Η Βιτάλη ξανατρολάρει την Πάολα: Θα τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη; Χε, χε, χε

 

Ξαναχτύπησε η Ελένη Βιτάλη για την Πάολα με αφορμή τη συμμετοχή της σε συναυλία με την Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη μαζί με τον Βασίλη Λέκκα. Τι έγραψε η ερμηνεύτρια στο Facebook κι η ανάρτηση του γιου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου, την Ελένη Βιτάλη και την Πάολα, με την πρώτη να ρίχνει τα "πυρά" της στη δεύτερη.

Πρόκειται για μία διαμάχη που ξεκίνησε το 2017 και που μέχρι σήμερα "καλά κρατεί", με τις δύο ερμηνεύτριες να ανταλλάζουν πολύ συχνά τα "βέλη" τους, λόγω, κυρίως, των διαφορετικών μουσικών ειδών που εκπροσωπούν.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσωπο-έκπληξη στα φετινά «Πρέσπεια» θα αποτελέσει η εμφάνιση της λαϊκής τραγουδίστριας Πάολα, η οποία επιλέχθηκε από την Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης για την ερμηνεία των μεγάλων τραγουδιών του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη. Η Πάολα που την τελευταία δεκαετία πρωταγωνιστεί στις μεγάλες πίστες, θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά, επισήμως, επιλογές από το πλούσιο ρεπερτόριο του Μίκη Θεοδωράκη,την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στον Άγιο Αχίλλειο, το νησάκι της Μικρής Πρέσπας, όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο ο κύκλος εκδηλώσεων «Πρέσπεια».

Η φετινή διοργάνωση, που θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 26 Αυγούστου, θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων και το μουσικό αφιέρωμα «95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» στο οποίο θα τραγουδήσουν ο Βασίλης Λέκκας, η Πάολα και η Έλενα Φερεντίνου. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί να αναμετρηθεί επί σκηνής με ένα ρεπερτόριο εντελώς διαφορετικό από αυτό στο οποίο έχει κινηθεί μέχρι σήμερα.

Δείτε την ανακοίνωση:

 

Αυτή τη φορά το επεισόδιο είχε ως αφετηρία τη συμμετοχή της Πάολα σε συναυλία της Ορχήστρας του Μίκη Θεοδωράκη, σε συνεργασία με τον Βασίλη Λέκκα, στο Φεστιβάλ των Πρεσπών.

"Τι είναι ρε παιδιά η (κανονικότητα) κανονική;;; Χε, χε, χε!" σχολίασε κοροϊδευτικά η Ελένη Βιτάλη στο facebook, κοινοποιώντας την αφίσα της εκδήλωσης με την φωτογραφία των δύο καλλιτεχνών. 

Κάτω από την ανάρτησή της γράφτηκαν πολλά σχόλια που τάσσονταν υπέρ της σπουδαίας ερμηνεύτριας, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έγραψαν παρόμοιες ειρωνικές ατάκες. 

Πραγματικά το μόνο που μένει είναι να δούμε αυτό το σχήμα και το Ηρώδειο ή στο Μέγαρο, τότε θα τα έχουμε δει όλα", ανέφερε ένας χρήστης, με την Βιτάλη να βάζει εικονίδια γέλιου στο σχόλιό του. 

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν από τον σχολιασμό της Βιτάλη, είχε κάνει μια παρόμοια ανάρτηση στο Facebook και ο γιος της, Νίκος Ξύδης, ανεβάζοντας την αφίσα της συναυλίας και γράφοντας από πάνω: "#κανονικότητα".

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Είπα "όχι μωρέ, γιατί;" στην πρόταση γάμου που μου έκανε η σύντροφός μου»
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Ορφέας Παπαδόπουλος: «Έφτασα σε ένα χείλος, δεν ήθελα να χαρίσω την ψυχική μου ηρεμία & γαλήνη σε κανέναν
Άλκηστις Ζιρώ – Γιώργος Λέντζας: Ποζάρουν μαζί στην πρώτη τους κοινή φωτογραφία
Χρύσα Ρώπα: «Δεν υπήρξα ποτέ ευτυχισμένη στη ζωή μου»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»
Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της Πάολας με την κόρη της στο καρναβάλι της Χαλκιδικής
Ο ημίγυμνος απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε υπαίθριο τζακούζι, με θέα το δάσος
Μαριάννα Τουμασάτου: «Ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να “σπάσω” το δικαστήριο»
Άνδρη Θεοδότου: «Στην οικογένεια δεν μιλάμε για τo '74. Είναι σαν να προσπαθούν να ξεχάσουν το τι έζησαν»