Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν θα ήθελα οι κόρες μου να ακούν τα τραγούδια του Sin Boy»

  02/08/2019 13:19
«Δεν θα ήθελα οι κόρες μου να ακούν τα τραγούδια του Sin Boy»

«Δεν θα ήθελα οι κόρες μου να ακούν τα τραγούδια του Sin Boy»

  02/08/2019 13:19

Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not και αναφέρθηκε στην επιτυχία του Sin Boy «Mama», αλλά και στη συνεργασία του με τον Φοίβο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Το να ξοδεύονται πολλά χρήματα από τους πελάτες, σημαίνει ότι μια επιχείρηση είναι κερδοφόρα και όσο περισσότερο κερδοφόρα είναι σημαίνει ότι το κράτος έχει περισσότερα έσοδα.

Στις Live εμφανίσεις τον χειμώνα, μου έλεγαν πες το Mama. Το συνδύασα μεταξύ σοβαρού και αστείου, έλεγα το «Να χαρώ το μωρό» και το συνδύασα «Να χαρώ τη Mama». Δεν είναι θέμα γούστου, αν μου αρέσει η όχι, είναι μία τάση αυτή τη στιγμή. Από εκεί και περά, σαν γονιός, αν με ρωτήσεις αν θα άφηνα τα παιδιά να ακούσουν αυτά τα τραγούδια που είναι μικρά και ίσως επηρεαστούν, αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι. Ίσως εκεί πέρα να είχα έναν ενδοιασμό σαν γονιός για να πω ότι δεν είναι ένα από τα τραγούδια που θα ήθελα να ακούν οι κόρες μου» εξήγησε.

Αναφέρθηκε επίσης στον Φοίβο και την σχέση τους: «Με τον Φοίβο ήμασταν μαζί από το ξεκίνημα, το 2004, από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά έως το 2012. Αυτό που άλλαξε σε όλη αυτή τη φάση, είναι ότι ο Φοίβος μετά έγινε εκτός από συνθέτης και «εταιριάρχης» αναγκαστικά μπήκε σε μία μορφή να έχει να δίνει δύο τραγούδια στον Θάνο, δύο στην Έλλη, στη Δέσποινα, στον Νίνο… Στον Φοίβο χρωστάω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι όλου αυτού που συμβαίνει μέχρι και σήμερα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας