Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Σταρ που πήραν... κιλά και έγιναν πιο εντυπωσιακές!

  15/09/2019 06:52
Σταρ που πήραν... κιλά και έγιναν πιο εντυπωσιακές!

Σταρ που πήραν... κιλά και έγιναν πιο εντυπωσιακές!

  15/09/2019 06:52
 
Δείτε τις συγκριτικά με το παρελθόν και την περίοδο που ζουν τώρα με λίγα κιλά παραπάνω, με την εικόνα τους να έχει γίνει πιο λαμπερή!
 

Οι εξαντλητικές δίαιτες είναι η καθημερινότητά τους , η διατροφή τους είναι το κύριο μέλημά τους, η γυμναστική είνια η συνήθειά που κάποιες υποχρεωτικά εφαρμόζουν και το άγχος τους είναι να μην δουν ούτε ένα γραμμάριο να βαραίνει τη ζυγαριά τους.  

Οι γυναίκες ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν αδυνατίζουν και δεν προσέχουν γιατί πρέπει να "χτυπήσουν" έναν πολυπόθητο ρόλο, αλλά γιατί τις περισσότερες φορές ακολουθούν τους σκληρούς νόμους του Χόλιγουντ και φτάνουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας.

Ένα τρανό παράδειγμα η Χίλαρι Νταφ, που έχει ομολογήσει ότι στη διάρκεια της εφηβείας της ζύγιζε πολύ λίγα κιλά, με αποτέλεσμα τη βαριά ψυχολογία της και την γεμάτη προβλήματα υγεία της. Η Χίλαρι μίλησε ακόμα και για φοβερούς πόνους στα χέρια  και το αίσθημα της συνεχούς κόπωσης.

Ανάμεσά στις κυρίες που παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο είναι και οι Κίρα Νάιτλι, Νικόλ Ρίτσι , Αν Χαθαγουέι.

Δείτε τις συγκριτικά με το παρελθόν και την περίοδο που ζουν τώρα με λίγα κιλά παραπάνω, με την εικόνα τους να έχει γίνει πιο λαμπερή:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας