Συγκλονισμένος ο κόσμος της showbiz αποχαιρετά τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

 

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών, με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της νύχτας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αχιλλοπούλειο του Βόλου, αλλά δυστυχώς είχε καταλήξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, άνθρωποι που γνώριζαν, αγαπούσαν και θαύμαζαν τον εμβληματικό καλλιτέχνη, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media.

Μεταξύ αυτών ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα InstaStories της για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του καλλιτέχνη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι Λαυρέντη… Ήσουν και θα είσαι ο αγαπημένος μου… Έντυσες με την μουσική σου όλα μου τα όνειρα…», βάζοντας σε «swipe up» το τραγούδι του «Υπνοβάτης».

 
Ο Γιώργος Νταλάρας έβαλε μαύρο χρώμα στο προφίλ του στο Facebook, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι μπροστα σε μία τόσο δύσκολη στιγμή, τα λόγια είναι πολύ φτωχά.


Ανάρτηση στο Twitter έκανε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.


"Τεράστιο σοκ!....τι να πω..Λαυρέντη μου έφυγες και αφήνεις πίσω σου ένα μεγάλο κενό και ως δημιουργός και ως φίλος...η συγκίνησή μου είναι μεγάλη...είδα πριν λίγο αποσπάσματα από την συνεργασία μας στο Vox το 2002 και θυμήθηκα πάλι την ευθύτητά σου, την αγάπη σου για την μουσική και την γενναιοδωρία των αισθημάτων σου....από σήμερα είμαστε όλοι πιο φτωχοί....θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου.... @lavrentis_machairitsas #lavrentismaxairitsas #kalotaxidi #mymemories" έγραψε η Ελευθερία Αρβανιτάκη. 
 

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έσπευσε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο καλλιτέχνη, του οποίου υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Ήσουν πάντα κοντά μας. Όταν ερωτευτήκαμε, όταν παντρευτήκαμε, όταν μάθαμε τη μουσική σου στα παιδιά μας. Ήσουν εκεί όλα τα καλοκαίρια μας όπως κι αυτό που πέρασε. Γιατί έκανες με τη μουσική σου την κάθε μας στιγμή ξεχωριστή. Και θα συνεχίσεις να είσαι μαζί μας… Καλό Παράδεισο Λαυρέντη μας.», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της. 

Αξίζει να σημειωθεί πώς, τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου, όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσαν βραδινές εξόδους σε κέντρα διασκέδασης μόνο για να απολαύσουν τα σχήματα στα οποία συμμετείχε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο Κώστας Μακεδόνας μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» του ΑΝΤ1 μίλησε με τρεμάμενη φωνή για τον καλό του φίλο και συνάδελφο, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. «Το έμαθα ένα λεπτό πριν βγω στην εκπομπή σας δεν ξέρω τι να πω… έχω σοκαριστεί. Δεν το πιστεύω. Προσπαθώ να μην το πιστέψω…», είπε μεταξύ άλλων.

Ο κιθαρίστας του Λαυρέντη, Steve Tesser, ράγισε καρδιές με το μήνυμά του.

Ο Στηβ που συνήθισε να λέει μπαμπάκα τον Λαυρέντη δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από τη Νέα Υόρκη και έγραψε: «Γιατί, γιατί… Λαυρέντη μου γιατί… ?!Μέχρι και την New York είδαμε μαζί, γιατί ρε μπαμπάκα μου»…

Ο Στηβ που κατάγεται από την Ιταλία συνεργαζόταν πολλά χρόνια με τον Λαυρέντη και του είχε τεράστια αδυναμία

Με δυο απλά λόγια αλλά από καρδιάς τον «αποχαιρέτησε» δημόσια μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook o Γιάννης Κότσιρας. 

"Με Διδυμότειχο μπλουζ σε αποχαιρετάμε σήμερα. Α ρε Λαυρέντη..." έγραψε η Έλενα Ακρίτα. 

"Καλό ταξίδι αδερφέ μου" έγραψε ο Δημήτρης Μπάσης.

 
Το μήνυμα του άφησε και ο Σταμάτης Κραουνάκης. 
 
 
"Δημιουργός, τραγουδιστής, καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους της γενιάς του. Από το «Διδυμότειχο Μπλουζ» μέχρι το «Νότο» συντρόφευε και θα συνεχίσει να συντροφεύει γενιές & γενιές. Συλλυπητήρια στους οικείους του" έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.
 

 

Συγκινητική και η ανάρτηση της Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

 

 

Δειτε Επισης

Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»