Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Το αισιόδοξο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για την κατάσταση της υγείας του

  13/08/2019 14:35
 Το αισιόδοξο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για την κατάσταση της υγείας του

Το αισιόδοξο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη για την κατάσταση της υγείας του

  13/08/2019 14:35

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πριν από λίγο καιρό γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram το πρόβλημα υγείας του και ότι χρειάστηκε να κάνει κάποιες χημειοθεραπείες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Στις χημειοθεραπείες αυτές οφείλεται και η αλλαγή στη εξωτερική του εμφάνιση και συγκεκριμένα στα μαλλιά του. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να είναι καλύτερα μέρα με τη μέρα και αρκετά συχνά δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Instagram μηνύματα αισιοδοξίας ενημερώνοντας τους followers του για την κατάσταση της υγείας του αλλά και την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, ανακοίνωσε με ένα Instastory του πως μπορεί τα μαλλιά του να είναι αραιά και γκρι, αλλά τα έχει ακόμα και για τον λόγο αυτό είναι πολύ χαρούμενος.

«08/12/19 Αραίωση και γκρι. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα! Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά, ενώ άλλοι αμέσως αρχίζουν να χάνουν μαλλιά σε μεγάλες ποσότητες. Από τη δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας