Τα κορίτσια της showbiz φωτογραφήθηκαν με τα μαγιό τους κάτω από τον καυτό ήλιο!

 
Τα κορίτσια της showbiz αναστατώνουν με την σέξι παρουσία τους! Ψηλές, κοντές, ξανθές, μελαχρινές όλες καλές...! Τσιμτσιλή, Σπυροπούλου, Χρύσπα, Μπόμπα, Σόφη Πασχάλη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ιωάννα Τούνη, Δανάη Μπάρκα και Στέλλα Μιζεράκη που έβγαλε τα μαύρα! Bonus η ολόγυμνη φωτογραφία της Ireland Baldwin που έγινε viral! 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις για φέτος και πλέον απολαμβάνει τις διακοπές της. Η παρουσιάστρια του Happy Day βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί, την Πάρο, και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU απαθανάτισε την παρουσιάστρια την ώρα που απολάμβανε τις βουτιές της σε γνωστή παραλία του νησιού με τα τρία της παιδιά!

Φορώντας ένα φλοράλ ολόσωμο μαγιό, η Σταματίνα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η παρουσιάστρια που έγινε μανούλα για τρίτη φορά πριν λίγους μήνες όπως θα διαπιστώσετε και εσείς έχει επανέλθει στα κιλά της.

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να αλλάξει το look της. H παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της θέλησε να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της και αποφάσισε να έχει από εδώ και πέρα μακριά (πάντα) ξανθά μαλλιά.

Η Σπυροπούλου δεν άλλαξε μόνο τα μαλλιά της αλλά πήρε και κιλά!

Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε χάσει 10 ολόκληρα κιλά τα οποία την "βασάνιζαν" για αρκετό καιρό, όμως φαίνεται ότι κάποια κιλάκια τα πήρε ξανά!

Πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μιλήσει δημόσια τόσο για τις διατροφικές της συνήθειες ενώ συχνά αυτοτρολάρεται για τα παραπάνω κιλάκια της.

Τώρα που ξεκουράζεται πήρε κάμποσα κιλάκια και το λέει και η ίδια σε βίντεο που δημοσίευσε στο instagram λίγο πριν ξεκινήσει μάθημα τένις!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τα κορίτσια της showbiz άναψαν φωτιές με την σέξι τους διάθεση...

 

Δείτε την ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram...

Η showbiz aαπολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δεν σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα, όπου κι αν βρεθεί. Το ίδιο και η Χρύσπα, η οποία κατάφερε να ταξιδέψει τη σκέψη του ανδρικού πληθυσμού.

Η τραγουδίστρια ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία από το ηλιόλουστο μπάνιο της και αναστάτωσε τους θαυμαστές της. Έβαλε το αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό της και τα σχόλια των followers της δεν είχαν τελειωμό.

Δείτε τη φωτογραφία της Χρύσπας…

 

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μήλο όσο ξεσηκώνει τα πλήθη με το καλλίγραμμο κορμί της!

Ο λόγος για την Σόφη Πασχάλη, η οποία διαθέτει σώμα που θα ζήλευαν ακόμα και 25χρονα κορίτσια.

Γυμνάζεται και προσέχει πολύ τη διατροφή της και τα αποτελέσματα όπως βλέπετε είναι θεαματικά.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με το μικροσκοπικό της μπικίνι και έβαλε «φωτιές»!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν στη Μύκονο, καθώς ο Σάκης ήταν ο παρουσιαστής του φιλανθρωπικού event «Give n Rise».

Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μάλιστα έπαιξε και στον διαγωνισμό με τα τρίποντα που διοργανώθηκε στο εν λόγω event.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογράφοι θέλησαν να απαθανατίσουν στιγμές του ζευγαριού με αποτέλεσμα να υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το ζευγάρι και την παραμονή τους στο νησί.

Μια φωτογραφία όμως ήταν αυτή που απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η Χριστίνα είναι μια καλλίγραμμη και θελκτική παρουσία.

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν φέτος να γυρίσουν όλα τα νησιά της Ελλάδας! Το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και αυτός είναι και ο λόγος που εκμεταλλεύεται τις καλοκαιρινές διακοπές στο έπακρο. Το πρόγραμμα των επόμενων μηνών περιλαμβάνει μόνο… tour στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου! Λίγο πριν συμπληρώσουν δύο χρόνια κοινής πορείας, οι δυο τους λάμπουν από ευτυχία.

Ως λάτρεις του Instagram, τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν γινόταν να μην μοιραστούν με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους αλλά και φωτογραφίες από τα απίθανα μέρη που συνάντησαν .

 

Δείτε την ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram...

Η Στέλλα Μιζεράκη κολάζει διαρκώς τους followers της και τους αφήνει πάντα με το στόμα ανοιχτό. Διαθέτει ένα σέξι κορμί και  δεν σταμάτα να αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Πόζαρε με το καυτό της μπικίνι και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε τους θαυμαστές της να… ιδρώσουν στην αισθησιακή εικόνα που έβλεπαν. Τα likes και τα comments στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πήραν φωτιά.

«Enjoying the sun ☀️ My handmade swimsuit by @amarillio_athens ❤️ #photo #shoot #shooting #swimsuit #swimwear #swimwear2019 #photoshooting #blonde #blondehair #fashion #fashionista #style #photooftheday #todaysoutfit #sea #sunkissed #sun #summer #greece #summertime #summermood #summer2019», έγραψε στην λεζάντα η Στέλλα Μιζεράκη.

Δείτε την «καυτή» φωτογραφία της Στέλλας Μιζεράκη…

 

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram!

Την Ιωάννα Τούνη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, και αναμφίβολα ήταν μέσα στις τρεις, τέσσερις κοπέλες που τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Άλλωστε, έφτασε και μέχρι τον τελικό, όπου έχασε από την Ραμόνα Βλαντή.

Η σέξι Θεσσαλονικιά ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάνει τους χιλιάδες followers της να τρελαίνονται!

Σήμερα ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιό, όπου ποζάρει σε ξαπλώστρα στη Μύκονο, ωστόσο, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πώς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

«Θεσσαλονίκη είμαι παιδιά όχι nammos… Απλά σκαλίζω το φωτογραφικό αρχείο του προηγούμενου μήνα, γιατί ξέμεινα», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Η ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τούνη…

 

Η Δανάη Μπάρκα διανύει ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι, καθώς βρίσκεται σε περιοδεία για πρώτη φορά. Ειδικότερα, η ταλαντούχα ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» που κάνει tour σε όλη την Ελλάδα και είναι τρισευτυχισμένη! Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού και έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανη.

Το πρωί της Πέμπτης, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία. Η ηθοποιός ποζάρει με ολόσωμο μαγιό σε μία κουνιστή καρέκλα και είναι απλά εντυπωσιακή. Όπως θα δεις, η Δανάη Μπάρκα δεν έχει κάνει καθόλου photoshop στη φωτογραφία της, αφού δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σώμα της!

Δες τη φωτογραφία:

 

Βέβαια η viral φωτογραφία της ημέρας έρχεται από το εξωτερικό! 

Μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις και ιδιαίτερες αναρτήσεις στα social media, ωστόσο, τώρα πήγε ένα βήμα παραπέρα. Η Ireland Baldwin βγήκε γυμνή σε μπαλκόνι ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη και κατόπιν ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βάζοντας “φωτιά” στα σχόλια.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία που ανέβασε!

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»