Επεξεργάστηκαν από μεγάλο περιοδικό την εικόνα της Jennifer Aniston για το εξώφυλλο και δεν αναγνωρίζεται...

 

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Τζένιφερ Άνιστον έγινε 50 ετών μια επέτειος που σχεδόν συνέπεσε με το δεύτερο διαζύγιό της. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ωστόσο, εκείνη γιόρτασε με ένα τεράστιο πάρτι με τους καλύτερους φίλους της, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι στα καλύτερά του. 

Βέβαια, η Άνιστον δεν είναι η τυπική 50άρα. Συνεχίζει να είναι εξίσου εκθαμβωτική ή ακόμη και περισσότερο, ενώ δεν διστάζει να φωτογραφηθεί πλέον ακόμη και γυμνή.

Η διάσημη σταρ, έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο τεύχος Οκτωβρίου του InStyle, όπου μίλησε για την ηλικία της και παρόλο που είπε ότι δεν νιώθει καθόλου διαφορετικά, παραδέχτηκε πως η ιδέα των γκρίζων μαλλιών, την τρομάζει.

 

«Τα 50 ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Αυτός ο αριθμός. Δεν ξέρω πώς είναι γιατί δεν νιώθω κάποια διαφορά. Πάντως, δεν κλείνουν δρόμοι μόλις κάποιος γίνει 50. Σωματικά νιώθω απίστευτα. Επομένως, είναι παράξενο που πρέπει να συνδέει κάποιος την ηλικία αυτή, με το τέλος». 

 

Ωστόσο, η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχθηκε πως δεν θέλει με τίποτα να βλέπει γκρίζες τρίχες στα μαλλιά της. «Δεν θα πω ψέματα – Δεν θέλω γκρίζα μαλλιά» είπε.

Εξάλλου, η ηθοποιός είναι γνωστό ότι είχε πάντα εμμονή με την άψογη κατάσταση των μαλλιών της, κάτι το οποίο δεν έχει αλλάξει. 

Όσο για το μυστικό ομορφιάς της και την άψογη επιδερμίδα της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως κληρονόμησε την εμμονή της για την περιποίηση της επιδερμίδας της από την μητέρα της. Όπως εξήγησε:

«Νομίζω ότι φταίει το γεγονός πως η μητέρα μου μου είπε να αρχίσω να κάνω ενυδάτωση από την ηλικία των 15 ετών. Από τότε χρησιμοποιώ ενυδατική και δεν την παραλείπω ποτέ».

 

Ωστόσο, μία συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε τους followers του περιοδικού στο Instagram –όπου και αναρτήθηκαν οι λήψεις- να εκφράσουν μια κάποια δυσαρέσκεια.

Συγκεκριμένα, έγινε λόγος για έντονο photoshop, αφού η Jennifer φαίνεται παραμαυρισμένη και με χρώμα δέρματος που δεν αντανακλά την πραγματική της εικόνα.

 

«Αν θέλετε μια έγχρωμη στο εξώφυλλό σας, βάλτε μια έγχρωμη», σχολίασε χρήστης του Instagram κάτω από την εν λόγω εικόνα, ενώ άλλη χρήστης είπε «Όμορφη λήψη, αλλά γιατί είναι δέκα φορές πιο μαυρισμένη απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα;».

Άλλος χρήστης ήταν πιο καυστικός, λέγοντας: «Πού είναι η λατρεμένη Aniston; Αυτή η φωτογραφία πρέπει να καεί».

Εκπρόσωπος από την ομάδα του περιοδικού, βέβαια, έσπευσε να δώσει απάντηση, λέγοντας στο NBC News ότι «την επίμαχη φωτογραφία την εμπνευστήκαμε από τη Βερούσκα ένα μοντέλο από τη Γερμανία που ήταν διάσημη το '60. Τα άλλα τέσσερα τα εμπνευστήκαμε από την Κατρίν Ντενέβ, την Λορίν Ίτον, την Μπριζίτ Μπαρντό και τη Σαρλότ Ράμπλινγκ».

Εσείς τι λέτε;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»