«Έζησα δύο πολύ μεγάλους έρωτες στη ζωή μου!»

 

Μια ανάσα πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ Ελλάδος, η Κάλια Ελευθερίου μίλησε για όλα! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 

Με κλίμακα από το ένα μέχρι το δέκα, πόσο ενθουσιασμένη είσαι αυτή την περίοδο;

Συνήθως όταν ξεκινώ κάτι καινούριο το συναίσθημα που κυριαρχεί είναι η ανυπομονησία και η περιέργεια – αυτά τώρα έχουν πιάσει κόκκινο! Ο ενθουσιασμός, έρχεται πιο μετά.

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Μετά την πρώτη σεζόν των «Θαλασσόλυκων», είχαμε κάνει μια συζήτηση με το κανάλι. Έξι μήνες μετά, με πήραν τηλέφωνο με αυτή την πρόταση.

Με τον Γιώργο Λιάγκα γνωριζόσασταν από πριν;

Όχι, δεν γνωριζόμασταν προσωπικά. Παρόλα αυτά, παρακολουθούσα πάντα την πορεία του και το 50-50 ήταν το αγαπημένο μου τηλεπαιχνίδι.

Τι έκρινε, κατά τη γνώμη σου, τη δική σου συμμετοχή στο πάνελ της εκπομπής; Γιατί εσύ κι όχι κάποια άλλη;

Καλύτερα αυτό να το απαντήσει ο ίδιος. Όπως και να έχει, εμένα με τιμά πολύ η εμπιστοσύνη του.

Ποιος θα είναι ο ρόλος στο πάνελ;

Στο πάνελ σκοπός είναι να λες κάποιες ειδήσεις με όσες πληροφορίες θεωρείς ότι έχουν ενδιαφέρον, έγκυρες και επίκαιρες. Στη συνέχεια, αυτή η είδηση αναλύεται και τότε με διαφορετικά επιχειρήματα ο καθένας λέει την άποψή του. Στο πάνελ αυτό, λοιπόν, αφού είμαστε τέσσερις άνθρωποι με εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες, βιώματα, αρχές και τρόπο σκέψης, η κρίση μας δεν θα είναι η ίδια. Αυτό είναι που το κάνει τόσο ενδιαφέρον. Ο ρόλος μου λοιπόν θα είναι αυτός. Να διατηρήσω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου.

Σε μια προηγούμενη συνέντευξη σου, διάβασα να λες ότι το να είσαι πανελίστρια δεν ήταν και τόσο στα δικά σου μέτρα…

Είναι στα μέτρα μου η συνεργασία με τον κύριο Λιάγκα, όμως, και είναι τιμή μου να βρίσκομαι στην ομάδα του. Είναι μια ευκαιρία ώστε να μάθω πολλά από ανθρώπους που είναι αξιόλογοι και πετυχημένοι στον τομέα τους. Είναι μια τεράστια πρόκληση και οι προκλήσεις είναι στα μέτρα μου.

Να υποθέσω, λοιπόν, ότι μ’ αυτή την ευκαιρία που ανοίγεται τώρα μπροστά σου, αισθάνεσαι δικαιωμένη που επέλεξες να κυνηγήσεις το μέλλον σου στην Αθήνα.

Στην Αθήνα δεν πήγα για να κυνηγήσω κάτι. Είχα την πρόταση για τους Θαλασσόλυκους που ήταν ένα είδος εκπομπής που πάντα ήθελα να κάνω. Γι’ αυτό δεν το σκέφτηκα καν δεύτερη φορά. Κατέβαλα το 100% της προσπάθειας μου για αυτό το πρότζεκτ και αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, κάναμε μια κουβέντα με την εταιρία παραγωγής. Ανοίχτηκε μια θέση και προσλήφθηκα στην ομάδα του DOT, που είναι μια εκπομπή Σαββατοκύριακου με μικρά ένθετα. Κάπως έτσι και χωρίς να το καταλάβω, μετακόμισα στην Αθήνα.

Η τηλεόραση ήταν αυτό με το  οποίο ήθελες πάντα να ασχοληθείς; Ήταν το όνειρο σου από μικρή;

Ναι! Από μικρή μάζευα τους φίλους μου και «παρουσίαζα» εκπομπές. Έχω σε βιντεοκασέτα πολλά ντοκουμέντα.

Είχες όμορφα παιδικά χρόνια;

Ναι, και νιώθω πολύ ευλογημένη γι’ αυτό. Μεγάλωσα σε γειτονιά που χτίζαμε ξύλινα σπιτάκια στα χωράφια και παίζαμε μέχρι να βραδιάσει.

