος ο Ντάνος, για τον οποίο η 'Αννα Παναγιωτοπούλου είχε εντελώς διαφορετική άποψη...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη η Έλενα Ακρίτα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για το βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου. «Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε απαξιωτικά για το βιβλίο του Ντάνου, δεν είναι διασκεδαστικό πια να είσαι bitch. Είμαστε όλοι αναλφάβητοι ή έστω ημιαναλφάβητοι.

Δεν είναι δυνατόν να χλευάζουμε το ότι ο Ντάνος έγραψε βιβλίο. Είμαστε τόσο υποκριτές. Έλεγαν για τον εκδοτικό οίκο του Ντάνου ότι παλιά έβγαζε καλά λεξικά. Τα έχουν αγοράσει; Από τον Ντάνο θα ζήσει ο εκδοτικός, μια χαρά παιδί είναι.

Δεν πιστεύω ότι θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Εγώ τις σαπουνόπερές μου τις αγαπώ και τις υπολήπτομαι. Ως παρουσιάστρια δεν αγάπησα ποτέ ιδιαίτερα την τηλεόραση. Πιστεύω ότι αυτή η εποχή είναι άγρια.

Τώρα νιώθεις το βλέμμα του ανθρώπου που παίζει για να πληρώσει το γάλα του παιδιού. Επειδή γράφω αυτό που πιστεύω στο facebook, οι περισσότεροι θυμώνουν μαζί μου», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Ακρίτα.

 

Η Άννα Παναγιωτοπούλου απο την αλλη, μιλώντας στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη ήταν χείμαρρος! Μίλησε για όλα.. και για τις Τρεις Χάριτες και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Για την περιβόητη σκηνή με την Λένω Μπότσαρη, η Άννα Παναγιωτοπούλου λέει: «Με δυσκόλεψε πολύ μια σκηνή στις Τρεις Χάριτες. Δεν το πίστευα ότι το έλεγα! Ότι έλεγα αυτή την αηδία! Εκεί διαλυθήκαμε όλοι! Γελάγανε όλοι, το πήγαμε πολλές φορές».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπαιξε στο τατουάζ και η Άννα Παναγιωτοπούλου δηλώνει: «Τώρα είναι δυνατόν να συζητάμε για έναν άνθρωπο που έκανε… Τι έκανε; Έτρεχε; Η δουλειά του ήταν να ανεβάζει τους ανθρώπους σε κρις κραφτ και να τους πηγαίνει βόλτα. Τι να πω; Τι καλά που το έπαιξε; Θα αποτρελαθούμε! Σκέψου να ξεκινήσω εγώ να πηγαίνω τον κόσμο με το κρις κραφτ βόλτα. Μπορείς να το φανταστείς; Αυτοί πώς φαντάζονται ότι μπορούν να κάνουν τη δική μου δουλειά; Αυτό είναι τρελό πράγμα».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας