«Στο μωρό δεν είπαμε ότι έχω καρκίνο»

 
 
Για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο, τον τρόπο που το αντιμετώπισε με την οικογένεια της αλλά και τον λόγο που μίλησε για αυτό δημόσια αποκάλυψε στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" η Γιώτα Κουφαλίδου.  
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
«Ο λόγος που το έκανα ήταν γιατί άκουγα διάφορα, είχε μαθευτεί αλλά κάποιοί δεν ήξεραν λεπτομέρειες. Είχα ακούσει ότι θα πεθάνω, ότι είμαι στο νοσοκομείο. Το αποφάσισα γιατί άκουγα τόσα πολλά και αναστατώνονταν και δικοί μου άνθρωποι και αποφάσισα να το δώσω προς τα έξω και είμαι καλά και θα το αντιμετωπίσω» αποκάλυψε όσον αφορά το λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την μάχη που έδωσε. 
 
«Όταν πήγα ήμουν με τον σύζυγο μου και το μωρό. Ο γιατρός μου το είχε πει από το τηλέφωνο αλλά δεν είχα καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ήμουν από την αρχή πολύ δυνατή, δεν ξέρω ποιος μου έδωσε τόση δύναμη. Ο γιατρός μου ήταν κορυφή» σημείωσε για την στιγμή που έμαθε τα νέα. 

Η ίδια παραδέκτηκε επίσης ότι υπήχαν στιγμές κατά τις οποίες λύγισε, ωστόσο, η οικογένεια της και ο γιατρός της ήταν πάντα το στηριγμά της. «Εγώ λύγισα 3-4 φορές. Αλλά δεν ήταν κανένας μπροστά να με δει. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Όμως έπαιρνα μια ξαφνική δύναμη, έπαιρνα τη γιατρό μου, μου έλεγε 5 κουβέντες και μετά ήμουν μια χαρά. Στο μωρό δεν είπαμε ότι έχω καρκίνο γιατί δεν καταλαβαίνει αλλά ήξερε ότι ήμουν άρρωστη. Έχει ένα πατέρα εξαιρετικό. Το μωρό θέλαμε να ξέρει απλά δεν ήξερε ακριβώς τη λέξη καρκίνος. Ο γιος μου, μου έδωσε πολύ δύναμη. Ποτέ δεν μου έλεγε γιατί και μου έλεγε ότι τα μαλλιά μου θα μεγαλώσουν. Οι άντρες τις αντιμετωπίζουν διαφορετικά νομίζω. Νομίζω φοβήθηκε περισσότερο από μένα. Είχε αλλάξει. Κατά τη διάρκεια της ασθένειας ένοιωθα ότι κάτι τον βασάνιζε, τώρα είναι καλά. Ήταν πάντα δίπλα μου και στο μωρό. Δεν περάσαμε δύσκολα με το μωρό»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι έχει δεχτεί πολλή αγάπη κατά την διάρκεια της μάχης της από γνωστούς αλλά και από αγνώστους. «Έχω πάρει πολλά μηνύματα. Πήρα πολύ δύναμη από τον κόσμο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν με ξέρουν και νοιάζονται για μένα. Μου έστελναν πράγματα στο σπίτι μου. ΄Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Βοήθησα κι εγώ με τη σειρά μου άλλο κόσμο. Έχω έρθει πολύ κοντά σε ανθρώπους μετά από την περιπέτεια. Δεν ήξερα ότι έχω τόσο καλούς φίλους δίπλα μου. Αυτοί που ήθελα να ήταν δίπλα μου ήταν. Κάποιοι συνάδελφοι που δεν με πήραν τηλέφωνο. Εγώ τους δικαιολογώ και δεν τους κατηγορώ. Χαίρομαι πολύ για τις συνεργασίες και τις επιλογές μου και πολλοί έχουν σεβαστεί όλο το θέμα»
Όσον αφορά το σήμερα, η ίδια εξήγησε πως αισθάνεται δυνατή.
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»