Το Ισραήλ μηνύει την Μadonna για την εμφάνιση της στην Eurovision

 

Σε μεγάλες περιπέτειες έχει βάλει τη Madonna η εμφάνισή της στον τελικό της φετινής Eurovision. Μετά τα αρνητικά σχόλια και την έντονη κριτική που δέχτηκε για τις φωνητικές της επιδόσεις στη σκηνή της Eurovision το Μάιο, σειρά παίρνει η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ που καταθέτει μήνυση εναντίον της ζητώντας 390.000 δολάρια ως αποζημίωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Συγκεκριμένα, η δημόσια τηλεόραση της χώρας που ανέλαβε την διεξαγωγή της Eurovision τον περασμένο Μάιο, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο του Τελ Αβίβ ενάντια στην εταιρείας της Madonna Live Nation.

Το Iσραήλ παρείχε στη Μαντόνα και την ομάδα της όλη την υλικοτεχνική υποστήριξη. Ο εξοπλισμός περιελάμβανε προτζέκτορες, μικρόφωνα, επιπλέον βοηθούς επί σκηνής, τέντες και επιπλέον προσωπικό στην ασφάλεια. Το κόστος αυτό σύμφωνα με το κανάλι θα έπρεπε να καλυφθεί από την πλευρά της διάσημης σταρ. Η εταιρεία της pop star όμως έχει αρνηθεί να πληρώσει τα έξοδα καθώς η εμφάνιση της «βασίλισσας της ποπ» κρίθηκε ανεπιτυχής.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού καναλιού επιβεβαίωσε στο Variety την αγωγή εναντίον της Madonna για την αθέτηση συμφωνίας, ενώ οι πληροφορίες θέλουν το Iσραήλ να ζητά αποζημίωση ύψους 390.000 δολαρίων από την εταιρεία διοργάνωσης της Madonna Live Nation.

Θυμίζουμε ότι την αμοιβή της Madonna για τη συμμετοχή στον τελικό της Eurovision πλήρωσε ο Ισραηλινός εκατομμυριούχος Σίλβαν Άνταμς.

Έντονη επίσης ήταν η αντίδραση στο Ισραήλ, καθώς η Madonna χρησιμοποίησε την σκηνή της Eurovision για να στείλει ένα μήνυμα ενάντια στην κυβέρνηση της χώρας και υπέρ της ειρήνης στην Λωρίδα της Γάζας. Σάλο προκάλεσε η εμφάνιση δύο χορευτών της αγκαλιασμένοι στη σκηνή με τη σημαία του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»