Οι πιο ακριβοπληρωμένοι άγγελοι της Victoria’s Secret

 

Το να είσαι άγγελος της Victoria’s Secret είναι μία από τις υψηλότερες τιμές που μπορεί να έχει ένα μοντέλο. Τα θρυλικά ονόματα όπως η Gisele Bündchen, η Tyra Banks και η Adriana Lima ήταν μοντέλα της VS για πολλά χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Το show της Victoria’s Secret λαμβάνει χώρα μία φορά το χρόνο και ξεχωρίζει στη βιομηχανία της μόδας, επειδή ισορροπεί ανάμεσα στη μόδα και την ψυχαγωγία. Το να είσαι άγγελος είναι επίσης συνώνυμο πολλών εκατομμυρίων καθώς οι περισσότερες είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

10. Jasmine Tookes - 5 εκατ. δολάρια

Η Jasmine Tookes μεγάλωσε βλέποντας τις Gisele Bündchen, Tyra Banks και Adriana Lima να διασχίζουν την πασαρέλα της VS. Όλα αυτά ενέπνευσαν την Tookes να ακολουθήσει το όνειρό της να είναι μοντέλο και το 2015 μπήκε στην αποκλειστική ομάδα Victoria’s Secret Angels.

 

9. Taylor Hill - 6 εκατ. δολάρια

Η Taylor Hill είναι μόνο 22 ετών, αλλά έχει ήδη 6 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό. Τα περισσότερα από τα χρήματα είναι χάρη στη VS

 

7. Gigi Hadid - 20 εκατ. δολάρια

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα μοντέλα Victoria’s Secret. Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε ποτέ να κάνει τεράστια καριέρα και να κερδίζει εκατομμύρια, έχοντας τώρα μία περιουσία 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

6. Bella Hadid - 25 εκατ. δολάρια

Η Bella Hadid, όπως και η αδελφή της, είναι ένα από τα πιο κερδοφόρα μοντέλα της γενιάς της. Σύμφωνα με την Celebrity Net Worth, έχει περιουσία αξίας 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Hadid προσπάθησε να γίνει ένας άγγελος το 2015, αλλά η Victoria’s Secret δεν την επέλεξε. Ωστόσο, το έκανε το επόμενο έτος και έγινε δεκτή.

 

5. Candice Swanepoel - 25 εκατ. δολάρια

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η Candice Swanepoel έχει μια περιουσία που εκτιμάται στα 25 εκατομμύρια δολάρια. Είναι άγγελος από το 2010 και έκανε ιστορία στο VS.

 

4. Kendall Jenner - 35 εκατ. δολάρια

Το βραζιλιάνικο μοντέλο Gisele Bündchen ήταν το υψηλότερο αμειβόμενο μοντέλο στον κόσμο για σχεδόν 15 χρόνια. Ωστόσο, το 2017 έχασε το στέμμα της από την Kendall Jenner. Σύμφωνα με τη Forbes, το 23χρονο μοντέλο έχει καθαρή αξία 35 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

3. Liu Wen - 35 εκατ. δολάρια

Σύμφωνα με το Business Insider, η Liu Wen έχει καθαρή αξία 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Περισσότερο από ένα μοντέλο, «γράφει» ιστορία και είναι πρωτοπόρος. Η Wen είναι ένα από τα λίγα ασιατικά μοντέλα της VS και είναι το υψηλότερης αμοιβής supermodel από την Κίνα. Είναι επίσης το πρώτο μοντέλο από την Κίνα που έκανε εξώφυλλο στην Vogue Italy.

 

2. Alessandra Ambrosio - 60 εκατ. δολάρια

Η Alessandra Ambrosio υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με τη Victoria’s Secret το 2000 και έμεινε μέχρι το 2017. Η Ambrosio είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της VS και διαθέτει την δική της εταιρεία με μαγιό στην Φλόριντα.

 

1. Andriana Lima - 85 εκατ. δολάρια

Είναι αδύνατο να μιλάμε για τους αγγέλους της Victoria’s Secret και να μην κάνουμε λόγο για την Andriana Lima. Ήταν μοντέλο της Victoria Secret για δύο δεκαετίες και μόλις πέρσι πήρε την… σύνταξή της.

 

 
 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά