Σοκαριστική η Demi More: Το παιδί που έχασε με τον Kutcher, ο βιασμός της στα 15 και η κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ

 

Η Demi Moore ξαναφωτογραφίζεται γυμνή στα 56 της για το εξώφυλλο του Bazaar και κάνει τον πλανήτη να παραμιλά 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Θυμηθήκαμε πώς ήταν να μεγαλώνεις στα 90s μαζί της.

Αν ρωτήσεις τον πρώτο άντρα που θα συναντήσεις μπροστά σου για την Demi Moore, θα σου πει χωρίς να το πολυσκεφτεί πως είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες που πέρασαν από τον πλανήτη.

Οι 30αρηδες και 40αρηδες της εποχής που την είδαν να μεσουρανεί στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, την παραδεχόντουσαν ως το απόλυτο θηλυκό. Μία γυναίκα πανέμορφη, δυναμική και αρκετά ταλαντούχα για να περπατήσει στην βιομηχανία του Hollywood. 

 

Η Demi Moore συγκαταλέγεται στον αριθμό αυτό των γυναικών που σε έκανε να δεις τις γυναίκες αλλιώς. Η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα των 90s -ίσως μαζί με την Sharon Stone- που ευθύνεται για πρώτες πονηρές σκέψεις που είχες στο μυαλό σου. Αν το καλοσκεφτείς, η βιομηχανία του Hollywood φρόντισε να έχεις τόσες «εικόνες» για εκείνη μέσα από τις ταινίες της...

 

Και κάποιες αγάπες δεν ξεχνιούνται. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε εμείς και μαζί μας οι άνθρωποι του Harper’s Bazaar. Η Demi Moore φωτογραφήθηκε γυμνή στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Οκτωβρίου, δείχνοντας πως τα 56 χρόνια είναι ευλογία. Στην περίπτωση της τουλάχιστον σίγουρα. Γιατί εκτός από το προφανές, το γυμνό, το σέξι, δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς και να θαυμάσεις μία γυναίκα που θα κάτσει άνετα μπροστά στην αυστηρότητα του φωτογραφικού φακού, χωρίς να λογαριάσει τα body shaming, τις κακές γλώσσες και τον λαιφσταϊλάτο ρατσισμό, που θέλει τις γυναίκες να φεύγουν από το modeling με το που κλείσουν την πρώτη δεκαετία τους.

 

Η 56χρονη ηθοποιός είπε κάποια πράγματα που μας ξάφνιασαν και μας σόκαραν, και ακόμα δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε είναι η αλήθεια.

Η 56χρονη ηθοποιός γράφει ένα νέο βιβλίο και σε αυτό οι αποκαλύψεις που κάνει είναι αν μη τι άλλο σοκαριστικές. Η ηθοποιός αναφέρει πως όταν ήταν 15 ετών έπεσε θύμα βιασμού και 27 χρόνια αργότερα ξεκίνησε μια καθοδική πορεία στην ζωή της, στην οποία μόνο έπινε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πέρα όμως από το γεγονός του βιασμού, που είναι τραγικό να το ακούς για ένα κορίτσι 15 ετών, η ηθοποιός αποκάλυψε και την εγκυμοσύνη της με τον Ashton Kutcher. Όταν ήταν στα 42 της χρόνια και σε σχέση με τον ηθοποιό, έμεινε έγκυος, όμως απέβαλε. Τότε ήταν έξι μήνες μαζί με τον Ashton, και αυτό ήταν κάτι που τη στιγμάτισε. Μετά την αποβολή, η ηθοποιός το έριξε και πάλι στο αλκοόλ, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για όλα όσα συνέβησαν.

Το 2005 η Demi Moore και ο Ashton Kutcher παντρεύτηκαν και προσπάθησαν ξανά να αποκτήσουν παιδί με εξωσωματική, χωρίς όμως καμία επιτυχία. Μάλιστα σκόπευαν να την ονομάσουν Chaplin Ray. Το 2011 το ζευγάρι χώρισε, μόλις η Demi Moore έμαθε πως εκείνος υπήρξε άπιστος μαζί της.

Για την σχέση της με τον Ashton η 56χρονη ηθοποιός ανέφερε, πως μαζί του ζούσε τα δεύτερα νιάτα της, πολύ καλύτερα από ότι και όταν η ίδια ήταν 20 ετών. Φαίνεται πως πέρασε πολύ δύσκολα στη ζωή της, και αυτή είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε κάποια τόσο σημαντικά πράγματα. Αυτό είναι το βιβλίο που αξίζει να διαβάσεις μάλλον.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»