Φίλους είχες;

Είχα τους φίλους του σχολείου, τους φίλους από το χοροδιδασκαλείο, τους φίλους από το ωδείο και τους φίλους της γειτονιάς.

Οι φίλοι σου σήμερα είναι από εκείνη την εποχή ή άλλαξαν με την πάροδο του χρόνου;

Πλέον, η λέξη «φίλος» έχει περισσότερη βαρύτητα. Από εκείνη την εποχή έχω μια φίλη. Με την πάροδο του χρόνου, απέκτησα άλλους τέσσερις και νιώθω πολύ τυχερή που τους έχω στη ζωή μου.

Είσαι παιδί των social media.  Πώς απέκτησες 50 χιλιάδες followers στο Instagram; Γιατί πιστεύεις ότι σε ακολουθεί τόσος κόσμος;

Ναι, ήμουν από πάντα στα social media. Από τον καιρό του MIRC. Κάθε φορά που έβγαινε ένα καινούριο application, με ενθουσίαζε και ήθελα να το μάθω. Και ξαφνικά, βγήκε το Instagram. Νομίζω ότι αντιλήφθηκα πολύ γρήγορα τη φιλοσοφία του. Πιστεύω ότι όταν έχεις ένα συγκεκριμένο προφίλ, με καλής ποιότητας φωτογραφίες και τη δική σου ταυτότητα, αποκτάς followers. Συγκεκριμένα, στο δικό μου προφίλ πιστεύω ότι ο κόσμος εκτιμά την ειλικρίνειά μου και το ότι παρόλο που ο τομέας μου δεν το «επιτρέπει» και τόσο, δεν με νοιάζει να τσαλακωθώ.

Πότε κατάλαβες τη δύναμή του;

Το ένιωσα πρώτα σε μένα. Όταν κατάλαβα ότι επηρεαζόμουν σε διάφορα πράγματα από τους ανθρώπους που ακολουθούσα. Τότε κατάλαβα ότι πρέπει να διαλέγω σωστά τα άτομα που ακολουθώ για να με επηρεάζουν θετικά στη ζωή μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ στους δικούς μου followers. Να έχω θετική επιρροή στην καθημερινότητά τους.

Θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς Instagram;

Ναι! Χωρίς ραδιόφωνο νομίζω θα μου ήταν πιο δύσκολο να ζήσω.

Τι σημαίνει ευτυχία για σένα;

Να ζεις τη στιγμή χωρίς να σκέφτεσαι το πριν και το μετά,  χωρίς να σε αποσπά τίποτα. Να ζεις το τώρα. Κι όταν κατάλαβα ότι η ευτυχία είναι επιλογή, ένιωσα ελεύθερη. Ακούγεται υπερβολή αλλά εγώ εδώ κατέληξα.

Ο έρωτας τι ρόλο έχει παίξει μέχρι τώρα στη ζωή σου;

Έζησα δύο πολύ μεγάλους έρωτες στη ζωή μου και νιώθω πολύ τυχερή γι’ αυτό.

Αυτή την περίοδο είσαι ερωτευμένη;

Όχι, αλλά δεν ψάχνω κιόλας τον έρωτα. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει.

Αν ο σύντροφός σου δεν έχει τη σχέση που έχεις εσύ με τα social media και τη δημοσιότητα, θα μπορέσεις να το διαχειριστείς;

Κανείς από τους άντρες που είχα στη ζωή μου δεν είχε σχέση με αυτά. Νομίζω πως θα δυσκολευτώ να το διαχειριστώ, αν έχει σχέση με τη δημοσιότητα και τα social media.

Τι σου αρέσει σε έναν άντρα; Τι σε ελκύει;

Το χιούμορ, το καθαρό βλέμμα, το χαμόγελο και να έχει πάθος γι’ αυτό που κάνει στη ζωή του.

Προδοσίες έχεις ζήσει στη ζωή σου;

Ναι, αλλά κι εγώ πρόδωσα χωρίς να το θέλω. Θέλω να πιστεύω, λοιπόν, πως όσοι πρόδωσαν και εμένα, δεν το έκαναν ούτε αυτοί συνειδητά.

Κάνεις όνειρα για το μέλλον; Ας πούμε, πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια;

Δεν σταματώ να κάνω όνειρα ποτέ! Με φαντάζομαι να κρατάω χέρι-χέρι με τον άνθρωπό μου και να κάνουμε ταξίδια. Αν είμαι τυχερή και έχω αυτό, όλα τα άλλα θα έρθουν!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»