O Πέτρος Λαγούτης μιλάει για το γάμο και τον χωρισμό του με τη Μυρτώ Αλικάκη!

 
 

«Το πότε χωρίσαμε έγινε γνωστό περίπου όταν συνέβη…».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος μίλησε και για το πώς προστάτευσαν την προσωπική τους ζωή με την Μυρτώ Αλικάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Μιλάτε με τόσο όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον που είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί χωρίσατε.

Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει ένας λόγος. Είναι μία αλυσίδα πραγμάτων. Οι άνθρωποι μέσα στα χρόνια προχωράνε, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι το κάνουν με τον ίδιο τρόπο. Μη ξεχνάς ότι όταν γνωρίστηκα με τη Μυρτώ ήμουν 25 ετών. Δεν σκεφτόμουν με τον ίδιο τρόπο που σκεφτόμουν στα 35 ή στα 45.

Προστατεύατε πάντα την προσωπική σας ζωή με αποτέλεσμα να μάθουμε πολύ αργότερα και ότι παντρευτήκατε και ότι χωρίσατε.

Το πότε χωρίσαμε έγινε γνωστό περίπου όταν συνέβη, ίσως γιατί τα κακά νέα μαθαίνονται πιο γρήγορα. (Γελάει). Τον γάμο μας τον προστατεύσαμε. Έγινε στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό και ήταν δύσκολο να έρθουν φωτογράφοι χωρίς να τους πάρουμε χαμπάρι. Ήρθαν κάποιοι φωτογράφοι αλλά τους εξήγησε μία φίλη μας ότι δεν θέλαμε να μας φωτογραφίσουν και το σεβάστηκαν.

 

Είναι η πρώτη φορά που παίζετε μαζί στην τηλεόραση μετά τον χωρισμό σας.

Μυρτώ: Παίξαμε και στο θέατρο μαζί πέρσι, αλλά το να υποδυθούμε ένα ζευγάρι που έχει πρόβλημα στον γάμο του είναι πολύ ενδιαφέρον. Και θεωρώ ότι τώρα πια που η σχέση μας είναι στέρεη, είναι πολύ γόνιμο να δουλεύουμε μαζί. Δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε μαζί στην αρχή του χωρισμού, πόσο μάλλον τέτοιους ρόλους. Αν μας είχε γίνει δηλαδή μία ανάλογη πρόταση δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να την αποδεχτούμε, γιατί στην αρχή του χωρισμού ο πόνος ήταν ακόμα νωπός.

Πέτρος: Έχει δίκιο η Μυρτώ που λέει ότι δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε μαζί τα πρώτα χρόνια που χωρίσαμε. Όταν υπάρχει πόνος και ένταση δεν θες να βλέπεις κάθε μέρα στη δουλειά σου τον άλλον. Χρειάζεται ένα διάστημα για να μπορέσει ένα ζευγάρι που χωρίζει να αναπροσαρμόσει την σχέση του και να είναι καλά μέσα σε αυτή. Τώρα δεν έχουμε πρόβλημα να δουλεύουμε μαζί!

Υπάρχουν σκηνές από το «Αστέρια στην άμμο» που να σας θύμιζαν προσωπικές σας στιγμές;

Μυρτώ: Σίγουρα υπάρχουν. Ειδικά κάποιες σκηνές τσακωμών, όπου υπάρχουν έντονα βλέμματα, είναι πράγματα που έχουμε ζήσει. Τώρα όμως κάνουμε πλάκα με αυτά! Έχει τύχει δηλαδή την ώρα που κάνουμε πρόβα να κοιτάξω περίεργα τον Πέτρο και να μου πει «Α, πα πα! Τι μου θύμισες τώρα!» και να γελάσουμε. (Γελάει).

Πέτρος: Πολλές φορές όταν στις σκηνές που παίζουμε υπάρχει αδιέξοδο, διαφωνούμε, ο καθένας έχει τα δίκια του, αλλά δεν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, είναι σαν να γίνεται dejavu. Έτσι κι αλλιώς τα συναισθήματα του πόνου, της αβεβαιότητας, της κτητικότητας, είναι τα ίδια σε όλα τα ζευγάρια, οπότε είναι σαν να λέμε με άλλα λόγια τα ίδια πράγματα.

Πόσο καιρό σας πήρε για να είστε καλά μαζί;

Μυρτώ: Μετά τα δύο πρώτα χρόνια άρχισαν να στρώνουν τα πράγματα. Κι αυτό είναι κάτι που έχω παρατηρήσει και σε άλλα ζευγάρια. Μάλλον χρειάζονται αυτά τα χρόνια για να καταλαγιάζει η αίσθηση του πόνου και του θυμού. Εμείς είμαστε καλά με τον Πέτρο τα τελευταία τρία χρόνια και αυτό όλο και βελτιώνεται.

Πέτρος: Μπορεί τα πρώτα δύο χρόνια η σχέση μας να βελτιώθηκε, αλλά θεωρώ ότι μας πήρε πέντε- έξι χρόνια για να τα πούμε όλα μεταξύ μας και να λύσουμε ότι έπρεπε να λυθεί. Έτσι κι αλλιώς, δεν σκοτωθήκαμε ποτέ με την Μυρτώ. Πάντα ήμασταν πολιτισμένοι, απλά τα πρώτα δύο χρόνια ήταν δύσκολα!

Υπήρξε κάποιο διάστημα που δεν επικοινωνούσατε καθόλου;

Πέτρος: Όχι. Δεν σταματήσαμε ποτέ να μιλάμε γιατί πάντα είχαμε ως προτεραιότητά μας τα παιδιά. Και τα παιδιά είναι καλά όταν βλέπουν ότι και οι δύο γονείς τους είναι εκεί και είναι και καλά μεταξύ τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της