Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο Πάνος Καλίδης απαντάει πρώτη φορά on camera για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία

  13/09/2019 13:53
Ο Πάνος Καλίδης απαντάει πρώτη φορά on camera για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία

Ο Πάνος Καλίδης απαντάει πρώτη φορά on camera για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία

  13/09/2019 13:53
 

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει η δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη περί ομοφυλοφιλίας και ομοφυλόφιλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Θέση δημόσια πήρε η σύζυγος του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου σχετικά με τις δηλώσεις του τραγουδιστή για την ομοφυλοφιλία.

Αφορμή στάθηκε ο σάλος που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις αυτές, αλλά και οι αναρτήσεις εναντίον του τραγουδιστή, που έγιναν από διάφορους εγχώριους celebrities.

 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Δυστυχώς ζούμε στη χώρα που το φυσιολογικό μοιάζει αφύσικο και κάποιοι το παίζουν πολύ μπροστά και άνετοι μα όταν συμβεί στο σπίτι τους λένε “γιατί σε εμένα;”. Πολύ σπάνια τοποθετούμαι, μάλλον σχεδόν ποτέ, αλλά σας βαρέθηκα κάποιους ψευτο celebrities, μη πω καμιά κουβέντα άλλη, αλλά το επίπεδο μου δεν φτάνει τον πάτο που έχετε στην ψυχή σας. Οπότε ο Θεός θα σας κρίνει» έγραψε χαρακτηριστικά η Λεάννα Μάρκογλου.

Δηλώσεις στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έκανε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος απάντησε ανοιχτά για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έκανε για την ομοφυλοφιλία στο περιοδικό Λοιπόν και προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

«Δεν ήθελα ποτέ να ταχτώ απέναντι από τους ομοφυλόφιλους και δεν τάχτηκα ποτέ. Αγαπώ τους ομοφυλόφιλους και με αγαπάνε, είμαστε φίλοι. Σε λίγο καιρό έχω κανονίσει να παντρέψω κιόλας ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία. Όπως δεν θα μου άρεσε να βλέπω ένα ζευγάρι straight να φιλιέται στον δρόμο… Η ομοφυλοφιλία η σημερινή είναι σώνει και καλά να το επιδεικνύει ο άλλος. Εν πάση περιπτώσει, εγώ είμαι υπέρ στο να κάνει ο άλλος ό,τι νιώθει, στην ελευθερία του ανθρώπου, αλλά έχω κι εγώ πιστεύω, θέλω κι αισθήματα και αυτό λέω», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης.

Όσο για τις αναρτήσεις εναντίον του που έκαναν Ελληνίδες celebrities, όπως η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου, ο Πάνος Καλίδης απάντησε: «Όπως εγώ είπα ελεύθερα την άποψή μου είπαν και τα κορίτσια τη δική τους. Καλά έκαναν».

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα παιδί το οποίο δεν είναι και το τέρας της μόρφωσης. Είναι σαφές. Είναι μια αδυναμία στο να διατυπώσει αυτό που θέλει. Να ξεκαθαρίσω ότι γι’ αυτά που είπε είμαι απόλυτα κάθετος. Δηλαδή, και μόνο η εικόνα ότι «εγώ με το παιδί μου βλέπω κωλ…ς για να μη γίνει ομοφυλόφιλος» μου σηκώνεται η τρίχα! Δεν θα το έκανα ποτέ, είναι λάθος μήνυμα. Είναι λάθος του ξεκάθαρα, απαράδεκτο! Νομίζω ότι έχουμε φύγει πάρα πολύ από αυτό το πράγμα. Επίσης, η λογική «αγαπώ τους ομοφυλόφιλους» τι σημαίνει; Αγαπώ κι εγώ τους μαύρους και τους Κινέζους, τι πάει να πει; Λάθος όλη η τοποθέτηση.

Από την άλλη όμως, έναν άνθρωπο που έχει λάθος απόψεις, το να τον πετάμε σε έναν κοινωνικό Καιάδα και να λέμε θα μου πει πώς θα μεγαλώσω το παιδί αυτός που τραγουδάει το Κουπεπέ, δεν κάνω ακριβώς το ίδιο; Δηλαδή, θεωρούμε ότι είναι ευτελής τραγουδιστής, δεν είναι το ίδιο πράγμα; Δεν πρέπει να τον πείσουμε με επιχειρήματα ότι πρέπει να αλλάξει απόψεις»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας