Η Καζαριάν τώρα και ηθοποιός! Η παράσταση που πρωταγωνιστεί... Την έσφαξαν οι εκπομπές για την συμπεριφορά της on camera

 

Αποκάλυψε πώς διαχειρίζεται το χρηματικό έπαθλο του #GNTMgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του GNTM στο star channel να αναφέρουμε για αρχή ότι κάνει κάτι καινούργιο και ανατρεπτικό για εκείνη. Το μοντέλο, αφού είδε τις μετοχές του στη μόδα να παίρνουν την ανιούσα, αποφάσισε να τολμήσει κάτι νέο και συγκεκριμένα, η Ειρήνη Καζαριάν θα βρίσκεται στο θεατρικό σανίδι και στην παράσταση «Κούκλες season 2».

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την υποκριτική, αν και στην οικογένειά της υπήρχε το μικρόβιο λόγω του πατέρας της που έπαιζε θέατρο. Εκείνη μίλησε στους δημοσιογράφους για την καινούργια της επαγγελματική πρόκληση και εξωτερίκευσε τα συναισθήματά της.

Όσον αφορά στα σχόλια και όσα θα ειπωθούν η Ειρήνη Καζαριάν απάντησε με ειλικρίνεια.

Η κουβέντα βέβαια πήγε και στο Greece's next top model, αφού δεν θα ήταν δυνατό να μην ερωτηθεί για το πώς βλέπει το project αλλά και τις συμμετέχουσες του δεύτερου κύκλου. Η Ειρήνη βέβαια απάντησε και στο ερώτημα που αφορά στα χρήματα που κέρδισε από το reality show!

Όσα είπε η ίδια ακολουθούν στο παρακάτω απόσπασμα…

 

Η κάμερα του Πρω1νού βρέθηκε στις πρόβες της παράστασης και εξασφάλισε δηλώσεις του μοντέλου. Ωστόσο, όταν δημοσιογράφος την ρώτησε για τον ρόλο της, η Ειρήνη Καζαριάν μπέρδεψε τα λόγια της και στη συνέχεια προχώρησε σε μια απρόσμενη αντίδραση.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Ειρήνη Καζαριάν και προσπάθησαν να μιλήσουν μαζί της για την ενασχόλησή της με το θέατρο και τον ρόλο της στην παράσταση. Αυτό που κατέγραψαν οι κάμερες, όμως, δεν έχει ξανασυμβεί. Το Next Top Model άρχισε να επαναλαμβάνει τα λόγια των δημοσιογράφων, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Η παρέα του Πρωινό «έσφαξε με το βαμβάκι» την Ειρήνη Καζαριάν, γι’ αυτήν την πραγματικά πρωτόγνωρη συμπεριφορά.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε έξαλλος στον αέρα της εκπομπής του με την αδιανόητη συμπεριφορά που είχε η Ειρήνη Καζαριάν απέναντι στους δημοσιογράφους που ήθελαν να της πάρουν μερικές δηλώσεις.

«Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη.

Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής…

Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία… εικόνα! Δεν πρέπει να το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα.

 

Η είδηση πως η περσινή νικήτρια του GNTM θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι και μάλιστα με έναν δύσκολο και απαιτητικό ρόλο προκάλεσε ποικίλα σχόλια και ανάμεσα σε αυτούς που ρωτήθηκαν για το αν πρέπει να βρεθεί στο θεατρικό σανίδι ήταν και ο Γιάννης Μπέζος. Φυσικά, αφορμή ήτα οι  δηλώσεις που έκανε η Ειρήνη Καζαριάν για την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Κούκλες», κατά τις οποίες πιάστηκε «αδιάβαστη» για το ρόλο της αλλά και τον Ίψεν, τον δημιουργό του έργου.

«Είναι βαριά πράγματα  αυτά με τον Ίψεν μην πιάσουμε τώρα αυτή τη κουβέντα. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα.  Όλα εξαρτώνται από την πρόθεση του δημιουργού, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν ξέρω. Το θέατρο έχει μεγάλες απαιτήσεις, αυτό είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι θέμα δικαιώματος. Είναι ένα θέμα όμως χιλιομέτρων, σπουδών , εσωτερικού αγώνα, είναι πιο σύνθετο. Θέμα όχι ψευτοσπουδών. Δεν είναι ότι πάω σε μια σχολή τρία χρόνια, λείπω τις μισές μέρες και παίρνω ένα χαρτί. Έχουμε και τέτοια φαινόμενα. Θέλει προσωπική προσπάθεια» σχολίασε ο ηθοποιός.

