Δημοσιογράφος γελοιοποίησε τον πρίγκιπα George επειδή κάνει μπαλέτο! Κύμα οργής εναντίον της

 

Τις τελευταίες ημέρες η είδηση ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ κάνει μπαλέτο μεταξύ άλλων στο σχολείο της ελίτ όπου πηγαίνει έκανε αίσθηση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων σε λίγες μέρες και όπως όλα τα παιδιά, έτσι και ο Τζορτζ θα επιστρέψει στα μαθήματά του, όπου μεταξύ άλλων του αρέσει να κάνει μαθήματα μπαλέτου, όπως πρόδωσε ο πατέρας του.  

 

Η δημοσιογράφος της εκπομπής  Good Morning America, Λάρα Σπένσερ, μίλησε απαξιωτικά γελοιοποιώντας την είδηση ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ κάνει μαθήματα μπαλέτου, κάνοντας όλους να ξεσπάσουν στα γέλια. 

Η απολογία της

Μετά την κατακραυγή, η παρουσιάστρια ζήτησε συγνώμη.

 

Στο Instagram έγραψε: «Την ειλικρινή μου συγνώμη για ένα απαράδεκτο σχόλιο που έκανα χθες. Από το μπαλέτο αλλά και όλα όσα θέλει να κάνει κανείς για να ανακαλύψει την ζωή, λέω τολμήστε το. Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να ακολουθούμε τα πάθη σας. Να τολμάτε και να αγαπάτε κάθε στιγμή από αυτά που κάνετε». Εκτός όμως από το μήνυμα αυτό, ζήτησε συγνώμη και από την εκπομπή της. «Τα θαλάσσωσα. Ήταν ηλίθιο και λυπάμαι βαθύτατα, έχω μιλήσει με πολλά μέλη της κοινότητας χορού τις τελευταίες ημέρες. Το μάθημα που πήρα είναι πως οι λέξεις πληγώνουν, αλλά το σχόλιό μου ήταν αναίσθητο και σας ευχαριστώ όλους που μου δώσατε την ευκαιρία να ζητήσω συγγνώμη προσωπικά και για εσάς που ήρθατε σήμερα εδώ για να μιλήσουμε και να μου μάθετε. Λυπάμαι πραγματικά».

Οργή στα social media

Τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά με πολλά μηνύματα υπέρ του πρίγκιπα Τζορτζ και άλλων ανδρών χορευτών. Μάλιστα, δημιούργησαν το hashtag #boysdancetoo: «Ω Θεέ μου, μόλις το είδα αυτό. Η Λάρα Σπένσερ με έκανε να κλάψω. Οι παρτενέρ μου είναι τα πάντα για μένα. Πονάει τόσο πολύ να ακούω αυτό το σχόλιο. Ποιος θα μας στήριζε στην σκηνή εάν δεν ήταν αυτοί; Ποιος θα χόρευε τόσο όμορφα και δυνατά εάν δεν ήταν οι φανταστικοί άνδρες χορευτές μπαλέτου; Κι επίσης το μπαλέτο είναι ζωή για πολλούς ανθρώπους. Γιατί να ντροπιάζει κάποιος αυτή την πανέμορφη τέχνη; Μπορεί να είμαι προκατειλημμένη, αλλά πραγματικά πιστεύω πως το μπαλέτο είναι κάτι θαυμάσιο. Στέλνω τα φιλιά μου σε όλους τους χορευτές μπαλέτου και τους λάτρεις του μπαλέτου εκεί έξω. Είμαστε μια τεράστια οικογένεια και αγαπάμε ο ένας τον άλλον» έγραψε μία χορεύτρια μπαλέτου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη