Διαψεύδει την καταγγελία σοκ ο Μποτρίνι «Να γελάσω θέλω λίγο τώρα»

 
Τα πάνδεινα καταγγέλλει ότι υπέστη από τον υπεύθυνο κουζίνας πασίγνωστου εστιατορίου, το οποίο ανήκει στο γνωστό σεφ Εκτορα Μποτρίνι, 19χρονος μαθητευόμενος μάγειρας.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην καταγγελία του, από τον Μάιο που έπιασε δουλειά στο συγκεκριμένο εστιατόριο στην Κέρκυρα, μέχρι την ημέρα που αναγκάστηκε να φύγει, συστηματικά ζούσε τον δικό του εφιάλτη στην κουζίνα από τον υπεύθυνο.
 
«Στις 25 Ιουλίου 2019, βρισκόμουν στην κουζίνα και εργαζόμουν. Με πρόθεση μου έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό μου καυτό λάδι, προκαλώντας μου σοβαρό τραύμα. Την ίδια μέρα, με μαγειρική σπάτουλα, την οποία είχε τοποθετήσει ώστε να ζεσταθεί υπερβολικά πάνω στην πλάκα της κουζίνας, την έβαλε πάνω στο δεξί μου χέρι προκαλώντας μου εγκαύματα. Την επόμενη ημέρα με έκαψε ξανά με καυτό λάδι στο κάτω μέρος του δεξιού καρπού», καταγγέλλει ανάμεσα σε άλλα ο 19χρονος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταγγελία-σοκ στην Ελλάδα-Βασάνιζαν με καυτό λάδι μαθητευόμενο μάγειρα
 
Η θέση Μποτρίνι
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Έκτορας Μποτρίνι, μιλώντας στο OPEN TV, υποστήριξε πως στις κουζίνες και εντάσεις υπάρχουν και ατυχήματα συμβαίνουν, όμως τα πράγματα δεν είναι όπως καταγγέλλονται. «Την έχω ακούσει την καταγγελία, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η πορεία θα δείξει. Τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με όσα λένε. Μπροστά σε εμένα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, όταν είμαι εγώ είναι όλοι Παναγίες».
 
Σε ό, τι αφορά στα εγκαύματα και τα τραύματα από λάδι, τα οποία καταγγέλλει ο 19χρονος, ο Εκτορας Μποτρίνι είπε: «Με το που έγινε το συγκεκριμένο συμβάν, εξαφανίστηκαν και οι δύο. Πλακωθήκανε φύγανε. Με καυτό λάδι δηλαδή ο άνθρωπος πεθαίνει από τον πόνο. Δηλαδή πέφτει κάτω και λιποθυμά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Καυτό λάδι… Να γελάσω θέλω λίγο τώρα». Ο σεφ σημείωσε πως «καυτό λάδι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτές είναι μπούρδες. Είναι 14 πιτσιρίκια εκεί μέσα. Σε κανένα δεν γίνεται μπούλινγκ. Ίσα ίσα οι συνθήκες είναι εξαιρετικές σε όλα τα εστιατόρια που δουλεύουν».
 
Ο γνωστός Σεφ μίλησε και στο Corfutv για το περιστατικό το οποίο και διέψευσε.

Ο ίδιος χαρακτήρισε γελοίες τις καταγγελίες, ενώ όπως είπε, ο ίδιος ενημερώθηκε στον δρόμο ερχόμενος από εκδήλωση που έγινε σε άλλη περιοχή εκτός Κέρκυρας.

Όπως είπε: «Δεν ήμουν Κέρκυρα. Ήμουν με τον Σεφ μου και μάθαμε το συμβάν στον δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα συμβάν μεταξύ δυο νεαρών και σε καμιά περίπτωση του Σεφ.Έχει απομακρυνθεί από την επιχείρηση το δεύτερο άτομο που μπλέκεται στην υπόθεση, ενώ ο 20χρονος ουδέποτε με ενημέρωσε για τέτοια περιστατικά. Εμένα μου είπε ότι κουράστηκε και θέλει να φύγει. Πραγματικά δεν πιστεύω τα όσα έχουν ειπωθεί και ακουστεί. Εμείς είμαστε πρότυπο. Δεν υπάρχει κουζίνα όπου να γίνονται τέτοια πράγματα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»