 

To νεαρό μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε τις δουλειές που έχει κλείσει μετά το παιχνίδι και αποκάλυψε γιατί απάντησε αρνητικά σε επαγγελματική πρόταση.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στον νέο κύκλο του «GΝΤΜ»;

«Εντυπωσιάστηκα με το γεγονός ότι το φετινό "GΝΤΜ" είδα πιο ιδιαίτερα και φρέσκα πρόσωπα, και ανυπομονώ να δω περισσότερα επεισόδια».

Σας άρεσαν κάποιες κοπέλες;

«Ναι, ξεχώρισα 3-4 κορίτσια που πιστεύω πως έχουν πιθανότητες να εξελιχθούν σε επαγγελματίες μοντέλα, εάν πληρούν και άλλα βασικά κριτήρια εκτός από την ωραία εμφάνιση, όπως χαρακτήρα, επαγγελματική συμπεριφορά, ταλέντο».

Είναι πιο αυστηροί αυτήν τη σεζόν οι κριτές;

«Τα κριτήρια που απαιτεί ο χώρος του μόντελινγκ είναι τόσο αυστηρά όσο και οι κριτές. Το ίδιο αυστηροί είναι και φέτος».

Οι υποψήφιες φέτος είναι πιο διαβασμένες σε σχέση με εσάς;

«Ναι, φυσικά, θεωρώ πως κάποιες έχουν πάει διαβασμένες και προετοιμασμένες σε όλα τα επίπεδα, εφόσον έχουν παρακολουθήσει ό,τι συνέβη στον πρώτο κύκλο».

Η νίκη σας στο «GΝΤΜ» πέρα από το χρηματικό έπαθλο, σας εξασφάλισε και μια συνεργασία με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο. Πώς εξελίσσεται αυτή h συνεργασία;

«Φωτογραφήθηκα για δύο γερμανικά περιοδικά και έχω αρκετές options στη Γερμανία».

Υπήρξε κάποια στιγμή στο ριάλιτι για την οποία μετανιώσατε;

«Όχι βέβαια... Γενικά δεν μετανιώνω για τίποτα. Εχω μάθει στη ζωή να μαθαίνω από τα λάθη μου».

Όταν ήσασταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι τι σκεφτόσασταν;

«Στην αρχή, για να πω την αλήθεια την πρώτη θέση δεν την είχα στο μυαλό μου λόγω του τεράστιου ανταγωνισμού που βίωνα, όμως η συμπεριφορά των κριτών απέναντι μου με έκανε να πεισμώσω και να γίνω καλύτερη στη δουλειά μου, πάνω απ' όλα για τον εαυτό μου και για το μέλλον μου».

Έχετε διατηρήσει επαφή με τις πρώην συμπαίκτριές σας;

«Εννοείται πως με τα κορίτσια που έκανα παρέα στο παιχνίδι έχω διατηρήσει επαφές μέχρι σήμερα».

Έχετε χιλιάδες followers πλέον στα social media. Πώς αισθάνεστε γι' αυτό;

«Έχω 188.000 followers στο Instagram και νιώθω πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Αλλά δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ όσο θα ήθελα, αλλά προσπαθώ να είμαι όσο ενεργή μπορώ και να τους περνάω σωστά μηνύματα μέσω των αναρτήσεων μου».

Έχετε δεχτεί κάποια περίεργη πρόταση για να βγείτε με κάποιον;

«Περίεργη, όχι».

Υπήρξε άρνηση σε κάποια πρόταση επειδή ήταν ανήθικη ή επειδή κρίνατε πως δεν σας ταίριαζε;

«Υπήρξε άρνηση επειδή έκρινα πως δεν μου ταίριαζε».

Είστε σε σχέση;

«Όχι, δεν έχω σχέση αυτήν την περίοδο. Δεν είναι επειδή το έχω αποκλείσει, απλώς δεν έτυχε μέχρι στιγμής».

Μετά το «GΝΤΜ» καταφέρατε να βγάλετε χρήματα μέσα από τις δουλειές που πήρατε;

«Ναι, εννοείται πως έχω καταφέρει, να βγάλω αρκετά χρήματα μέσα από τις δουλειές που έχω κλείσει», είπε στο tv έθνος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»