Υβριστική ρατσιστική επίθεση δέχθηκε η Τζένη Διαγούπη την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο της

 

Μέσα από μια σειρά instastories, η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως δέχθηκε υβριστική επίθεση από οδηγό στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια με ειλικρινή απορία περιέγραψε το περιστατικό που της συνέβη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Εδώ στο φανάρι στην Βασιλίσσης Όλγας, λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο πριν από δύο λεπτά ένας κύριος δίπλα στο σταματημένο φανάρι άνοιξε το παράθυρο του και μου είπε “Α μωρή χοντρή φάε καμία τυρόπιτα που θες να πίνεις και light.” Τώρα φταίει η κίνηση; Φταίει το φανάρι; Φταίει η ζέστη; Δεν ξέρω.

Ξέρω τον αριθμό του αυτοκινήτου δεν θα τον πω δημόσια ποτέ. Να τον ενημερώσω πως δεν πίνω light, πίνω zero γιατί μου αρέσει και δευτερευόντων όταν θέλω να φάω τυρόπιτα την τρώω και την τυρόπιτα.  Εγώ είμαι χοντρή αυτός τι πρόβλημα έχει; Ήταν ωραίος κύριος, με ωραίο αυτοκίνητο. Τι να πω, μάλλον η κίνηση θα έφταιγε» δήλωσε ανάμεσα σε άλλα η γνωστή ηθοποιός στα βίντεο που ανέβασε. 

 

Το βίντεο έπαιξε στο Μεσημέρι #yes και η Κατερίνα Ζαρίφη έγινε έξαλλη.

«Δεν ξέρω πώς αντέδρασε, την αγαπώ ιδιαίτερα κιόλας, αυτό το ταλαντούχο πλάσμα, αλλά εγώ είμαι πάρα πολύ εναντίον στο να μην απαντάς. Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να μην απαντάμε. Δεν ξέρω αν απαντήσεις ως υπάλληλος του Cambridge ή ως λιμενεργάτης -που συνήθως απαντώ εγώ-, αλλά νομίζω ότι είναι κομμάτια που μένουν στην ψυχή σου. Ναι, να απαντήσεις! Δεν καταλαβαίνω ο κύριος, αυτός τώρα τι κόλλημα είχε. Καλέ μου άνθρωπε, θα μπορούσαμε να ξέρουμε και δικό σας ανατομικό πρόβλημα και να λέμε… μικρέ μου οδηγέ, έβαλες φλας στην μπαταρία;», είπε όλο νόημα η Κατερίνα Ζαρίφη.

 

Η Τζένη Διαγούπη δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα: «Είναι αυτό που μένεις άναυδος εκείνη τη στιγμή. Αυτός τώρα ο κύριος τι θέμα είχε; Εγώ την τρώω την τυρόπιτα αν τη γουστάρω. Δεν έχω πρόβλημα.»

Και συνέχισε: «Όταν έχεις παραπάνω κιλά ο κόσμος σε κοιτάει περίεργα. Είτε πας στο σουπερ μάρκετ, είτε στο μετρό ο κόσμος σε κοιτάζει. Μου έχει τύχει να κοιτάζουν τι βάζω στο καλάθι του σούπερ μάρκετ».

O Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του βίντεο μίλησε για το bullying ενώ ανέφερε πως και ο ίδιος παλαιότερα είχε βιώσει αντίστοιχο σκηνικό, όταν του έλεγαν ότι πρέπει να χάσει κιλά.

«Εγώ θεωρώ ότι είμαστε υποκριτές. Για τη δημόσια εικόνα μας όλοι δηλώνουμε εναντίον του bullying, στην πραγματικότητα ζούμε σε απόλυτα ρατσιστική κοινωνία που τον χοντρό δεν τον δέχεται.

Εμένα τηλεοπτικό στέλεχος μεγάλου καναλιού μου είπε: «εγώ την χοντρή δεν την βάζω εδώ μέσα να την κάνω ρεπόρτερ. Εμένα μέχρι να καταφέρω να κάνω νούμερα και να σταθώ μου έλεγαν συνέχεια να αδυνατίσω…», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»