Βουβό το “τελευταίο αντίο” στον Τάκη Σπυριδάκη

 
 

Το τελευταίο «αντίο» είπαν το πρωί της Δευτέρας (16-09) συγγενείς και λίγοι καλοί φίλοι στον ηθοποιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η κηδεία έγινε σε κλειστό κύκλο με την οικογένεια να ζητά από τα Μέσα να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη στιγμή της κηδείας.

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Τάκη Σπυριδάκη, οπού ο ίδιος είχε μιλήσει για τη «μάχη» που έδινε με τον καρκίνο, ήταν το 2017 στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Ant1.

 

Ο παρουσιαστής το πρωί της Δευτέρας (16-09) μέσα από την εκπομπή του αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο εκείνης της συνέντευξης ενώ δήλωσε on air πως είχε προγραμματίσει να είναι ένας από τους πρώτους καλεσμένους στην εκπομπή του, καθώς οι δυο τους είχαν μια ωραία σχέση και τα έλεγαν.

 

Με αφορμή τον θάνατο του Τάκη Σπυριδάκη, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του αναφορά στη συνέντευξη που του είχε πάρει την περίοδο που παρουσίαζε το Late Night στον ΑΝΤ1. «Είχα κάνει αυτή τη φοβερή συνέντευξη πριν από δύο χρόνια. Κάναμε αυτή την πολύ ωραία συνέντευξη – εξομολόγηση, που για μένα αυτές οι συνεντεύξεις είναι και λίγο κάθαρση, οι στιγμές που αξίζει να κάνεις αυτή τη δουλειά», είπε.

Ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε τα βέλη του στον ΑΝΤ1, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να σας πω στα άλλα κανάλια. Επειδή εγώ ήμουν στον ΑΝΤ1 6 χρόνια πέρασα υπέροχα, ήμουν και στο Mega πιο παλιά… Το να έχεις μια συνέντευξη και να δείχνεις ότι δεν υπάρχει ο Λιάγκας, δεν θα πάθετε και τίποτα. Δεν έχω λέπρα, δεν κολλάω».

 
Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τον θαύμαζα. Είχαμε κάνει συνέντευξη με την Φαίη στον ΑΝΤ1 και είχαμε έρθει πιο κοντά και με συμπάθησε κι εκείνος. Είχαμε μια αραιή επικοινωνία με αλληλοεκτίμηση. Όταν έπαθε το θέμα με τον καρκίνο τον πήραμε τηλέφωνο και μου είπε πως είχε καρκίνο και ήθελε να βγει σε μένα να μιλήσει για να δώσει δύναμη στον κόσμο…».
 
Και τόνισε: «Ήρθε ήπιαμε ουίσκι, τα είπαμε, συγκινηθήκαμε και κάναμε αυτή την πολύ ωραία συνέντευξη εξομολόγηση. Και φέτος τον ήθελα να είναι από τους πρώτους καλεσμένους. Τον πήραν τηλέφωνο και είπε πως ξαναγύρισε η αρρώστια και δεν είναι καλά και όταν τη νικήσει θα ερχόταν στην εκπομπή. Να είναι καλά εκεί που είναι ο άνθρωπος.»

Και κατέληξε λέγοντας: «Συγγνώμη που δεν σε πήρα Τάκη. Κ@λ@σα, ντράπηκα, ήθελα να τον πάρω να του πω αλλά δεν το έκανα».

 

Το "τελευταίο αντίο" είπαν φίλοι και συγγενείς στον Τάκη Σπυριδάκη, η κηδεία του οποίου έγινε σε κλειστό κύκλο στον Άγιο Δημήτριο Πλάκας.

Άνθρωποι από το χώρο της Τέχνης, όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Θοδωρής Κατσαφάδος βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετήσουν τον φίλο και συνάδελφό τους, που έφυγε από τη ζωή το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σε ηλικία 61 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η κηδεία έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, κατόπιν απαίτησης της οικογένειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα