«Δεν υπάρχει τίποτα πιο ταπεινωτικό από αυτόν τον διεθνή εξευτελισμό που έχω υποστεί...» Η εξομολόγηση της Renee Zellweger για τις πλαστικές επεμβάσεις

 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για το πώς ένιωσε όταν τα Media της καταλόγιζαν ότι είχε υποβληθεί σε πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να δείχνει μια άλλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όλες θυμόμαστε την Renée Zellweger όταν το 2014, εμφανίστηκε στα βραβεία Elle Women in Hollywood Awards έχοντας κυριολεκτικά ένα άλλο πρόσωπο. Η είδηση πως η διάσημη ηθοποιός είχε υποβληθεί σε αλλεπάλληλες πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να δείχνει πιο νέα και φρέσκια από ποτέ , έκανε τον γύρο του κόσμου. Η Renée Zellweger, ήταν κυριολεκτικά μια άλλη.

 

Η 50χρονη ηθοποιός από το Τέξας, αρχικά κρατούσε σιγή ιχθύος για το αν τελικά είχε περάσει από τον πλαστικό της εκείνη την περίοδο ή όχι. Παρόλ' αυτά ο γύρος της είδησης στο διαδίκτυο οδήγησε τότε τη Zellweger να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε μια δήλωση που έκανε αστειευόμενη «Χαίρομαι που σας φαίνομαι διαφορετική, χαρούμενη, γεμάτη υγεία και δίψα για ζωή! Χαίρομαι που αυτό που νιώθω αντικατοπτρίζεται στο προσωπό μου». Η δήλωση αυτή είχε προκαλέσει τότε αντιδράσεις γιατί η Zellweger δεν έλεγε ξεκάθαρα αν είχε ή όχι υποβληθεί σε κάποια επέμβαση.

Η ηθοποιός όμως πρόσφατα αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει για το πώς ένιωθε τότε.Η ηθοποιός δήλωσε στο New York Magazine «Δεν υπάρχει τίποτα πιο ταπεινωτικό από αυτόν τον διεθνή εξευτελισμό που έχω υποστεί. Καθορίζει τι είναι σημαντικό για εσάς. Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που έχουμε οι περισσότεροι καλλιτέχνες, που εκτιθέμεθα στο κοινό τόσο πολύ, είναι η εικόνα μας. Έχουμε συνηθίσει να μας επικρίνουν για τη δημόσια εικόνα μας... Το να μεγαλώνεις και να βλέπεις το δέρμα σου να μην είναι τόσο σφριγηλό και φρέσκο όσο ήταν παλιά, πώς νομίζεις ότι θα σε κάνει να νιώσεις; Τώρα ξέρω. Πήρα το μάθημά μου! Και δεν ήταν το τελευταίο....», δήλωσε η Zellweger.

Όταν σχολιάστηκε το γεγονός ότι οι fans της ανησύχησαν γιατί η ίδια ήταν μια άλλη και δεν έμοιαζε με την Renee που ήξεραν, η Zellweger δήλωσε ότι η κριτική τους την στενοχωρούσε πολύ επειδή πίστευαν πως ήθελε ν' αλλάξει γιατί δεν την ικανοποιούσε αυτό που ήταν. «Με θλίβει αυτό. Δεν βλέπω την ομορφιά με αυτόν τον τρόπο. Ούτε μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι έτσι για τον εαυτό μου. Μου αρέσει η περίεργη ιδιαιτερότητα μου... Μου επιτρέπει να κάνω ό, τι κάνω. Δεν θέλω να είμαι κάτι άλλο από εμένα! Μπορώ να κυκλοφορώ με το μπλε τζιν και στα μπότες μου αλλά και με τα μπριγιάν μου αντίστοιχα. Έτσι ήμουν από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Έτσι ξεκίνησα. Γιατί ν' αλλάξω τώρα στη δουλειά;» πρόσθεσε η star!

Δες την ηθοποιό πριν και μετά τις πλαστικές...

Η Renée Zellweger to 2013

 

Η Renée Zellweger το 2017

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα της, Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Η αδελφή της Χριστίνα Μήλιου ξεκαθαρίζει... για τον ξυλοδαρμό της - Έξαλλη με την διαρροή της κατάθεσης της
Ξεκίνησε σταδιακά η προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα - Τι αποκάλυψε η σύζυγός του;
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχασα χρυσόψαρο, τον αδελφό μου έχασα! Βίωσαν τον πόνο μου, που είναι η ανθρωπιά;»
Χρήστος Λούλης: «Με φλερτάρουν στα social media, μου στέλνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Γελάμε με τη Έμιλυ»