Ξέσπασε νέα κόντρα στη Showbiz! O Γιάννης Βαρδής και ο Νίνο άρχισαν πόλεμο δημόσια!

 

Διαδικτυακός “πόλεμος” έχει ξεσπάει τις τελευταίες ώρες στο Instagram! Ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίνο έχουν έρθει σε αντιπαράθεση, με αφορμή ένα σχόλιο του πρώτου σε ανάρτηση του Γιώργου Λιανού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

«Θα έπρεπε να γράψω για λεζάντα κάτι σοφό. Το γράφει το εγχειρίδιο του ινστα, άπαξ και έχεις φάτσα «κατουράω αυτή τη στιγμή» πρέπει να το συνοδεύσεις με αρχαιοελληνικό ρητό: Άρα το όσιον ότι όσιόν εστιν, φιλείται υπό των θεών, ή ότι φιλείται όσιόν εστιν», έγραψε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιάννης Βαρδής σχολίασε από κάτω: «Εγώ θα πρότεινα να ανακοινώσεις και εσύ πως δεν θα ξανατραγουδήσεις και μετά στο μήνα να το πάρεις πίσω και να κάνεις last tour? Γράψε καμία φιλοσοφία του κ@λου τύπου παιδιά μια είναι η ζωή να την ζείτε κάθε λεπτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις και πρέπει να εκτιμάς τον αέρα που ρουφάς κάθε δευτερόλεπτο. Είναι ο συνδυασμός του καλοκαιριού. Φάτσα καλλιτέχνη και από κάτω μπαρούφα φιλοσοφίας. Λες και αυτά πάνε μαζί».

Λίγο αργότερα, όμως, ήρθε και η απάντηση από τον Νίνο: «Γιαννάκη πού είστε ρε αντρούκλες? Αυτό είναι το μούντ του δικού μου καλοκαιριού. ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ 2019 Έχεις κάποιο πρόβλημα? Καταρχήν δεν ανακοίνωσα ότι δεν θα ξανατραγουδήσω. Πρώτον. Δεύτερον, ονόμασα μια σειρά συναυλιών lastparanoiatour. Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου?-ασπα τσινα 2002 μΧ. Και 3,πές μας μια ιστορία για σένα καλύτερα, πες κάτι στον κόσμο, πες κάτι που πιστεύεις, βοήθησε όποιον μπορείς με κάτι που θα δει από σένα. Μη διδάσκεις τοξικότητα».

Με μια σειρά από αναρτήσεις στο Insta Story του, ο Νίνο εξήγησε πως ειδοποιήθηκε για το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή με μήνυμα από κάποιον θαυμαστή του. Οπως λέει ο τραγουδιστής «δεν είχε πρόβλημα με αυτό το παιδί», σημειώνοντας με νόημα ότι τον συμπαθούσε.


Μετά από μια σειρά από βίντεο, ο Νίνο πάντως συμπλήρωσε: «Δεν είναι και θέμα να ασχολούμαστε μωρέ, καλοκαίρι είναι, καμιά βλακεία να πούμε». Ο τραγουδιστής ενοχλήθηκε εμφανώς από την ανάρτηση, ωστόσο παραδέχεται πως δεν υπάρχει λόγος να γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση γύρω από αυτό.
 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς