Ο Ρουβίκωνας έκανε ντου στο εστιατόριο του Μποτρίνι και τα έκανε λαμπόγυαλο

 
 

Τα ξημερώματα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στο εστιατόριο, που ανήκει στον σεφ Έκτορα Μποτρίνι - Είχαν «προαναγγείλει» την επίθεση μετά το σάλο που είχαν προκαλέσει καταγγελίες μαθητευόμενου σεφ για τις συνθήκες εργασίας σε εστιατόριο του σεφ, στην Κέρκυρα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Επίθεση σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι πραγματοποίησαν αργά τη νύχτα μέλη του Ρουβίκωνα, που πέταξαν μπογιές στην πρόσοψή του.

Πρόκειται για το εστιατόριο Botrini's που ανήκει στον γνωστό σεφ Εκτορα Μποτρίνι, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου της Κέρκυρας, για το οποίο πρόσφατα μαθητευόμενος σεφ είχε καταγγείλει ότι είχε κακοποιηθεί από τους προϊσταμένους του.

ΔΕΙΤΕΕΠΙΣΗΣ:


Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε την επίθεση με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπου κάνει αναφορές τόσο στην καταγγελία του μαθητευόμενου σεφ στην Κέρκυρα, όσο και σε επιχείρηση της Μυκόνου που φέρεται να υποχρέωνε σερβιτόρους να εργάζονται ξυπόλυτοι στην καυτή άμμο. Το εστιατόριο στο Χαλάνδρι ήταν κλειστό λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και τα μέλη του Ρουβίκωνα πέρασαν στον προαύλιο χώρο του καταστήματος, πέταξαν μπογιές παντού και έσπασαν μια τζαμαρία.

 

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα

Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε την επίθεση με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπου κάνει αναφορές τόσο στην καταγγελία του μαθητευόμενου σεφ στην Κέρκυρα, όσο και σε επιχείρηση της Μυκόνου που φέρεται να υποχρέωνε σερβιτόρους να εργάζονται ξυπόλυτοι στην καυτή άμμο.

H οργάνωση χαρακτηρίζει τον Μποτρίνι «γνωστό τηλεμαϊντανό, κακέκτυπο έταιρου βρετανού τηλεμαϊντανού σεφ».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης σημειώνεται ότι: «Πέρα από την εικόνα που θέλει να πουλήσει λόγω δημοσιότητας η κάθε τηλεπερσόνα, τα ριάλιτι αυτά προωθούν το πρότυπο του υποτακτικού εργαζόμενου, ο οποίος αν θέλει να κερδίσει μια θέση στην κουζίνα οφείλει να αφήσει στην άκρη την όποια αξιοπρέπειά του και να δέχεται αδιαμαρτύρητα, στην καλύτερη, ‘’χαλαρό μπινελίκι’’ και στην χειρότερη εκσφενδονισμένα πιάτα και κατσαρόλες, από τον ευέξαπτο προϊστάμενο/ αφεντικό. Αν αυτή η εικόνα προβάλλεται μπροστά στις κάμερες, πίσω από αυτές, η πραγματικότητα είναι πολλαπλάσια σκληρή. Το ‘’χαλαρό μπινελίκι’’ μετατρέπεται σε καθημερινή λεκτική βία σε σημείο ψυχολογικού πολέμου, ενώ τα εκσφενδονισμένα κουζινικά γίνονται βασανιστήρια με καυτό λάδι, πυρακτωμένα σκεύη, κλωτσιές και χαστούκια. Στο τοξικό αυτό περιβάλλον έρχονται να προστεθούν η ανασφάλιστη και κακοπληρωμένη εργασία, τα απλήρωτα 12ωρα και η επισφάλεια».

Και καταλήγει με το σύνθημα «Αφεντικά θα μας βρείτε μπροστά σας»

 

ΔIABΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»