Ο πλέον αντιπαθής-πατέρας της Meghan ξεσκεπάζει πάλι την «υποκρίτρια» κόρη του: Είναι ψεύτρα

 

Από τον γάμο της και μετά, η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον πατέρα της. Μετά τον σάλο που προέκυψε όταν κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Τόμας Μαρκλ εκμεταλλεύτηκε τον γάμο της για να βγάλει χρήματα, δεν έχουν μιλήσει ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πηγές από τη βασιλική οικογένεια αναφέρουν στα βρετανικά tabloids ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποφασίσει να τελειώσει οριστικά κάθε σχέση με τον πατέρα της και να μην του επιτρέψει να γνωρίσει ποτέ τον εγγονό του Άρτσι. 

 

Ωστόσο, ο παππούς του μικρού, επιζητά με κάθε αφορμή τα φώτα της δημοσιότητας. 

 

Αυτή τη φορά έδωσε συνέντευξη όπου ρίχνει όλο το φταίξιμο στην κόρη του, για τις κακές σχέσεις τους. 

«Έχω κουραστεί με τα ψέμματα. Έχω κουραστεί με το να με παρουσιάζουν ως τον κακό και να με αποκλείουν από τη ζωή τους. Πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και δεν πρόκειται να σταματήσω να το κάνω.  Κανένας πατέρας δεν αξίζει αυτή τη συμπεριφορά, ειδικά όταν είναι τόσο καλός απέναντι στην κόρη του όπως εγώ. Ρωτήστε όποιον θέλετε από τους γνωστούς μας. Είμαι πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος μαζί της.

Όλοι μιλούν για το πόσο υπέροχοι και χαρισματικοί είναι, αλλά αυτό δεν ισχύει προς την οικογένεια της. Αυτό είναι υποκριτικό. Δε μπορεί να παρουσιάζεις τον εαυτό σου ότι κάνεις αγαθοεργίες και βοηθάς τους ανθρώπους, αλλά να αποφεύγεις τον πατέρα σου και την οικογένεια σου. Δεν έχω γνωρίσει ακόμα τον γαμπρό μου.

Γιατί δεν μπήκε σε ένα τζετ ο Πρίγκιπας Χάρι για να έρθει από κοντά να μου ζητήσει την κόρη μου; Άλλωστε, δε φαίνεται να δυσκολεύεται να μπει σε τζετ. Θα ήθελα να μου στείλουν μια φωτογραφία του Άρτσι για να την κορνιζάρω και να την βάλω στον τοίχο δίπλα στην κορνίζα της κόρης μου. Κάθε παππούς θα το ήθελε αυτό. Θέλω να δω αν ο Άρτσι έχει πάρει την φημισμένη μύτη των Μαρκλ».

 

Την ίδια ώρα μόλις εχθές ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσε μέσα από το Instagram του Sussex Royal το επερχόμενο ταξίδι στην Αφρική, που θα κάνει μαζί με την σύζυγό του, Meghan Markle, και τον γιο τους Master Archie Harrison Mountbatten Windsor. Σε 20 ημέρες από τώρα θα δούμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το ταξίδι τους και δεν στο κρύβουμε, ανυπομονούμε να δούμε τον Archie.

 

Κι ενώ το δημοσίευμα αυτό για το ταξίδι κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, το φως της δημοσιότητας βλέπουν κάποιες καινούργιες ειδήσεις, που θέλουν τον Harry και τη Meghan να ψάχνουν για σπίτι στο Malibu.

Ο Edmund Fry, ένας τύπος ο οποίος έμαθε στη Meghan τα πάντα σχετικά με το βασιλικό πρωτόκολλο, όταν εκείνη ξεκίνησε να βγαίνει με τον Harry, είπε στην Express: «H Meghan και ο Harry ψάχνουν για σπίτι εδώ. Άκουσα ότι ενδιαφέρονται για το Malibu. Γνωρίζοντας τη Meghan και μιλώντας μαζί της, ξέρω πως της λείπει το σπίτι της. Η δούκισσα του Sussex είναι κορίτσι του Los Angeles, γεννημένη και μεγαλωμένη εδώ με πολλούς φίλους και διασυνδέσεις στο Hollywood».

Ο Edmund πρόσθεσε μάλιστα, πως το Malibu είναι ένα πολύ καλό μέρος για τον Harry και τη Meghan, καθώς εκεί μπορούν να ζήσουν μια ζωή χωρίς άγχος και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το LA και η California είναι τεράστιες πόλεις, και είναι εύκολο να αποδράσεις με την οικογένειά σου και να μην σε ενοχλεί κανείς.

Πιστεύεις λοιπόν πως τα δημοσιεύματα αυτά έχουν έστω κάποια μικρή βάση; Θα μάθουμε στην πορεία.

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Η αγκαλιά Μαρίνας Ψάλτη με Ξένια Καλογεροπούλου & η χειραψία με την Μιμή Ντενίση
Τροχαίο ατύχημα για τη Μαρία Αντωνά – Το αμάξι της «πετάχτηκε» σε βιτρίνα μαγαζιού
Ο Sin Boy φωτογραφήθηκε μέσα σε φέρετρο: «Έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, τι άλλο να κάνω για να με κάνετε viral;»
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η αποκάλυψη της Αναστασίας για το γεγονός που την έχει πληγώσει: «Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση»
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Από τον Πρωινό Καφέ στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας η Ελεονώρα Μελέτη
H Meghan Markle ζήτησε από γυναίκα να μην είναι δίπλα στον πρίγκιπα Harry - Την αποκαλούν αγενή & ανασφαλή
Σήμερα η πιο κρίσιμη ημέρα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Η απόφαση των γιατρών
Αλέξης Γεωργούλης: «Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω τηλεοπτικά. Έχουν γίνει συζητήσεις»