«Είμαι παράδειγμα προς αποφυγήν. Έκανα λάθος, μην το μιμηθεί κανένας»

 
Για όλα μίλησε στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" ο γνωστός θεολόγος Αντρέας Πιτσιλίδης. Ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει για πράγματα όπως την κατάθλιψη που βιώνει αλλά και τον αφορισμό του. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Αναφερόμενος στον αφορισμό του ο ίδιος δήλωσε "Ο Μητροπολίτης Κύκκου, Νικηφόρος είναι ο μέντορας μου. Ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος είναι ο πνευματικός μου και ας ήμασταν αντίπαλοι. Μετά από τις Ευρωεκλογές, που δεν πήρα θέση στο ψηφοδέλτιο και τις ψυχρές σχέσεις με τον Μητροπολίτη Κύκκου (που είναι η οικογένεια μου) και μετά τον αφορισμό μου...απογοητεύτηκα (ενώ δεν μπορούσαν να με αφορήσουν τρία άτομα, μόνο η Ιερά Σύνοδος μπορούσε)."

Λίγο αργότερα, ο γνωστός θεολόγος αποκάλυψε πως πάσχει από κατάθλιψη: "Μετά από συμβουλή ψυχιάτρου μου είπε ότι έχω σημάδια κατάθλιψης. Του απάντησα ότι είμαι ενάντια στα ψυχοτρόπα φάρμακα γιατί προκαλούν εξάρτηση και σε ηρεμούν ενώ εγώ θέλω ενέργεια και δύναμη.

Παίρνω εφτά διαφορετικά είδη χαπιών, μετά από προτροπή του ιατρού για τα τρίτης γενεάς αντικαταθληπτικά που δεν προκαλούν εξάρτηση.. Κλείστηκα, έπαθα μανιοκατάθλιψη και διπολική διαταραχή λένε οι επιστήμονες. Κλείστηκα μες στο σπίτι για τέσσερα χρόνια, στο δωμάτιο μου. Τα αδέρφια, οι φίλοι μου έπαθαν σοκ, δεν ήξεραν τι να κάνουν. Πρέπει μόνος σου να βρεις από τον λαβύρινθο της κατάθλιψης. Δεν δέχθηκα βοήθεια από κανέναν, ούτε στους φίλους μου.

Δεν έχω πάρει από 1η Ιουλίου άλλα ψυχοφάρμακα. Μόνο χαρά μπορώ να μοιράζομαι με τους άλλους για αυτό δεν το είπα σε άλλον. Είμαι παράδειγμα προς αποφυγήν. Έκανα λάθος, μην το μιμηθεί κανένας."

Ωστόσο ο ίδιος εξήγησε ότι πια είναι στα καλύτερά του. "Ούτε τα λεφτά, ούτε η δόξα, ούτε η αναγνωρισιμότητα, δίνει την ευτυχία στον άνθρωπο. Η ευτυχία είναι στα δωρεάν πράγματα. Ούτε το κάμπριο αυτοκίνητο, ούτε οι κοιλιακοί, ούτε η αναγνωρισιμότητα" δήλωσε.
 
Δείτε την ειλικρινή εξομολόγηση του και όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουυθεί: 
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»