Για πρώτη φορά η Τζούλι Μασίνο αποκάλυψε τι συνέβη με την Αλέξια πριν 30 χρόνια!

 
 

«Δεν έχω καθόλου πίκρα, παρόλο που πέρασα πολύ άσχημα...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Η Τζούλι Μασίνο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου αποκάλυψε πως έχει δέκα χρόνια να κάνει σχέση.

Πόσα χρόνια είσαι χωρίς σχέση;

Είναι περίπου 10 χρόνια που δεν έχω σχέση. Έκανα κάποιες επαφές με κάποιους ανθρώπους, βγήκα έξω, αλλά δεν με άγγιξε κάποιος. Είναι δύσκολο. Αυτό συνέβη πριν από πέντε χρόνια. Η σχέση θέλει πάρα πολύ δουλειά, θέλει χημεία, είναι δύναμη, είναι πολλά. Όταν είσαι μικρότερος ο σκοπός είναι άλλος και δεν βλέπεις τα πράγματα που λείπουν. Μετά από 20 χρόνια νιώθεις άδεια, τα παιδιά σου μεγαλώνουν και μένουν δύο άνθρωποι που δεν έπρεπε να ήταν μαζί, γιατί δεν έκαναν δουλειά, αφού η σχέση έπρεπε να γίνει δέσιμο. Κανείς δεν θέλει να δουλέψει και να κάνει δέσιμο στη σχέση. Το ίδιο συμβαίνει και με τη φιλία. Αυτό είχε γίνει και 30 χρόνια πριν με την Αλέξια, την τραγουδίστρια.

Τι έγινε τότε;

Η Αλέξια είχε πει τότε ότι ήθελε να γίνουμε φίλες, πριν από 30 χρόνια. Της είχα πει ότι “το θέλω κι εγώ, αλλά έχουμε δουλειά για να γίνουμε φίλες”, σχέση είναι και αυτή. Τώρα είμαστε αδελφές με την Αλέξια. Δεν έχω καθόλου πίκρα, παρόλο που πέρασα πολύ άσχημα μέσα σε κάποια σχέση. Ένιωσα ότι ήμουν ο μαγνήτης για το λάθος άνθρωπο στη ζωή μου. Ήμουν ανασφαλής για κάποια πράγματα ως άνθρωπος, όχι ως καλλιτέχνης. Όλα τα κομμάτια του παζλ θέλουν ισορροπία, κι όλα αρχίζουν από την οικογένεια, όπου δεν είχα ισορροπία. Δεν πονάω που είμαι μόνη μου. Αγκαλιάζω τη μοναξιά περίπου πέντε χρόνια, αλλά έχω σχέση με τον εαυτό μου τώρα.

Η Τζούλι Μασίνο δεν δίστασε να μοιραστεί το θέμα υγείας που είχε και την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Περιέγραψε με σαφήνεια το πρόβλημα υγείας της, πώς το διαχειρίστηκε και πώς το καταπολέμησε, ενώ παράλληλα ανέφερε τους λόγους για τους οποίους δεν έχει προσωπική ζωή.

Πώς είναι η προσωπική σου ζωή;

Δεν έχω προσωπική ζωή, δεν είναι εύκολο όταν είσαι καλλιτέχνης κι έχεις όνομα, δεν είναι εύκολο να κρατάς κάποιον δίπλα σου, είναι τύχη αυτό.

Φοβούνται οι άντρες να σε πλησιάσουν;

Πιστεύω ότι οι άντρες φοβούνται γενικά με το χαρακτήρα μου. Είμαι καλό άνθρωπος, κάνω ότι μπορώ για τα ζώα, είμαι vegetarian. Δεν τρώω χρόνια κρέας. Άρχισα, πριν να γίνει μόδα αυτό, όταν ήμουν 15 χρονών, αλλά δεν ήξερα πως πρέπει να το... οδηγήσω, γιατί δεν είχα ενημέρωση, με αποτέλεσμα να αρρωστήσω και να μείνω 6 μήνες στο νοσοκομείο. Δεν ήξερα, έτρωγα λάθος τροφές, οπότε πώς να καλύψω το σίδηρο, τις βιταμίνες;

'Επαθες αβιταμίνωση λόγω τηw μη σωστήw διατροφής σου;

Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου, γιατί δεν ήξερα πώς να το κάνω. Το ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν μικρή, γιατί έχω σεβασμό στα ζώα.

Πόσα χρόνια έχεις να φας κρέας;

Δύο χρόνια έχω να φάω κρέας. Έτρωγα λίγο κοτόπουλο, δεν είμαι vegan, είμαι vegetarian, ότι έχει νευρικό σύστημα δεν το τρώω. Το χταπόδι έχει νευρικό σύστημα και πονάει, δεν το τρώω, όσο μπορώ είμαι μακριά. Τώρα έκανα εξετάσεις και είμαι καλά. Δεν έχω καθόλου ινσουλίνη στο πάγκρεας, είναι "τύπου 1" και δεν μπορώ χωρίς αυτήν, γιατί κλείνει όλα τα όργανα και παθαίνει μεγάλη ζημιά.

Κάθε τέσσερις ώρες ελέγχω το αίμα μου, αν είμαι καλά, αν όχι, κάνω έξτρα ινσουλίνη με ένεση. Είναι δύσκολο γιατί αν κάνω παραπάνω απ' όσο πρέπει μπορεί να πέσω σε κώμα ή να είμαι σε κώμα για μία εβδομάδα. Επίσης όταν κοιμάσαι μπορεί να ανέβει, να είναι ψηλά και τότε μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή, για κάποιο λόγο. Βασικά δεν κάνω για καλλιτέχνης, αλλά είμαι καλλιτέχνης γιατί έχω ταλέντο, φωνή, γράφω βιβλία, τραγούδια, έχω χάρισμα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega