«Mέχρι τώρα με ξέρατε μέσα από τους ρόλους. Τώρα θα δείτε εμένα...»

 
Λίγη μόνο ώρα μετά την ολοκλήρωση της πρεμιέρας της εκπομπής «Έλα να δεις» και την παρθενική της εμφάνιση ως παρουσιάστρια εκπομπής, η Μαρία Ιωάννου μίλησε στο Celebrity News Cyprus για τα συναισθήματα της, την αγάπη του κόσμου και τον τρόπο που τα παιδιά της αντιλαμβάνονται την δημοσιότητα της δηλώνοντας ανάμεσα σε άλλα «Είμαι γενικά λίγο τελειομανής, έχω και τις ανασφάλειες μου και τα θέματα μου…Πρέπει να είσαι αληθινός με τον κόσμο ο οποίος ξέρει πολύ καλά να διαβάζει τι είναι αληθινό και τι όχι»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Πριν από λίγο τέλειωσε η πρεμιέρα της εκπομπής «Έλα να δεις». Ποια είναι τα συναισθήματα σου;
 
Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και μεγάλη ανακούφιση και… πολλή αδρεναλίνη ακόμη στο αίμα μου. Ακόμα τρέμω αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά.
 
Ήταν όπως το περίμενες; Πόσο αγχωμένη ήσουν;
 
Περίμενα να κάνω περισσότερα λάθη (γέλια). Ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Ήμουν όσο αγχωμένη περίμενα να ήμουν!
 
Ο χειρότερος σου φόβος ποιος ήταν;
 
Όλα! Να μπερδέψω τα λόγια μου, να ξεχάσω τα λόγια μου, να μαγκώσω, να πατήσω το φόρεμα μου, να πέσω, να κάνω σαρδάμ, να μην έχω ενέργεια…Όλα! Όλα αυτά…!
 
Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το ναι και να δοκιμάσεις φέτος κάτι τόσο καινούργιο για σένα;
 
Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα του να κάνω μια εντελώς διαφορετική δουλειά γιατί αυτό σημαίνει ότι μαθαίνω καινούργια πράγματα, μπαίνω σε ένα εντελώς καινούργιο σύμπαν το οποίο πρέπει να μάθω από την αρχή. Είναι μια πρόκληση!
 
Ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ίσως το ενδεχόμενο να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και στο ρόλο της παρουσιάστριας;
 
Δεν ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου όχι. Προέκυψε έτσι ξαφνικά και μου άρεσε η ιδέα.
 
Μαρία μου ο κόσμος σε έχει αγαπήσει μέσα από τους ρόλους σου, σε τρομάζει το γεγονός ότι τώρα θα σε γνωρίσει λίγο πιο προσωπικά;
 
Είναι πολύ ωραία αυτή η ερώτηση γιατί και στην έναρξη της εκπομπής μου αυτό είπα. Ότι μέχρι τώρα με ξέρατε μέσα από τους ρόλους και είχα την ασφάλεια ότι αυτή που κάνει όλα αυτά που κάνει η ηρωίδα και όχι εγώ. Τώρα θα δείτε εμένα. Πρέπει σε αυτό το ρόλο να είσαι αληθινός. Πρέπει να είσαι αληθινός με τον κόσμο ο οποίος ξέρει πολύ καλά να διαβάζει τι είναι αληθινό και τι όχι στην τηλεόραση. Νομίζω ότι αυτό που μας σώζει σε αυτή την περίπτωση και σε πολλές άλλες της ζωής μας είναι η αλήθεια.
 
Υπήρξαν στιγμές που σε τρόμαξε η δημοσιότητα και η… δύναμη της ίσως;
 
Όχι. Νομίζω ότι με έχουν καλομεταχειριστεί γενικά τα media και δεν έχω κανένα παράπονο.
 
Ποια είναι τα σχόλια που δέχτηκες από τον κόσμο για το νέο σου ρόλο ως παρουσιάστρια;
 
Πήρα πολύ θετικά σχόλια. Πάρα πολλά ενθαρρυντικά σχόλια. Ήταν όλοι σίγουροι ότι θα πάνε όλα τέλεια εκτός από… εμένα (γέλια). Εγώ είμαι γενικά λίγο τελειομανής, έχω και τις ανασφάλειες μου και τα θέματα μου… Ήταν όμως πάρα πολύ ενθαρρυντικοί όλοι γύρω μου και αυτό μου έδωσε πολλή δύναμη και κουράγιο. Τους ευχαριστώ πραγματικά όλους! Και τους δικούς μου ανθρώπους αλλά και όλο τον κόσμο που δεν τον γνωρίζω και όμως έστειλε την θετική του ενέργεια και τα υπέροχα μηνύματα του.
 
Τα νούμερα είναι για πολλούς ένας εφιάλτης. Τώρα θα σε απασχολούν ενδεχομένως λίγο περισσότερο;
 
Μέχρι τώρα με απασχολούσε το να βγει η πρεμιέρα. Νομίζω από αύριο θα αρχίσουν να με απασχολούν όλα. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα μας αγαπήσει και θα μας δείξει την προτίμηση του.
 
Είσαι μια πανέμορφη γυναίκα, ποιο είναι το μυστικό σου για να είσαι πάντα τόσο λαμπερή;
 
Να’ σε καλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Νομίζω δεν υπάρχει μυστικό. Γενικά πρέπει να προσέχεις την υγεία σου. Και την ψυχική σου υγεία και την σωματική σου υγεία. Να προσέχεις τι τρως, να γυμνάζεσαι και να είσαι καλά για να βγαίνει και αυτό προς τα έξω.
 
Τα παιδάκια σου είναι πια αρκετά μεγάλα για να καταλάβουν ότι η μαμά είναι στην τηλεόραση. Ποια είναι η αντίδρασή τους;
 
Νομίζω τους αρέσει πάρα πολύ να με βλέπουν στην τηλεόραση. Τώρα που θα πάω σπίτι θα τους ρωτήσω να μου πουν την άποψη τους. Ο γιος μου προχτές με ρώτησε ξαφνικά «Μάμα είσαι σταρ;», λέω του «κάτι τέτοιο…»  και μου απαντά «Μάμα αλήθεια; Wow!».
 
Το γεγονός ότι θα σε βλέπουμε στο ρόλο της παρουσιάστριας σημαίνει ότι δεν θα σε δούμε στο ρόλο της ηθοποιού για κάποιο μεγάλο διάστημα;
 
Ειδικά φέτος που έχω αναλάβει αυτό το έργο θα με δείτε μόνο σε αυτό το έργο και δεν θα με δείτε σε άλλα έργα. Εκτός από την ταινία μας που βγαίνει σύντομα στους κινηματογράφους το «Απαγορεύεται να πεθάνεις» σε παραγωγή του Μάικ Μαυρίκιου και με αγαπημένες συναδέλφους.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Ο πρώην Καινούργιου & Μπάρκα, Φίλιππος Τσαγκρίδης, έγινε ξανά viral να φιλιέται δημόσια και με άλλην!
Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου μετά τον προσωπικό του Γολγοθά: «Μου δίνεις δύναμη και ας μην το ξέρεις»
Δέκα ράμματα μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι του Λάκη Λαζόπουλου - Η φώτο μετά το ατύχημα
Σοφία Μουτίδου: «Μακάρι να μπορούσα να πώ, σκληρές ιστορίες προδοσίας σε βάρος της Άννας Παναγιωτοπούλου»
Η on air συγκίνηση του Σταμάτη Φασουλή για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου: «Είχαμε συγκρούσεις»