Έξαλλος ο κόσμος της showbiz για τις δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη

 

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει η δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη περί ομοφυλοφιλίας και ομοφυλόφιλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων» είχε δηλώσει ανάμεσα σε άλλα σε συνέντευξη του συμπληρώνοντας «Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μετά την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη η οπόια είχε γράψει: «Ευχαριστούμε τον Πάνο Καλίδη για τη βλακεία της ημέρας. Ας πάρουμε λίγη σοφία για την ζωή από τον άνθρωπο που θα σε έχει σαν μωρό… κου πεπε κου πεπε… Εν πάση περιπτώσει επειδή υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι δυστυχώς σαν τον Πάνο τον Καλίδη στον πλανήτη…», αλλά και την Αθηνάς Οικονομάκου που κινήθηκε στα ίδια πλαίσια, και άλλοι επώνυμοι ξεκίνησαν να αναρτούν τις αντιδράσεις τους. 

 

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ξέσπασε κατά του Πάνου Καλίδη σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε περί ομοφυλοφιλίας.

«Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω.. Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο;

Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

 
 
Η Δανάη Μπάρκα, με μία δημοσίευση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη, σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

«Σίγουρα δεν είμαι ειδική αλλά είμαι άνθρωπος και έχω υπάρξει “παιδί κάποιου”. Βασιζόμενη σ αυτό θα πω στους γονείς να δώσουν στα παιδιά τους ΑΓΑΠΗ και μόνο έτσι θα γίνουν καλοί, δημιουργικοί και δυνατοί άνθρωποι.

Να είναι στηρίγματα για εκείνα και να τους οδηγούν προς το φως. Στα παιδιά που μπορεί να νιώθουν ότι είναι κάτι “διαφορετικό” από τους άλλους θα πω να είναι χαρούμενα. Όλοι είμαστε διαφορετικοί από όλους.

Αγαπήστε αυτή την διαφορά, βρείτε την γοητεία σε αυτήν και ορμήξτε στη ζωή για να είστε χαρούμενοι όπως γουστάρετε. Στον τύπο που κρατάει όπλο σε αφίσα μπουζουκιών και μεγαλώνει παιδιά έχοντας ομοφοβικές απόψεις. Θα πω ένα πράγμα: Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στο Instagram.

 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, έκανε ένα instastory μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram που αναφερόταν στον τραγουδιστή.

«Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο.

Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

 

Θέση στις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία, πήρε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Λίγο καθυστερημένα έρχομαι και εγώ στο feed σας να σχολιάσω τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη. Και εγώ διαβάζοντάς τες αηδίασα, ωστόσο είμαι αντίθετη με τη ρητορική μίσους και τα σχόλια που τον χλευάζουν, τόσο για τη δουλειά του, όσο και για τον ίδιο σαν άνθρωπο.

Όσο κλισέ κι αν είναι, το μίσος γεννάει μίσος και έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που θα θέλατε. Ας βρούμε άλλους τρόπους να ανοίξουμε τα μάτια σε ανθρώπους σαν τον Πάνο. Και που ξέρετε; Ίσως κατορθώσει έστω και αργά να δώσει στα παιδιά του την αγάπη που δεν πήρε.

Λυπάμαι Πάνο, όχι για το Κου Πεπε, αλλά που δεν ήσουν τυχερός σαν κι εμένα να δεις περισσότερα πράγματα για τον κόσμο. Υπάρχει ακόμη ελπίδα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Άννα Μαρία Βέλλη.

 

 

Η θεωρία που ανέπτυξε ο Πάνος Καλίδης για τους ομοφυλόφιλους και την ομοφυλοφιλία, προξένησε, εύλογα, πολλές αντιδράσεις. Οι δηλώσεις του έπαιξαν παντού και έφτασαν και Στη Φωλιά των Κου Κου…

Σε ένα παγωμένο κλίμα, η Μαριλού Ρεπαπή πήρε τον λόγο και είπε: «Διαφωνώ πάρα πολύ με τέτοιες δηλώσεις όταν γίνονται δημοσίως. Θεωρώ ότι δεν πρέπει. Έχει δικαίωμα να πιστεύει ό,τι θέλει από τη στιγμή που δεν κάνει κακό σε κάποιον άνθρωπο, αλλά όταν κάνεις τέτοιες δηλώσεις, καλό είναι να είσαι προσεκτικός και το έντυπο που το δημοσιεύει, κατά τη γνώμη μου, ώστε να μην περιθωριοποιείς και να μην στοχοποιείς ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί από αυτό να υποστούν άσχημες συνέπειες. Η προσωπική μας γνώμη καμιά φορά μπορεί να είναι επικίνδυνη».

Η Κατερίνα Καραβάτου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πραγματικά είναι σωστό να είμαστε προσεκτικοί όταν διατυπώνουμε δημόσιο λόγο προς όλες τις κατευθύνσεις. Σε πιάνει ένα σφίξιμο, σκέφτεσαι διάφορα πράγματα που μπορεί αυτό να προκαλέσει και είναι καλό να είμαστε πολύ πολύ προσεκτικοί».

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Με τη Ζέτα θέλαμε παιδί αλλά τώρα θα ήταν στενάχωρο. Δεν θα ζούσε με τους γονείς του»
Έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του Δημήτρη Κόκοτα - Tι έδειξαν τα αποτελέσματα
Η ανάρτηση της Πέγκυ Ζήνα για τα 12 χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Μητροπάνο: «Η μέρα ξημερώνει γκρίζα για μένα»
O Νίκος Βέρτης πήρε εξιτήριο μετά την τροφική δηλητηρίαση που αντιμετώπισε
Οι πρώτες on camera δηλώσεις του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα: «Είχα μία δύσκολη γέννα»
Η κόρη της Κim Kardashian και του Kanye West κερδίζει 28.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο TikTok
Η νέα φωτογραφία της Celine Dion εν μέσω του αγώνα με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν αναγνωρίζω τίποτα στην καταγγελία εις βάρος μου. Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ»
Η Αλέξια, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο στην Νέα Υόρκη: «Είμαι βαθειά συγκινημένη που είχα αυτή την τιμή»
Η αποκάλυψη της Νόνης Δούνια για τον σύζυγό της και το ξεκαθάρισμά όταν δεν εκλέχτηκε βουλευτής